Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παιδια γεια σας και απο μενα. Καλη επιτυχια ευχομαι. Κοστα ποσα μορια βγαζεις αν επιτρεπεται; Και εγω γαζωτης εχω δηλωσει
ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ!tati έγραψε:τεταρτη ειναι 14κostas έγραψε: Η καταταξη ειναι ημερα κυριακη. Πανω στο καρναβαλι
Καλημερα σε ολους! θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τα παιδια που εχουν κοπει και εχουν κανει ενσταση τι γινεται; Ξερει κανεις;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Μια γλυκιά καλημέρα και απο μένα να έχετε
. Έχει κανείς πείρα στο τι γίνεται με τους επιλαχόντες; Τι ελπίδες έχουν όσοι μπούν σε αυτη τη κατηγορία και μέχρι πότε μπορεί να ελπίζουν σε κάτι;

ναι σορυ απριλιου ειναι νομιζα φεφρουαριουtati έγραψε:τεταρτη ειναι 14κostas έγραψε: Η καταταξη ειναι ημερα κυριακη. Πανω στο καρναβαλι
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
Την Δευτερα που θα βγουν τα αποτελεσματα να λεμε που περασαμε και με ποσα μορια οπως εχουν πει ορισμενα παιδια πιο πριν γιατι μπορει ορισμενοι να ειμαστε μαζι στα κεντρα.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Να Ρωτησω ρε παιδια... Δεν ξερω ποιος το ειπε εδω μεσα... Αληθεια ειναι οτι εμειναν τελικα μονο 2600 αιτησεις?
-
- Ανθυπασπιστής
Αδέρφια διαφοτήστε με με τους επιλαχόντες τι γίνετε αν φυσικά γνωρίζετε απο προηγούμενες προκηρύξεις τί ελπίδες έχουν και μέχρι πότε...Many Many MANY thanks in advance

-
- Posts in topic: 85
Επιλαχοντες ειναι σχεδον ολοι οσοι δεν ειναι επιτυχον... Οσοι δεν παρουσιαστουν στην καταταξη και οσοι τα παρατησουν μεχρι την ορκομοσια των εποπ... Τοτε ο αντιστοιχος αριθμος επιλαχοντων καλειτε για καταταξη... Αυτο συνηθως γινεται 2 μηνες μετα την καταταξη των επιτυχοντων
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Εγω νομιζα αυτη η παραγραφος εγραφε μονο για αναπηρους πολεμου... Δεν την ειχα διαβασει ολη... Με συγχωρεις; Δεν θα το ξανακανω...
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Posts in topic: 103
οκ φιλε... Ας ελπισουμε...ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν ξερω φιλε μου... Ειλικρινα... Ειναι πολλες θεσεις νομιζω οποτε θα εχεις πιθανοτητες... Δεν ξερω κατι παραπανω απο σενα... Με την λογικη το λεω

Παιδια για λιγα λεπτα ειχε βγαλει καποιος καποια ονοματα ειδατε εσεις τπτ; /;
Ειδα εγω ρε συ. τα εξαφανισαν αμεσως. τι στο λυκο ηταν αυτα. υποκλαπηκε κανενας πινακας με αποτελεσματα μηπωσ
Τους εξαφανισαν στο λεπτο τους πινακες με εκεινα τα αποτελεσματα
-
- Ανθυπασπιστής
Τη ανόητα Post ήταν αυτά και κλείδωσε το forum. Ο Γκάρι ο Γκούφι η ο Bugs Bunny ήταν πάλι 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες