Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπερα... μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε αν υπαρχουν ορια μυωπιας στις εξετασεις που θα γινουν; Ευχαριστω!
40 όλες κ όλες λέει.. που βρήκαμε εδώ μέσα τις 70.000; θα μ πεις εδώ βρήκαμε τις μεταθέσεις τος αποσπάσεις ποιος θα μπει κ ποιος τα μόρια που θα φτάσουν..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Καλημερα Xanthe και το 2011 ηταν ακριβως το ιδιο, τριτεκνοι 200 και πολυτεκνοι 300, το επιβεβαιωσα και με τους πινακες επιτυγχοντων του 2011 που λεει αναλυτικα τα μορια και τα προσοντα των παιδιων που μπηκαν, καλο υπολοιπο ελπιζω να βοηθησα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Καλυτερα να μην ξαναδοσουμε σημασια. Στο ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ονοματι SLADE 7 για το δικο μας το καλο
Δήλωσα να μπω μόνο για την διαδικασία των υγειονομικών, θα είναι όλα τα μαναρια γυμνά , τρελα!!!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Ρε slade7 μηπως ρε εισαι και μελος της επιτροπης που εξεταζει τα χαρτια μας και δν μας το λες
Παιδιά υπομονή μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρωγεστε εδω μέσα για μόρια, βάσεις κλπ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, αν και λίγο πολύ ο καθένας με τα μόρια που έχει ξέρει αν θα ειναι μέσα η Όχι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Slade και μονο που ειπες τον αλλο "δελτά" βγηκες καρτα, τι σκατα συναδελφος εισαι εσυ ρε λιγε. Δεν πειραζει κανε τον αγωνα σου οπως μπορεις και οτι καταφερεις, μακαρι να μπουν ατομα σαν και σενα μεσα γραμματιζουμενα και μορφωμενα οπως εσυ. Οσο για καποιους θελω να θιξω το θεμα οτι εκραξαν για αυτο που εγραψα με τις 80 χιλιαδες αιτησεις. Εγω αυτο εμαθα, αυτο σας ανεφερα αληθεια ψεμα ουτε εγω ο ιδιος το γνωριζω απλα το ανεφερα. Σημερα κιολας πηγα για καφε με το ατομο που μου το ειπε και το ειχαμε συζητηση και του ειπα οτι το νουμερο ειναι απιστευτο. Το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα ειναι ανουσιο ειναι νημα που ο καθενας γραφει οτι ακουει και υπαρχει μια Α ενημερωση. Και πειτε οτι στα αποτελεσματα γινεται το απιστευτο και ειναι οντως 70-80 χιλ, μετα εγω νομιζει κανεις οτι θα νιωσω γαματος; Το ιδιο αγχος με ολους περναω απλα ειπα να πω και εγω μια μαλακια που ακουσα, τοσες λενε καθε μερα. Υπομονη και ονειρα παιδες τα καλυτερα ερχονται.
Kirios έγραψε:Ρε slade7 μηπως ρε εισαι και μελος της επιτροπης που εξεταζει τα χαρτια μας και δν μας το λες
Χαχα ναι άντε επειδή σε συμπαθησα τελικά σου έβαλα 300 μόρια παραπάνω έχεις 2800
Μέχρι σήμερα πόσες αιτήσεις έγιναν σε όλη την Ελλάδα; ακούω νουμερα
Παιδια καλησπερα, διαβαζω τοσα μηνυματα εδω και 3 μερες μεσα στο forum. Εχω 2930 μορια. Θα ηθελα να μου πειτε αν εχω ελπιδες για να μπω ή αν ειμαι εστω στου επιλαχόντες.
ευχαριστω πολυ
ευχαριστω πολυ
Καλησπερα παιδια πηγα στο τμημα και μου ειπανε οτι δεν γραφει πουθενα οτι ο Δεα Εδ παιρνει 500+500... Ξερει κανεις κατι?;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Xanthos έγραψε:Ο κακός χαμός από αιτήσεις Διαβάστε τι λέει.. Κ μιλάμε για μέρος που έχει ένα κάρο χωρια κ περιοχές γύρο γύρο όπως είναι η Λάρισα!https://e-thessalia.gr/dekades-aitiseis-sta-astynomika-tmimata-tis-magnisias-gia-toys-eidikoys-froyroys/
Για 40 αιτήσεις κάνουν ετσι ομωςρε ξανθε; Στο δικο μου που ειμαι Αθήνα με 80 έπρεπε να το βαλουν πρωτοσέλιδο. Και σκεψου στα 80 ειμαι πρωτος με 2500+++
Ο δεύτερος ειναι στα 2300
Και μου κανει ο υπαστυνόμος αυτος με τα 2300 εχει γερα μόρια αχαχαχ
Τι να πουν και οι αλλοι
ΔΕΛΤΑ
Ρωτά στο υπουργείο θα σου πούνεΚρήτη93 έγραψε: Παιδια καλησπερα, διαβαζω τοσα μηνυματα εδω και 3 μερες μεσα στο forum. Εχω 2930 μορια. Θα ηθελα να μου πειτε αν εχω ελπιδες για να μπω ή αν ειμαι εστω στου επιλαχόντες. ευχαριστω πολυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης