Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
-
Κώστας
Αφού εμένα έχει βγει ήδη, πως έχουν παγώσει; Ρε παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε απλά οι μεταθέσεις πενταμηνου έχουν διαφορετική ημερομηνία για τον καθένα.
-
Δημήτρης
Μάγκες οι μεταθέσεις λένε μέχρι ποτέ μπορεί να βγει το ΦΠ. Είναι στην ευχέρεια της μονάδας αν θα σε κρατήσουν έως την τελευταία μέρα η θα σας διώξουν νωρίτερα.
Πραγματικά καλό κουράγιο στα παιδιά που λόγω των καταστάσεων πλέον υπηρετούν αμετάθετο.
-
Νίκος
Ε με τον τανας γιο απέναντι που έχουμε μπλέξει τι να κάνουμε.
-
365 στρ πζ
Γιατί έχουν πει τίποτα για αμεταθετο; Σε οσους έχουν βγει οι μεταθέσεις φαντάζομαι εκτός απροόπτου φεύγουμε κανονικα σωστά;
-
Κωστας1993
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
Αυτο με το αμεταθετο πως προκυπτει παλι; αφου οι μεταθεσεις εχουν βγει.. αμεταθετο επιλεγεις εσυ να κανεις
-
Σ365
Παιδιά εμένα η μετάθεση μου έχει βγεί , λόγια τώρα, υπάρχει περίπτωση να μην πάρω φύλο πορείας λόγο των γεγονότων;
-
Στρατάρχης
Σ365 έγραψε:Παιδιά εμένα η μετάθεση μου έχει βγεί , λόγια τώρα, υπάρχει περίπτωση να μην πάρω φύλο πορείας λόγο των γεγονότων;
Ολα παιζουν ετσι εγινε και με την 363. Αλλα δεν νομιζω, ηδη αρχισε να χαλαρωνει η φαση
-
Πολίτης
Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποτέ θα ξεκινήσουν οι μεταθέσεις για 366;
-
proedros skraa
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 1
οι κατ εξαιρεση μεταθεσεις αυτη τη βδομαδα ειναι;
-
Guest
Παιδιά καλησπέρα Ξέρουμε άμα ξεκίνησαν κανονικά οι μεταθέσεις; (βυσματικες και μη)
-
364
Περιμένουμε μετά τις 15/8 στο ΓΕΕΘΑ εμείς τους 5-μηνίτες και μάλλον πριν τις 25/8
-
Γιώργος_24
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς για ημερομηνία κατ εξαίρεση μεταθέσεων από 367 2020 Δ ΕΣΣΟ; Ακούστηκε κάτι για μέσα Σεπτεμβρίου?
-
365
Γνωρίζει κανένας άλλος για το πότε θα μπορούμε να πάρουμε μετάθεση σε όσους έχει βγει για 17 Αυγούστου, ισχύει οτι εχουν παγώσει;365 καλό κουράγιο όσο έχουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης