Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

nikos521 έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη ! Οτι καλυτερο σου ευχομαι !

Νικο ειναι κριμα παντως που εισαι 25 και μπορουσες νομιζω και φετος ή περσι να δωσεις πανελληνιες για να μπεις αστυφυλακων ρε φιλε... Ας εκανες μια προσπαθεια και ας μην εβγαινε !

Τωρα εαν θες να μπεις με αυτον τον τροπο να ελπιζεις να μεινει η ΝΔ εαν κανει εκλογες μπας και ξαναβγει προκυρηξη... Γιατι με συριζα δεν το βλεπω καν !

Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Το καλο ειναι οτι δεν θα μπουν βυσματα
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Οντως Γιαννη η αληθεια ειναι πως εμενα προσωπικα η προκηρυξη του 19 με επιασε καπως απροετοιμαστο. Με βαση του 19 πλεον εχω 2770 στην Β κατηγορια αλλα με την νεα μοριοδοτηση πεφτω στα 2270.
Markos 94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Markos 94 »

Με όλο το σεβασμό προς τους διαχειριστές... Μπήκα στο φόρουμ για να ρωτήσω σχετικά με μία απορία μου αλλά αυτό που αντικρίζω στις τελευταίες συνομιλίες είναι δύο- τρεις κύριους που μονοπωλούν το φόρουμ χωρίς να προσφέρουν κάτι χρήσιμο. Δεν θα πω ότι το λέω καλοπροαίρετα γιατί ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις... Το μόνο που θα πω είναι να εστιάζουμε στους στόχους μας ανεξάρτητα από το αν μας ευνοούν οι συνθήκες ή όχι... Αν αναρτηθεί αυτή μου η δημοσίευση με χαρά να θέσω και το ερώτημα μου. Ευχαριστώ θερμά!
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nick222 »

Το καλο ειναι οτι δεν θα μπουν βυσματα
zoe261994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zoe261994 »

Παιδιά το ύψος θα παραμείνει σίγουρα στο 1,70;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Χθές σε τυχαία συνάντησή του γ γ του υπουργείου Με μέλος του σεφεαα... Έπεσε η ερώτηση αν υπάρξουν μελλοντικά προκήρυξη για εφ... Η απάντηση ήταν ... Ούτε να το συζητάς προς το παρόν, με το ζόρι παίρνουμε και αυτούς για τα πανεπιστήμια.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

glock έγραψε:Χθές σε τυχαία συνάντησή του γ γ του υπουργείου Με μέλος του σεφεαα... Έπεσε η ερώτηση αν υπάρξουν μελλοντικά προκήρυξη για εφ... Η απάντηση ήταν ... Ούτε να το συζητάς προς το παρόν, με το ζόρι παίρνουμε και αυτούς για τα πανεπιστήμια.

Οτι θελουν ας κανουν στο κατω κατω δεν εξαρταται απο εμας.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Markos 94 έγραψε:Με όλο το σεβασμό προς τους διαχειριστές... Μπήκα στο φόρουμ για να ρωτήσω σχετικά με μία απορία μου αλλά αυτό που αντικρίζω στις τελευταίες συνομιλίες είναι δύο- τρεις κύριους που μονοπωλούν το φόρουμ χωρίς να προσφέρουν κάτι χρήσιμο. Δεν θα πω ότι το λέω καλοπροαίρετα γιατί ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις... Το μόνο που θα πω είναι να εστιάζουμε στους στόχους μας ανεξάρτητα από το αν μας ευνοούν οι συνθήκες ή όχι... Αν αναρτηθεί αυτή μου η δημοσίευση με χαρά να θέσω και το ερώτημα μου. Ευχαριστώ θερμά!

Καλησπερα Μαρκο,

Πες μας την ερωτηση σου και αν γνωριζουμε να σου δωσουμε μια απαντηση.
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nick222 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Markos 94 έγραψε:Με όλο το σεβασμό προς τους διαχειριστές... Μπήκα στο φόρουμ για να ρωτήσω σχετικά με μία απορία μου αλλά αυτό που αντικρίζω στις τελευταίες συνομιλίες είναι δύο- τρεις κύριους που μονοπωλούν το φόρουμ χωρίς να προσφέρουν κάτι χρήσιμο. Δεν θα πω ότι το λέω καλοπροαίρετα γιατί ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις... Το μόνο που θα πω είναι να εστιάζουμε στους στόχους μας ανεξάρτητα από το αν μας ευνοούν οι συνθήκες ή όχι... Αν αναρτηθεί αυτή μου η δημοσίευση με χαρά να θέσω και το ερώτημα μου. Ευχαριστώ θερμά!

Καλησπερα Μαρκο,

Πες μας την ερωτηση σου και αν γνωριζουμε να σου δωσουμε μια απαντηση.

Πες μας Μαρκο

Markos 94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Markos 94 »

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας: Η ερώτηση σχετίζεται με την αποκατάσταση των ΟΠΠΙ μετά την πενταετία... Έχει ειπωθεί αν υπάρχει περίπτωση να είναι ορισμένου χρόνου και μετά την πενταετία να υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τη δουλειά τους. Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας ειλικρινά!
Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Καλησπέρα και από εμένα.Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum και γενικά έχω μια επαφή.

Από την ανακοίνωση του ΦΕΚ, παρατήρησα μια απογοήτευση σε πάρα πολλά παιδία εδώ μέσα και την βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένη. Όμως, ξαφνικά ξεκίνησατε να βρίζετε τους πτυχιούχους και φτάσατε να υποβαθμίζετε τον θεσμό των ΟΠΠΙ που θα δημιουργηθεί. Γιατί όλο αυτό; Και εγώ πτυχιούχος είμαι και δουλεύω στον κλάδο μου, αλλά ρε παιδιά δεν θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Βαφτίσατε τους πτυχιούχους μπαλαρίνες και δεν ξέρω και εγώ τι... Νομίζετε στέλναμε κάθε μέρα επιστολές να μας δώσουνε αυτά τα 1000 μόρια; Με λάθος άτομα τα βάζετε. Είναι κρίμα να μπαίνει κάποιος να ρώτησει 2-3 πράγματα και να δέχεται επίθεση επειδή πολύ απλά βρέθηκε να έχει τελειώσει και μια σχολή. Ας σταματήσει επιτέλους όλο αυτο, αρκετά ρίξαμε το επίπεδο. Φιλικά όλα αυτά, παιδιά όπως o Λεφ με γνωρίζει από παλαιότερο νήμα, δεν είμαι χθεσινός ή κάποιος που μπήκε να τρολλάρει.

Ptyxiouxos94
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ptyxiouxos94 »

Καλησπέρα παιδιά με 2970 μόρια έχω ελπίδες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ptyxiouxos94 την Κυρ Απρ 04, 2021 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΦ202? (2)
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από ΕΦ202? (2) »

Πληροφοριακα. Μεσω δικηγορου εστειλα επιστολη Στο γραφειο του κουλη συν κοινοποιηση σε αλλα Πολιτικα γραφεια Κτλ. Δεν μου πηρε κατι γιατι με χρεωσε για τις μεταφρασεις των πτυχιων μου...

Δεν εκτρεφω ελπιδες αλλα αν σταλθουν κι αλλες Ισως ακουστουμε.

Κυριο θεμα η υπερμοριοδοτηση των ΑΕΙ ΤΕΙ Να μειωθει το 1000αρικο. Να παει εστω 450 ή 500 εφοσον θελει να δωσει προβαδισμα.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΕΦ202;(2) έγραψε:Πληροφοριακα. Μεσω δικηγορου εστειλα επιστολη Στο γραφειο του κουλη συν κοινοποιηση σε αλλα Πολιτικα γραφεια Κτλ.Δεν μου πηρε κατι γιατι με χρεωσε για τις μεταφρασεις των πτυχιων μου...

Δεν εκτρεφω ελπιδες αλλα αν σταλθουν κι αλλες Ισως ακουστουμε.

Κυριο θεμα η υπερμοριοδοτηση των ΑΕΙ ΤΕΙ Να μειωθει το 1000αρικο. Να παει εστω 450 ή 500 εφοσον θελει να δωσει προβαδισμα.

Δεν πιστευω πως θα ακουστουμε, το ΦΕΚ βγηκε ηδη.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης