Να σου πω την αληθεια, ποτε δεν μπορουσα να κανω μαθηματα online, ποσο μαλλον να δινω και για εξετασεις.
Αν καταλαβα καλα, ειχες advanced και επιασες το Lower αντι για proficiency που ηθελες;
δεν γνωρίζω σίγουρα όμως επειδή το ξερουν ακομα και στη σεληνη για τους εποπ και εχουν γίνει τόσα ισως δωσει 2 εβδομάδες και πολυ λεω... Μετα λογικα κανας μηνας εως αρχιζει να βγαίνει κάτιVar έγραψε:Καλησπέρα μάγκες η ερώτηση μου παίζει να έχει ειπωθεί ξανά αλλά βάση λογικής έστω ότι βγαίνει η προκήρυξη πόσο χρόνο λέτε να δώσουν για τα χαρτιά και θα δώσουν χρόνο μετά τα χαρτιά για προετοιμασία αθλημάτων;
Var έγραψε:Καλησπέρα μάγκες η ερώτηση μου παίζει να έχει ειπωθεί ξανά αλλά βάση λογικής έστω ότι βγαίνει η προκήρυξη πόσο χρόνο λέτε να δώσουν για τα χαρτιά και θα δώσουν χρόνο μετά τα χαρτιά για προετοιμασία αθλημάτων;
Μπορείς να στείλεις το link του site που έδωσες εξέταση αγγλικών;Andri έγραψε:Λευτέρη στο λέω ειλικρινά. Έχω advance και είπα αυτά τα 50 μόρια του proficiency να τα πάρω για την προκήρυξη μιας που κάθομαι, τελικά έπιασα lower, είναι καθαρά για να πάρουν τα λεφτά και δεν μπορείς να κλέψεις με κανένα τρόπο τη διαδικασία! Αν υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει ας μας πει την εμπειρία του για του λόγου το αληθές
D.Y.K έγραψε:Η Τζοβάνα έδωσε δύο φορές για ΕΠΟΠ και δεν πέρασε. Δυστυχώς την "έκαψε" το γεγονός ότι είχε δηλώσει ειδικότητες των ΕΔ, ενώ ως γυναίκα που είναι της είχα πει εξ αρχής ότι δεν είχε καμία ελπίδα όπως έτσι κι έγινε τελικά.Η Μαρίνα πέρασε με την προκήρυξη του 2009 στην στρατολογία και υπηρετεί εκεί.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι απλά τα πράγματα. Οι ειδικότητες που δεν συμπληρώθηκαν απαιτούσαν συγκεκριμένα πτυχία. Δεν μπορούσαν να "ρίξουν" για παράδειγμα κάποιον με ένα απλό απολυτήριο λυκείου που είχε κάνει τα χαρτιά του για το πεζικό στους βοηθούς ακτινολογικού που απαιτούσε συγκεκριμένα πτυχία, δεν πα να είχε βύσμα και τον ίδιο το Θεό.
Αυτό με την αφαίρεση των μορίων που αναφέρεις δεν μου λέει κάτι.
D.Y.K έγραψε:Εννοείται πως κόπηκε στα αθλήματα, αλλά και να τα έβγαζε δεν είχε μόρια. Μην ξεχνάμε ότι τότε πήγαιναν όλοι οι υποψήφιοι στις επιτροπές ανεξαρτήτως μορίων.
σωστόςVasPap έγραψε:Ο μεγαλος μυθος των αγγλικων στην ελληνικη πραγματικοτητα.Παιδια εργαστηκα αγγλια, κανενας μα κανενας φορεας εκει δεν αναγνωριζει τα αγγλικα που δινουμε στην ελλαδα, που ξοδεψαμε τοσα χρηματα στα φροντιστηρια για να μαθουμε.
Ειναι η μεγαλυτερη κομπινα που εχει υπαρξει !
Επισης πλεον εργαζομαι στον τουρισμο. Ποτε κανενας δεν μου ζητησε καποιο χαρτι αγγλικων και δεν μιλαμε για ποστο π. Χ σερβις αλλα διοικητικο.
Οπως και στην αγγλια σε διοικητικο κομματι στο NHS.
Φαινεται αν γνωριζεις την γλωσσα δεν χρειαζεται καποιο χαρτι.
Σκετη εκμαιταλευση μονο για τις προκηρυξεις εδω στην ελλαδα για να παρεις 50-150 μορια.
Που εν τελη δεν σου εξασφαλιζει την θεση.
VasPap έγραψε:Ο μεγαλος μυθος των αγγλικων στην ελληνικη πραγματικοτητα.Παιδια εργαστηκα αγγλια, κανενας μα κανενας φορεας εκει δεν αναγνωριζει τα αγγλικα που δινουμε στην ελλαδα, που ξοδεψαμε τοσα χρηματα στα φροντιστηρια για να μαθουμε.
Ειναι η μεγαλυτερη κομπινα που εχει υπαρξει !
Επισης πλεον εργαζομαι στον τουρισμο. Ποτε κανενας δεν μου ζητησε καποιο χαρτι αγγλικων και δεν μιλαμε για ποστο π. Χ σερβις αλλα διοικητικο.
Οπως και στην αγγλια σε διοικητικο κομματι στο NHS.
Φαινεται αν γνωριζεις την γλωσσα δεν χρειαζεται καποιο χαρτι.
Σκετη εκμαιταλευση μονο για τις προκηρυξεις εδω στην ελλαδα για να παρεις 50-150 μορια.
Που εν τελη δεν σου εξασφαλιζει την θεση.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης