Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Παιδιά αυτά τα νούμερα είναι πολύ παλιά και ξεπερασμένα πλέον υπάρχουν χρόνια στη Wiki
Ναι μπαρμπουτσαλα λέει το Wikipedia.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Ρε φίλε τι παραπληροφόρηση ξέρεις και μιλάς ; Έχω ρωτήσει πόσους γνωστούς κ μου είπαν 1 χρόνο ... Έλεος δλδ αυτά π λέτε εσείς είναι πιο σωστά; Ειδικά όταν ακούω κ λέτε για κενά για διαπίστωτικες και τέτοια. Έλεος αν ήταν έτσι και τα ξέρετε όλα αυτά έπρεπε να είσασταν μέσα σε όλα και μη σας πω αρχηγοί του σώματος... Νομίζω παραπληροφόρηση είστε εσείς ... Έλεος δλδ πια πάμε να βοηθήσουμε και τα ακούμε κ από πάνω ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Λοιπόν επειδή βαρέθηκα οι πηγες μ είναι τερμα για τερμα αξιόπιστες από πολιτική προστασία, από πρώην και ήδη βουλευτές επίσης και από άτομο μεγάλο κεφάλι σε πολύ μεγάλο σωματείο ... Αν νομίζετε οτο λέω ότι να ναι στα τέτοια μ κιόλας οποίος δεν θέλει δν τα πιστεύει. Ο καθένας λέει το μάκρη του και το κοντό του εγώ τουλάχιστον έχω ψάξει και έχω ρωτήσει πολύ αξιόπιστα άτομα για το παραμικρο ... Μην ξανά ακουσω για παραπληροφόρηση όταν κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι να ναι
Και δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει επιλαχόντες με τον νέο χρόνο αν είναι δυνατόν να σκέφτεστε λίγο λογικά αν ήταν ετσι και το 20 θα έπαιρνε επιλαχόντες από το 19. Ή νέα θα γίνει ή τπτ
Predator μν ασχολείσαι φίλε. Ότι μαθαίνεις να το λες... Γ αυτό είναι το φορούν. Του 19 ήταν για 1 έτος κ μετά άλλαξαν τ δεδομένα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Το λογικό είναι δλδ όποτε θέλει κόσμο να συμπληρώσει τις 2500 θέσεις που έχει ήδη ανακοινώσει να κάνει προκήρυξη και όχι να πάρει από έτοιμη λίστα;Δοκιμος07 έγραψε:Και δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει επιλαχόντες με τον νέο χρόνο αν είναι δυνατόν να σκέφτεστε λίγο λογικά αν ήταν ετσι και το 20 θα έπαιρνε επιλαχόντες από το 19. Ή νέα θα γίνει ή τπτ
Προκήρυξη του 20 βγήκε γιατί τα 1200 άτομα παλιούς και 19ρηδες ήθελε να τα κάνει 2500 και έβγαλε συμπληρωματική για 1300 άτομα!
-
- Ανθυπασπιστής
Δλδ οι γνωριμίες σου, σου λένε πως φέτος οι 19ρηδες δεν θα συνεχίσουν αφού είχαν υπογράψει για έναν χρόνο;Predator έγραψε:Λοιπόν επειδή βαρέθηκα οι πηγες μ είναι τερμα για τερμα αξιόπιστες από πολιτική προστασία, από πρώην και ήδη βουλευτές επίσης και από άτομο μεγάλο κεφάλι σε πολύ μεγάλο σωματείο ... Αν νομίζετε οτο λέω ότι να ναι στα τέτοια μ κιόλας οποίος δεν θέλει δν τα πιστεύει. Ο καθένας λέει το μάκρη του και το κοντό του εγώ τουλάχιστον έχω ψάξει και έχω ρωτήσει πολύ αξιόπιστα άτομα για το παραμικρο ... Μην ξανά ακουσω για παραπληροφόρηση όταν κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι να ναι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δν σου ειπα ότι το είπε έγκυρη πηγή ίσα ίσα που ρώτησα εσάς αν ειχατε ακουςει κάτι, δλδ τι ήθελες να κάνω όταν φιλος μου - εθελοντής που έγινε εποχικός το 19 ήρθε έντρομος γιατί κάποιος ***** ς του είπε ότι δεν θα τους έπαιρνε ; Έχω πει τα πάντα από τερμαέγκυρες πηγες και πάλι κάποιος θα κει γ παραπληροφόρηση ! Το έχω ψάξει το θέμα όσο δεν πάει λόγο του ότι με καίει να μπω κ προσπαθώ να σας ανοίξω τα μάτια δεν είμαι μόνιμος να μη με νοιάζει και να κάθομαι να κραζω... Είσαι μόνιμος εσυ καλό θα ήταν να κρατάς χαμηλό προφίλ και να μην κράζεις άτομα που το θέλουν δν έχουν δουλειά και έχουν φέρει πίσω τη ζωή τους για να μπουν σε αυτό που εσυ πλέον το έχεις δεδομένο ... Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω δεν με ενδιαφέρει καθόλου ... Όλα όσα σας λέω παίζουν κ επίσης κ αυτά π λέτε κ εσείς κάποιες φορές όποτε όσοι έχετε τον κωλο σας βολεμένο μη μιλάτε εάν δεν θέλετε να βοηθήσετε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι λες μωρε ; Εδώ έχω δει και έχω πάρει μέρος σε προκηρύξεις Που έβγαιναν για 50 και για 100 άτομα, τα 700 κενά που έχουν θα τους χαλάσουν την προκήρυξη ; Μην ακούω αηδίες άντε γιατί τώρα θα αρχίσω εγώ να κραζω
Καλημέρα τι έγινε ρε φιλαράκι predator; Τι σου κάνανε δεν διάβασα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν πω κάτι είναι παραπληροφόρηση φίλε μου αυτό γίνεται. Άσχετα που μετά αποδεικνύεται ότι δεν λέω αρλούμπες
-
- Ανθυπασπιστής
Καταρχήν δεν έχει σημασία κι ούτε έχω πει τι είμαι!Predator έγραψε: Δν σου ειπα ότι το είπε έγκυρη πηγή ίσα ίσα που ρώτησα εσάς αν ειχατε ακουςει κάτι, δλδ τι ήθελες να κάνω όταν φιλος μου - εθελοντής που έγινε εποχικός το 19 ήρθε έντρομος γιατί κάποιος #@^&@! Σ του είπε ότι δεν θα τους έπαιρνε ; Έχω πει τα πάντα από τερμαέγκυρες πηγες και πάλι κάποιος θα κει γ παραπληροφόρηση ! Το έχω ψάξει το θέμα όσο δεν πάει λόγο του ότι με καίει να μπω κ προσπαθώ να σας ανοίξω τα μάτια δεν είμαι μόνιμος να μη με νοιάζει και να κάθομαι να κραζω... Είσαι μόνιμος εσυ καλό θα ήταν να κρατάς χαμηλό προφίλ και να μην κράζεις άτομα που το θέλουν δν έχουν δουλειά και έχουν φέρει πίσω τη ζωή τους για να μπουν σε αυτό που εσυ πλέον το έχεις δεδομένο ... Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω δεν με ενδιαφέρει καθόλου ... Όλα όσα σας λέω παίζουν κ επίσης κ αυτά π λέτε κ εσείς κάποιες φορές όποτε όσοι έχετε τον κωλο σας βολεμένο μη μιλάτε εάν δεν θέλετε να βοηθήσετε
Δεύτερον σου είπα ότι τον Μάιο του 19 που μπήκαν υπόγραψαν για 1 χρόνο και τον Δεκέμβριο του 19 τους ανανέωσαν +4 !
Εσυ αμφισβητείς αυτό που λέω και σε ρώτησα τα πολλά και καλά κονε που έχεις αυτό σου είπαν;
Εφόσον σε ενδιαφέρει τόσο πολύ καλό θα είναι να ακούς και κάποιους που ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω και δεν τάζουν!
Υγ μπορείς να δεις παλιά μου ποστ να δεις άμα ξέρω τι λέω κι αν αυτά που λέω ισχύουν και επαληθεύονται!
-
- Ανθυπασπιστής
Γνωρίζεις δλδ ότι τα κενά είναι 700;Predator έγραψε:Τι λες μωρε ; Εδώ έχω δει και έχω πάρει μέρος σε προκηρύξεις Που έβγαιναν για 50 και για 100 άτομα, τα 700 κενά που έχουν θα τους χαλάσουν την προκήρυξη ; Μην ακούω αηδίες άντε γιατί τώρα θα αρχίσω εγώ να κραζω
Και δεν γνωρίζεις ότι κάλεσε επιλαχόντες 1 μήνα πριν το τέλος της αντιπυρικής;
Δλδ είχε 700 κενά και κάλεσε 51 άτομα;
Σου εξηγώ για τελευταία φορά τα κενά την στιγμή που μιλάμε είναι οι παλιοί που έγιναν φέτος ΠΠΥ περίπου 170 άτομα, οι θέσεις που δεν ζήτησε με την προκήρυξη του 20 που δεν προβλέπεται να καλυφθούν ή θα καλυφθούν από κοντινές περιοχές και τρίτον όσοι δεν έρθουν τον Μάιο που αυτό ακόμη δεν το ξέρει κανεις ούτε οι ίδιοι!
Επίσης εφόσον σε ενδιαφέρει μέτρα και πες μας τον αριθμό τον επιλαχόντων που περιμένουν από την 20! Μήπως είναι κάτι χιλιάδες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες