Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κρήτη93

Δημοσίευση από Κρήτη93 »

dea pz έγραψε:
κρήτη93 έγραψε: παιδια καλησπερα, διαβαζω τοσα μηνυματα εδω και 3 μερες μεσα στο forum. εχω 2930 μορια. θα ηθελα να μου πειτε αν εχω ελπιδες για να μπω ή αν ειμαι εστω στου επιλαχόντες. ευχαριστω πολυ
ρωτά στο υπουργείο θα σου πούνε

εσυ εισαι ο εξyπνος του forum e;

μηπως σε τσουζει που σε παταω στα μορια; λεω εγω τωρα;

δε σε υποχρεωσε κανεις να απαντησεις με εξυπναδες βλακακο!oyte kan να απαντησεις!

ευχαριστω και παλι.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Νικος έγραψε:Καλησπερα παιδια πηγα στο τμημα και μου ειπανε οτι δεν γραφει πουθενα οτι ο Δεα Εδ παιρνει 500+500... Ξερει κανεις κατι;
500+500 παίρνουν

500 επειδή ήταν ΔΕΑ

και 500 επειδή απολύθηκαν ως Εφ. Ανθυπολοχαγοί από Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων.

Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Νικος έγραψε:Καλησπερα παιδια πηγα στο τμημα και μου ειπανε οτι δεν γραφει πουθενα οτι ο Δεα Εδ παιρνει 500+500... Ξερει κανεις κατι;

Καλησπερα η προκυρηξη του 2008-2010-2011 γραφουν ακριβως τα ιδια (Η εφεδροι αξιωματικοι η καταδρομεις η προεδρικη φρουρα) παρολαυτα και στις 3 προκυρηξεις ολοι οι δεα εδ επαιραν μορια... Δες εδω http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/05102011seira_1_2500.pdf

Dias

Δημοσίευση από Dias »

HELLENICROWER έγραψε:

Καλησπερα η προκυρηξη του 2008-2010-2011 γραφουν ακριβως τα ιδια (Η εφεδροι αξιωματικοι η καταδρομεις η προεδρικη φρουρα) παρολαυτα και στις 3 προκυρηξεις ολοι οι δεα εδ επαιραν μορια... Δες εδω http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/05102011seira_1_2500.pdf

. Στην αίτηση έχει ξεχωριστό κουτάκι για τους δέκα... και άλλο για ειδικές οπότε 5 συν 5
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ξέρω τι να πω παντός από όσα θυμάμαι του 2011 καμία σχέση τώρα.. καμία κινητικότητα... Θα δείξει η πορεία τι να πω επειδή τότε βγήκε μετά τον 15αυγοστο; κ τώρα επειδή πριν:; θυμάμαι συγκεκριμένα στη Λάρισα κιόλας επειδή τότε έφαγα ν εγώ τ άκυρο με το σχολείο που την είχα πατήσει όταν πήγα να κάνω τα χαρτιά μου ο κακός χαμός από κόσμο.. μιλάω για αναμονή κ να έχω μπροστά μου μπορεί κ 200 άτομα. δεν το έχω ξαναδεί αυτό
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Xanthe Απο Μαγνησια ειμαι κι εγω συγκεκριμενα απο Βολο και πιστεψε με ελαχιστοι εως κανενας δεν κανει αιτηση. Ολοι αυτοι που λενε για 80.000 αιτησεις μαλλον ζουνε σε ενα παραλληλο συμπαν.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλά είσαι από Βόλο κ μ μιλάς από εδώ; σαν δεν ντρέπεσαι!! άμα περάσεις από Λάρισα σφύρα!! χαχαχ
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Χαχαχα λαθος μου μεγαλο ! Εννοειται κι εσενα αν σε φερει ο δρομος απο δω κερναω τσιπουρακι !Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

80.000 αιτήσεις έφτασαν για τον οσε που ήθελαν άτομα για 115 θέσεις.. εκεί Ναι έκαναν για είδη πιασμένές θέσεις.. Αλλά άλλο οσε κ σπίτι σου κ άλλο εφ κ Αθήνα.. παίζουν πολλά ρόλο.. Εγώ από όσα παιδιά που ξέρω που έχουν καλά απολυτηρια κ γενικά πολλά μόρια άτομα που σπούδασα κ δεν δουλεύουν σας πληροφορώ ότι κάνεις δεν θα κάνει τα χαρτιά του.. άκουσα κ από άγνωστο σε καφετέρια σε συζήτηση από δίπλα μου κ έλεγε στους άλλους καλά μια ζωή σπουδές κ θα πάω να γίνω εφ; εντάξει τό παρατραβηξε.. από την μια είχε δίκιο από την άλλη να βρει κάτι στο θέμα του από την άλλη κ η τεμπελια δεν έχει όριο.. Δεν γίνεται να βρούμε όλοι πάνω σ αυτό π θέλουμε..
Ο. Π. Κ. Ε
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Παίδες καλά τόσο αποχή ; βέβαια αυτή η εβδομάδα θα δειξει αλλά έχετε σίγουρες ενημερώσεις από τις υπηρεσίες σας; μην έτυχε απλά την μερα που πηγατε;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Πάρτε και ένα καλό νέο Α. Τ ελληνικού 80 αιτήσεις μέχρι στιγμής ο μεγαλύτερος με 2400 , η επαρχία θα παίξει δυνατή μπάλα!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγώ γενικότερα από γνωστό που μαθαίνω εδώ από το τμήμα.. τι να. πω κ εγώ πιστεύω αυτή την εβδομάδα θα έχει πιο πολύ κόσμο.. Αλλά ξέρεις κάτι; Για να λείπει ο κόσμος σε ηλικία 24 25 μέχρι 28 για διακοπές πάει να πει ότι δουλεύει.. λίγοι θα ξεβολευτουνε από τό σπίτι τους κ μια δουλειά που εννοείτε ότι με. καποιους θα αρέσει κ θα είναι καλά κ σε κάποιους όχι.. Ο κόσμος το σκέφτεται παιδιά.. το σκέφτεται σοβαρά κ δεν είναι τα πράγματα όπως τα λέμε εδώ 20 μαντραχαλαδες.. θέλουν όλα στο ζύγι.. το 2011 που ητα κ η τελευταια τορε ειχε το μεγαλο μπαμ για νεολαία.. Μετά από τόσα χρόνια προσαρμόστηκαν
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μη ξεχνατε πως πολλα παλικαρακια δουλευουν σεζον και δεν μπορουν να φυγουν για να κανουν τα χαρτια τους. Υπαρχουν απειρα προβληματα εκει εξω. Χαλαρωστε και ολα καλα θα πανε.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Άιντε πάλι αυτό με την επαρχία... Θα σου πω ένα παράδειγμα για επαλ από επαρχία.. άμα δεν το πιστεύεις έλα να σου πληρώσω τα πάντα να το ζήσεις κ τότε να αναρωτηθεις.. το 2012 πήγα σχολείο για να πάρω απολυτήριο για προκήρυξη αν έβγαινε πάλι... δούλευα 5 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα! Πήγαινα σχολείο 18:15 μέχρι 22:10... οι καθηγητές φιλαράκια.. Όταν λέμε φιλαράκια κάναμε μαζί τσιγάρο λέγαμε ***** ακόμη κ η διευθύντρια. σε πληροφορο πως δεν χάρισαν καστανό. έγω προσωπικά με έναν καθηγητή μαθηματικών είχα τόσο καλές σχέσεις που βγαίναμε μέχρι κ έξω λέγαμε ο ένας τον άλλον για γκόμενές ο ένας τον άλλον μαλακά. σ πληροφορώ πως δεν άνοιξα βιβλία στο μαθήματα αυτό λόγο το ότι η κούραση μου ήταν μεγάλη αλλά κ σ άλλους πολλές φορές.. σ πληροφορώ πως στο 4μηνο έφαγα ένα ωραιότατο 10!!! Κ του λέω ρε Γιώργο τι μ έβαλες ρε μαλακά; μ λεει κοίτα άλλο η φιλία μας άλλο το μάθημα... κάνεις δεν χάριζει στο επαλ πάρτο χαμπάρι. κ θα εξηγήσω με άλλο μήνυμα τον λόγο..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν σου χαρίζει κάνεις στο επαλ.. ξέρω άτομα που εγλιφαν στο επαλ κ πήραν βαθμούς το αντίστοιχό ξέρω για τα πρωινά γενικά από κάτι τεμπελόσκυλο που το μόνο π ήξεραν ήταν να πάνε το πρωί εκεί να κάνουν το καλό στη μαμά κ στο μπαμπά να τους περνούν τα 10έυρα τη μέρα τζάμπα κ να τελειώνει το θέμα... χαρές σε βαθμούς αν το πάμε έτσι σε όλα χαρίζουν.. Δεν είναι κατώτεροι ούτε κατώτερου επιπέδου.. από ανάγκη πάει ο άλλος.. το έχω ξαναπεί πολλές φορές. καποιος πάει επειδή δεν περνάει τα γράμματα να μάθει μια τέχνη κ άλλος από ανάγκη η επειδή το θέλεις.. ξύπνατε.. Μ λυπεί το θέμα ότι παιδιά υποτίθεται ξυπνια κ σοβαρά τα βλέπουν όπως νάνε... Στο δικό μου τμήμα όλοι πήραν κάτω από 13 απολυτήριο... άλλοι έχουν το κίνητρο να πάνε πρωινό.. Κ εμένα να μ το έδινες εκεί θα πήγαινα αλλά δεν μπόρεσα να το προσφέρω στον εαυτό μου αυτό.. δεννθελετε να το καταλάβετε.. σας ξαναεδωσά από παιδί που σπούδασε από επαλ σε σχέση με ένα του γελ.. μην τα τσουβαλιαζετε όλα δείχνει το επίπεδο σας αυτό κ τίποτα άλλο...
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες