Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Περαστικα εγω δεν χρειαζομαι μεσα ειμαι... Εσυ τα χρειαζεσαι με τοσο παπατζα που σου πουλανε...
αντε κουρασες κ εσυ βαρεθηκα να μιλαω με εσενα...
αντε κουρασες κ εσυ βαρεθηκα να μιλαω με εσενα...
Τσακωνόμαστε για ότι νανε λόγους μ φαινετε πάει να γίνει το νήμα σαν της οππι αντί να έχουμε ουσιαστικές πληροφορίες
Ποια ακριβώς παπατζα έφαγες εσύ από τν χαρελα; Πάνω σε ποιο κομμάτι; Οι περισσότεροι από εσάς στην σχολή δν ξέρατε τι υπογράψατε, νομίζατε 5 έτη σύμβαση και μονιμότητα, ΟΠΚΕ, ασφάλεια και μεταθέσεις, απλά το σωματείο εξ αρχής είπε την αλήθεια ότι δηλαδή θέλει αγώνα η μονιμοποίηση, δν είναι εύκολο θέμα.
Ακριβώς... Τζαμπα τρωγεστε... Οτι ειναι να γινει θα γίνει... Στην ουσια μαλωνεται για προσωπικές απόψεις
Μαλωνετε*
Επίσης για την αλλαγή τού ΦΕΚ που μας ευνόησε έπαιξε ρόλο και το σωματείο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Που μας ευνοησε ακριβώς που δεν δικαιούμαστε τίποτα;Elante2 έγραψε:Επίσης για την αλλαγή τού ΦΕΚ που μας ευνόησε έπαιξε ρόλο και το σωματείο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Που ακριβως σε ευνοησε το φεκ ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πανυγηριζεις που πηρες 10 μερες αδεια, ενω το φεκ μεσα λεει οτι σε περιπτωση τραυματισμου απλα φευγεις απο το σωμα... Αμα εσυ θεωρεις κατορθωμα που πηραμε 10 μερες αδεια ενταξει παω πασο.
Για συμβασιούχοι με δυνατότητα ανανέωσης κάθε χρόνο μια χαρά δικαιώματα έχουμε, σε χάλασαν οι 10 μέρες όπως και η άδεια παιδιού; Δν είναι 9μηνο αλλά από το τίποτα κτ είναι. Να βλέπουμε και τα θετικά, ολοένα και περισσότερα δικαιωμάτα θα αποκτούμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καταλαβαινεις οταν ενας ανθρωπος βαζει μια αδεια πανω απο την ζωη του η το μελλον της δουλειας τι συμβαινει στον κοσμο... Παω πασο τοτε... Αν εσενα σε νοιαζει αυτο τα σοβαροτερα προβληματα οπως το να χτυπησεις στην υπηρεσια και να σε διωξουν τι να πω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δικαιωματα περισσοτερα ειχες πριν αλλαξει το ΦΕΚ βασικα... Ενας λογος ακομα οτι σε υπολογιζαν σαν 'αστυνομικο' τωρα ουτε ... Τωρα απλα καταλαβαινεις οτι εισαι ενας αναλωσιμος.
Ρε φίλε την προκήρυξη δν την διάβασες αλλά ούτε το ΦΕΚ; Κάτσε διάβασε το και θα καταλάβεις ότι δν σε διώχνει αν τραυματιστεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Α καλα ενταξει διαβασε την εσυ καλυτερα...
Ανεμελε εγώ αποτι έχω καταλάβει μόνο αστυνομικοί δεν είστε εκεί κάτι σαν σεκιουριτι και υπηρέτες των λαθρομεταναστών τουλάχιστον αυτό ισχύει στα προκεκα εδώ αττικής.. Για νησιά δεν γνωρίζω όποτε δεν έχω άποψη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης