Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το απολυτήριο λυκείου που το βαζουμε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 9:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 8:14 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:42 pm Έχω μια απορία από μερικούς. Ενώ μπήκατε δικαστικη αστυνομια θέλετε να μεταπηδήσετε δημοτική αστυνομία επειδή κάτι δεν σας άρεσε, αφήστε και κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μην τα θέλετε όλα δικά σας
Αδερφέ να είχες μαζέψει πολλά μόρια να μην εξαρτάται το αν θα μπεις από τις επιλογές άλλον. Σταμάτα την κλάψα!
Αδελφάκι έχω αρκετά μορια για να μπω από τους πρώτους ποια κλάψα μου λες εσύ... 🤦🏻; >;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχεις μόρια που θα περάσεις και από τους πρώτους όμως με βάση το αρχικό σου σχόλιο. Παρόλα αυτά
εγώ σου εύχομαι να περάσεις!
Η ουσία είναι να σταματήσουν αυτά τα σχόλια περί λογοκρισίας των επιλογών του καθενός. Μαζέψτε μόρια για να περάσετε σίγουρα. Δεν σας φταίει ο άλλος άμα όπως λες κάποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Alex1234

Δημοσίευση από Alex1234 »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μήνυμα στο κινητό και στο email για δικαιολογητικά πάνε σε όλους που δήλωσαν συμμετοχή η μόνο σε αυτούς που θα κλιθούν στην β φάση για τα δικαιολογητικά δλδ ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 12:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 9:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 8:14 am

Αδερφέ να είχες μαζέψει πολλά μόρια να μην εξαρτάται το αν θα μπεις από τις επιλογές άλλον. Σταμάτα την κλάψα!
Αδελφάκι έχω αρκετά μορια για να μπω από τους πρώτους ποια κλάψα μου λες εσύ... 🤦🏻;>;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχεις μόρια που θα περάσεις και από τους πρώτους όμως με βάση το αρχικό σου σχόλιο. Παρόλα αυτά
εγώ σου εύχομαι να περάσεις!
Η ουσία είναι να σταματήσουν αυτά τα σχόλια περί λογοκρισίας των επιλογών του καθενός. Μαζέψτε μόρια για να περάσετε σίγουρα. Δεν σας φταίει ο άλλος άμα όπως λες κάποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Και σε εσενα εύχομαι να περάσεις και να τα πούμε από κοντά άμα γίνουμε συνάδελφοι
Teri

Δημοσίευση από Teri »

Βεβαίωση προϋπηρεσίας μας κάνει αυτή που είχαμε βγάλει παλιά τον Μάρτιο; Η να βάλουμε καινούρια και θα μας την απορρίψει;
Επισκέπτης

Teri έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 1:26 pm Βεβαίωση προϋπηρεσίας μας κάνει αυτή που είχαμε βγάλει παλιά τον Μάρτιο; Η να βάλουμε καινούρια και θα μας την απορρίψει;
Και καινουρια να βάλεις απλά θα σ μετρήσουν έως τότε. Δεν σε ακυρώνουν!
Stelios10

Δημοσίευση από Stelios10 »

Καλησπέρα. Την βεβαίωση ύψους δεν την είχα βγάλει στην προθεσμία των ηλεκτρονικών αιτήσεων γιατί δεν χρειάζονταν κατάθεση δικαιολογητικών. Εάν την βγάλω τώρα μέσα στην προθεσμία των δικαιολογητικών θα είμαι εντάξει; Ευχαριστώ
axaxouxas

Δημοσίευση από axaxouxas »

Καλησπέρα, το δίπλωμα /άδεια οδήγησης, το βάζουμε στην κατηγορία Άλλο ;, γιατι βλέπω οτι και στην κατηγορία Εμπειρία στο πεδίο των επαγγελματικών βεβαιώσεων / επαγγελματικές άδειες έχει την δυνατότητα να επιλέξουμε την κατηγορία Β' Αδεια οδήγησης αυτοκινήτου.
Επισκέπτης

Στην κατηγορία άλλο το διπλωμα!
Όσοι βγάλετε τώρα υψομέτρηση κ δεν το κάνατε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων νομίζω είστε εκτός. Το έλεγε ξεκάθαρα κ το συζητούσαμε κ στο νήμα ότι πρέπει να είναι μέσα στην προθεσμία άσχετα που θα ζητηθεί μετά! Μόνο δυο τρεις έλεγαν δεν πειράζει μπορεί κ επιτηδες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 5:10 pm Στην κατηγορία άλλο το διπλωμα!
Όσοι βγάλετε τώρα υψομέτρηση κ δεν το κάνατε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων νομίζω είστε εκτός. Το έλεγε ξεκάθαρα κ το συζητούσαμε κ στο νήμα ότι πρέπει να είναι μέσα στην προθεσμία άσχετα που θα ζητηθεί μετά! Μόνο δυο τρεις έλεγαν δεν πειράζει μπορεί κ επιτηδες
Για την υψομετρηση ειχα παρει στον ασεπ και μ ειπαν οτι δεν εχει σημασια αν ειναι πιο μετα, επειδη το υψος ειναι κατι που δεν αλλαζει, ενω αν ηταν καποιο πτυχιο θα ειχε διαφορα. Βεβαια εγω ακομα πιστευω οτι πρεπει να ειναι εντος προθεσμιας
axaxouxas

Δημοσίευση από axaxouxas »

Αν πατήσω 'Έλεγχος' τι θα γίνει;, πιά είναι η χρησιμότητά του;.:roll:
didis

Δημοσίευση από didis »

Στη σελιδα 20 του οδηγου υποβολης δικαιολογητικων τι εννοει ο ποιητης ;
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mancini »

Στην κατηγορία άλλο βάζουμε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και βεβαίωση υψομετρησης έτσι δεν είναι;

ΚΑΙ ένα δεύτερο ερώτημα μοναδικό έγγραφο που επισυνάπτουμε στην εμπειρία είναι η βεβαίωση προϋπηρεσίας; Ή χρειάζεται πχ και σύμβαση εργασίας στον κάθε εργοδότη;:roll:
Επισκέπτης

Τη βεβαίωση ύψους πειράζει που δεν εκτύπωσα το χαρτί της προκήρυξης και μου έγραψε ο γιατρός σε μία λευκή κόλλα χαρτί τη γνωμάτευση και τις σφραγίδες του?
Επισκέπτης

Όσοι δεν εκτυπώσετε το χαρτί της προκήρυξης για το ύψος αυτόματα έχετε κοπεί...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες