Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ρξbarret
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ρξbarret »

D.Y.K έγραψε:
theodoros έγραψε:

η tzovana18 η Marina2 για αυτές γνωρίζεις κατι; Η δε πρωτη ηθελε για τεχνιτης αλεξιπτωτων

πως το γνωρίζεις ότι ηταν αυτή η δυο μονο;12 ειδικοτητες δεν ειχαν συπληρωθει με βαση των πινακα που υπαρχει με τις βασεις και δεν τον ''πεταξαν'' κανεναν εκει; Οι περισσοτεροι βυσμα θα ειχαν τοτε

μακαρι να ηταν ακομα εδώ στο forum να μας βοηθουσαν ώστε να παρει καμια αδεια και ο DYK που τον εχουμε ζαλισειΕικόνα

από κατι παλια θεματα ειχα διαβασει ότι τους αφαιρουσαν μορια των υποψηφιων και για αυτό ειχαν αργησει να βγουν τα αποτελέσματα λογω των ενστασεων ισχυει;

Η Τζοβάνα έδωσε δύο φορές για ΕΠΟΠ και δεν πέρασε. Δυστυχώς την "έκαψε" το γεγονός ότι είχε δηλώσει ειδικότητες των ΕΔ, ενώ ως γυναίκα που είναι της είχα πει εξ αρχής ότι δεν είχε καμία ελπίδα όπως έτσι κι έγινε τελικά.

Η Μαρίνα πέρασε με την προκήρυξη του 2009 στην στρατολογία και υπηρετεί εκεί.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι απλά τα πράγματα. Οι ειδικότητες που δεν συμπληρώθηκαν απαιτούσαν συγκεκριμένα πτυχία. Δεν μπορούσαν να "ρίξουν" για παράδειγμα κάποιον με ένα απλό απολυτήριο λυκείου που είχε κάνει τα χαρτιά του για το πεζικό στους βοηθούς ακτινολογικού που απαιτούσε συγκεκριμένα πτυχία, δεν πα να είχε βύσμα και τον ίδιο το Θεό.

Αυτό με την αφαίρεση των μορίων που αναφέρεις δεν μου λέει κάτι.

""Δυστυχώς την "έκαψε" το γεγονός ότι είχε δηλώσει ειδικότητες των ΕΔ"" εννοείς οτι κόπηκε λόγω των αθλημάτων;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Παιχταρα μου για αρχη δεν καταλαβα καν τι ειπες.2ο πρεπει να ηρεμησεις, να βγεις για γυμναστικουλα να σου χτυπησει λιγο ο αερας. Ολα καλα θα πανε στο τελος, μη κανεις διαφορα σεναρια στο μυαλο σου γιατι τρελαινεσαι και δεν σου κανει καλο αυτο. Η ουρα εμεινε πολιτη.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Συμφωνω με τον Συνταγματαρχη πιο πανω και μελλοντικο συναδελφο !
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kostas3 »

Ρε Λευτέρη και κάθε Λευτέρη δεν θέλω να γίνω καλός αλλά να είστε προσγειωμένοι τι συνάδελφοι και ιστορίες κάτσε να βγει πρώτα να περάσετε και μετά ναι ρε κάθε επιτυχία. Στο λέω για να μη γίνει καμιά στραβή και δε περάσεις και κλες μη ξεχνάτε ότι θα έχει ζήτηση φουλ εκτός και αν έχεις τόσα πολλά μόρια
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kostas3 »

** κακός
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καλή σας επιτυχία και σε όλα επίσης τα ατομα μεσα στο φόρουμ. Κατι τεχνικο τωρα λεει η προκυρηξη εγκριθηκε και απο το ΣτΕ πλεον ωραία. Αεροπορία ναυτικό ξηρά μια χαρά. ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΊ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Κι αυτό για το καλό μας είναι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

ρξbarret έγραψε:

""Δυστυχώς την "έκαψε" το γεγονός ότι είχε δηλώσει ειδικότητες των ΕΔ"" εννοείς οτι κόπηκε λόγω των αθλημάτων;

Εννοείται πως κόπηκε στα αθλήματα, αλλά και να τα έβγαζε δεν είχε μόρια. Μην ξεχνάμε ότι τότε πήγαιναν όλοι οι υποψήφιοι στις επιτροπές ανεξαρτήτως μορίων.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Καλημερα φιλε Κωστα,

Με τον Χρηστο ειμαστε φιλοι και γνωριζομαστε και εκτος φορουμ, οποτε η απαντηση μου ηταν τελειως « αστεια» και στα πλαισια της πλακας προς αυτον.

Μορια εχω, δοξα τον θεο αλλα ναι συμφωνω πως πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι και σε καμια περιπτωση δεν με θεωρω επιτυχων ή ηδη μεσα για να εχω τετοια αυτοπεποιθηση.

Οπως προ ειπα λοιπον, ηταν μια πλακα προς τον καλο μου φιλο Χρηστο.Εικόνα

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Καλημέρα παίδες! Τι εννοεί που λέει για ναυτικό απολυτήριο λυκείου μόνο;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

George3243 έγραψε:Καλημέρα παίδες! Τι εννοεί που λέει για ναυτικό απολυτήριο λυκείου μόνο;
ισως ενοει το επαλ τομεα ναυτιλιακά
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου πρέπει να το εκδώσουμε εμείς η θα γίνει αυταπαγκελτα γνώριζει κάνεις;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου πρέπει να το εκδώσουμε εμείς η θα γίνει αυταπαγκελτα γνώριζει κάνεις;
αυταπαγγελτα.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Πάμε για έκδοση μέσα Μάρτη;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Κανεις δεν μπορει να σου πει κατι με σιγουρια.Εκτος αν καποιος παιζει κανα χαρτακι με τον Παναγιωτοπουλο και γνωριζει κατι παραπανω. Υπομονη μονο και ας ελπισουμε πριν το Πασχα για το μεγαλο μπαμ.

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Καλησπέρα, να αναφέρω για το πτυχίο που διαφημίζουν. Έδωσα σήμερα... Πολυ απαιτητικό, να γυρίζω το λαπτοπ 360 μοιρες, να δουν το κινητό μου αν το εχω κοντά και ανα ανοίξω σελφι καμερα να δουν αν εχω βαλει τίποτα άλλο στο λαπτοπ (τυπου καλώδιο hdmi), ακουστικά ενσύρματα και όχι airpods, με έβαλαν να καλύψω την τηλεόραση 55 ιντων🤣listening πανδυσκολο! Έπαθα σοκ, κουραστικό πολύ, αυξημένης δυσκολίας θα έλεγα,reading με αρκετό λεξιλόγιο, είχα advanced προτού δώσω και έπιασα lower για μια ερώτηση.(60-74 ερωτήσεις σωστές παίρνεις Β2.) κρίμα τα 175 ευρώ που έδωσα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης