Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Ας ανοίξουν οι αιτήσεις τώρα και ας με πάρουν και του χρόνου. 😂😂🤣🤣
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Προς ενημερωση, η προκηρυξη του 2009 ειχε βγει κανονικα και ας εγιναν οι εκλογες, απλα σχεδον μετα απο 1 χρονο μπηκαν ολοι στις μοναδες τους.
Η προκηρυξη ειχε βγει κανονικα ομως.
Οποτε μια χαρα τα λεει ο Buddha.
Η προκηρυξη ειχε βγει κανονικα ομως.
Οποτε μια χαρα τα λεει ο Buddha.
- Buddha
Και ας μην ξεχνάμε ότι έχουν βγάλει το ΦΕΚ αλλά και τον προϋπολογισμό του έτους που έχουν συμπεριλάβει και τους ΕΠΟΠ και τους ΟΒΑ. Σίγουρα στη χώρα που ζούμε αυτά δεν σημαίνουν και αμάν κάτι αλλά δεν μπορούν να τα παραβλέψουν έτσι απλά. Θα λήξει το θέμα. Μπορεί άμεσα μπορεί και στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι θα λήξει τώρα το '21 (όσο αφορά την προκήρυξη) υπομονή παιδιά. Υπομονή. Όπως ειχει πει και ένας φίλος πιο παλιά. Βρείτε δουλειά εσείς να είστε οκ τώρα. Και όταν βγει παραιτηθείτε. Μην στηρίζετε μόνο σε αυτό. Εγώ προσωπικά δουλεύω εδώ και δύο χρόνια και συνεχίζω ακόμα και τώρα. Έχω μια πισινή που λένε. Όσοι δεν δουλεύετε βρείτε κάτι να συντηρήσετε τον εαυτό σας γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί μέχρι να βγει η προκήρυξη και μέχρι να μας πάρουν.
-
- Αντιστράτηγος
Πολυ σωστος αδερφε.
Τετοια ατομα πρεπει να γραφουν στο φορουμ, να μας γραφεις πιο συχνα Buddha.
Τετοια ατομα πρεπει να γραφουν στο φορουμ, να μας γραφεις πιο συχνα Buddha.

Καλησπερα είμαι 19 χρόνων 1.85 πριν 6 μηνες απολύθηκα από τις ειδικές δυνάμεις και θέλω να μπω εποπ στις ειδικές δυνάμεις. Είμαι τρίτεκνος με πτυχίο αγγλικών και 16 απολυτήριο γενικού λυκείου. Λέτε να μπω;
- Buddha
Ευχαριστώ Λευτέρη αλλά είναι και η πραγματικότητα. Είχα μαγαζί. Αναγκάστηκα να το κλείσω και βρήκα δουλειά στη Vodafone για 600? προσπαθώντας να ζήσω την γυναίκα μου και το παιδί μου. Υπάρχουν τόσες δουλειές εκεί έξω αλλά όχι. Εμείς θέλουμε την εύκολη με τα 1000?. Δεν είχα την ευκολία να μένω με τους δικούς μου ούτε να παίρνω έξτρα λεφτά να πληρώνω τα χρωστούμενα από το μαγαζί. Αλλά δεν θα περίμενα ποτέ να ποτέ ποτέ θα ανοίξει μια προκήρυξη. Ξεκολλατε λίγο και ανοίξτε τα μάτια σας. Όσοι τώρα δεν έχετε άλλη επιλογή η δεν θέλετε από επιλογή τι να σας πω. Καλή σας τύχη. Αλλά βάλτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι και να ανοίξει μπορεί να μην περάσετε για τον Χ, Ψ λόγο; Τοτέ; Τελείωσε η ζωή εκεί; Καμτα την πισινή σας. Όποια και αν είναι αυτή. Και επειδή ξέφυγα από το νήμα και με συγχωρείται για αυτό να ξέρετε ότι θα ανοίξει φέτος. Αλλιώς τα sites με τις "έγκυρες" πηγές αλλά και τα τόσα πολιτικά πρόσωπα που βγήκαν και μίλησαν δεν θα ανέφεραν τίποτα. Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πως τα πράγματα πάνε όλα ΦΕΕΕΕΕΕΕΤΑ
-
- Αντιστράτηγος
Σου ευχομαι τα καλυτερα σε εσενα και την οικογενεια σου αγαπητε.
Συμφωνω σε οτι ειπες και πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω, ειπες οτι σκεφτομαι.
Οσο για την προκηρυξη, συμφωνω οτι θα βγει φετος αλλα μερικοι μαλλον δεν θελουν να το καταλαβουν και φερνουν την αναστατωση εδω μεσα διχως λογο.
Καλη επιτυχια αδελφε αν δεν σε ξαναδω εδω μεσα.
Συμφωνω σε οτι ειπες και πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω, ειπες οτι σκεφτομαι.
Οσο για την προκηρυξη, συμφωνω οτι θα βγει φετος αλλα μερικοι μαλλον δεν θελουν να το καταλαβουν και φερνουν την αναστατωση εδω μεσα διχως λογο.
Καλη επιτυχια αδελφε αν δεν σε ξαναδω εδω μεσα.
-
- Posts in topic: 74
Παιδιά όσοι δεν έχουμε μπει για την θητεία μας, προτείνετε μια και καλή αν κάτσεις για εποπ η να μπούμε και αν προκύψει καλως, η μήπως κάτσει οβα αν όχι εποπ αλλά να υπηρετούμε ήδη
-
- Αντιστράτηγος
Αν δεν σε κραταει κατι στην καθημερινοτητα σου, τοτε εννοειται πως θα ηταν οτι καλυτερο να πας να κανεις την θητεια σου και να ξεμπερδευεις.
Αν πας και Ε. Δ, ορκιζεσαι 1ο μηνα κεντρο και μετα 3 βδομαδες περνας ΤΠΕΝ και παιρνεις μπερε και εχεις και τα μορια των Ε. Δ για την προκηρυξη.
Αν πας και Ε. Δ, ορκιζεσαι 1ο μηνα κεντρο και μετα 3 βδομαδες περνας ΤΠΕΝ και παιρνεις μπερε και εχεις και τα μορια των Ε. Δ για την προκηρυξη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Μαρ 03, 2021 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Καλημέρα στο φορουμ
Λετε ν γινει τπτ μεχρι μεσα Μαρτιου; Τουλάχιστον γεναρη φλεβαρη βγηκε αυτοπροσώπως και εκανε δηλωσεις (ψευδείς μεν αλλα εκανε) ! Τωρα τι γινεται;
Λετε ν γινει τπτ μεχρι μεσα Μαρτιου; Τουλάχιστον γεναρη φλεβαρη βγηκε αυτοπροσώπως και εκανε δηλωσεις (ψευδείς μεν αλλα εκανε) ! Τωρα τι γινεται;
Καλημέρα με το μήνα των προκηρύξεων (όπως λένε) 😂😂
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
ας μην ειμαστε μελοδραματικοι. Ομως οπωε και να εχει οτι και να λενε εγω επιμένω εως 15 Μαρτίου τίποτα δε θα βγει... Εδω ακομα γίνονται οι κρίσεις οι ετήσιες κρισεις ισως μετα τις 16... Παντως εως 15 που λένε παλι άκυρο είναι. Εκτος αν λεω αρλούμπες και βγαίνει προκυρηξη μεσα στις κρισεις...M.A.R.C.H. έγραψε:Καλημέρα στο φορουμ
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Καλημερα σας, μολις μιλησα με τη διευθυνση προσωπικου του ΓΕΣ (Β1 λεγεται) και μου απαντησαν σε σχετικη ερωτηση οτι δεν εχουν καμια ενημερωση για καποια προκηρυξη μεσα στο Μαρτιο, αλλα μου ειπε επισης εκει ενας ευγενεστατος κυριος οτι συνηθως αυτα γινονται ταχυστα και δεν υπαρχει καποια πληροφορια εκ των εσω απο πριν. Αυτα μου ειπε και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Καλημερα.
Τσικνισατε;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
δυστυχώς οχι.ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τσικνισατε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες