Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχεις μόρια που θα περάσεις και από τους πρώτους όμως με βάση το αρχικό σου σχόλιο. Παρόλα αυτά
εγώ σου εύχομαι να περάσεις!
Η ουσία είναι να σταματήσουν αυτά τα σχόλια περί λογοκρισίας των επιλογών του καθενός. Μαζέψτε μόρια για να περάσετε σίγουρα. Δεν σας φταίει ο άλλος άμα όπως λες κάποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι μήνυμα στο κινητό και στο email για δικαιολογητικά πάνε σε όλους που δήλωσαν συμμετοχή η μόνο σε αυτούς που θα κλιθούν στην β φάση για τα δικαιολογητικά δλδ ;
Και σε εσενα εύχομαι να περάσεις και να τα πούμε από κοντά άμα γίνουμε συνάδελφοιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 12:58 pmΔυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχεις μόρια που θα περάσεις και από τους πρώτους όμως με βάση το αρχικό σου σχόλιο. Παρόλα αυτά
εγώ σου εύχομαι να περάσεις!
Η ουσία είναι να σταματήσουν αυτά τα σχόλια περί λογοκρισίας των επιλογών του καθενός. Μαζέψτε μόρια για να περάσετε σίγουρα. Δεν σας φταίει ο άλλος άμα όπως λες κάποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Βεβαίωση προϋπηρεσίας μας κάνει αυτή που είχαμε βγάλει παλιά τον Μάρτιο; Η να βάλουμε καινούρια και θα μας την απορρίψει;
Καλησπέρα. Την βεβαίωση ύψους δεν την είχα βγάλει στην προθεσμία των ηλεκτρονικών αιτήσεων γιατί δεν χρειάζονταν κατάθεση δικαιολογητικών. Εάν την βγάλω τώρα μέσα στην προθεσμία των δικαιολογητικών θα είμαι εντάξει; Ευχαριστώ
Καλησπέρα, το δίπλωμα /άδεια οδήγησης, το βάζουμε στην κατηγορία Άλλο ;, γιατι βλέπω οτι και στην κατηγορία Εμπειρία στο πεδίο των επαγγελματικών βεβαιώσεων / επαγγελματικές άδειες έχει την δυνατότητα να επιλέξουμε την κατηγορία Β' Αδεια οδήγησης αυτοκινήτου.
Στην κατηγορία άλλο το διπλωμα!
Όσοι βγάλετε τώρα υψομέτρηση κ δεν το κάνατε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων νομίζω είστε εκτός. Το έλεγε ξεκάθαρα κ το συζητούσαμε κ στο νήμα ότι πρέπει να είναι μέσα στην προθεσμία άσχετα που θα ζητηθεί μετά! Μόνο δυο τρεις έλεγαν δεν πειράζει μπορεί κ επιτηδες
Όσοι βγάλετε τώρα υψομέτρηση κ δεν το κάνατε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων νομίζω είστε εκτός. Το έλεγε ξεκάθαρα κ το συζητούσαμε κ στο νήμα ότι πρέπει να είναι μέσα στην προθεσμία άσχετα που θα ζητηθεί μετά! Μόνο δυο τρεις έλεγαν δεν πειράζει μπορεί κ επιτηδες
Για την υψομετρηση ειχα παρει στον ασεπ και μ ειπαν οτι δεν εχει σημασια αν ειναι πιο μετα, επειδη το υψος ειναι κατι που δεν αλλαζει, ενω αν ηταν καποιο πτυχιο θα ειχε διαφορα. Βεβαια εγω ακομα πιστευω οτι πρεπει να ειναι εντος προθεσμιαςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 5:10 pm Στην κατηγορία άλλο το διπλωμα!
Αν πατήσω 'Έλεγχος' τι θα γίνει;, πιά είναι η χρησιμότητά του;.

Στη σελιδα 20 του οδηγου υποβολης δικαιολογητικων τι εννοει ο ποιητης ;
Στην κατηγορία άλλο βάζουμε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και βεβαίωση υψομετρησης έτσι δεν είναι;
ΚΑΙ ένα δεύτερο ερώτημα μοναδικό έγγραφο που επισυνάπτουμε στην εμπειρία είναι η βεβαίωση προϋπηρεσίας; Ή χρειάζεται πχ και σύμβαση εργασίας στον κάθε εργοδότη;:roll:
ΚΑΙ ένα δεύτερο ερώτημα μοναδικό έγγραφο που επισυνάπτουμε στην εμπειρία είναι η βεβαίωση προϋπηρεσίας; Ή χρειάζεται πχ και σύμβαση εργασίας στον κάθε εργοδότη;:roll:
Τη βεβαίωση ύψους πειράζει που δεν εκτύπωσα το χαρτί της προκήρυξης και μου έγραψε ο γιατρός σε μία λευκή κόλλα χαρτί τη γνωμάτευση και τις σφραγίδες του?
Όσοι δεν εκτυπώσετε το χαρτί της προκήρυξης για το ύψος αυτόματα έχετε κοπεί...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες