Έλα ρε που σε θιξαμε κιόλας. Μπαίνεις στο νήμα των οππι και λες δε θα βγει η προκήρυξη και ότι ακυρώθηκε όπως και σε άλλα νήματα βγάζεις αρνητικότητα χωρίς καμία απόδειξη παρά μόνο λόγια. Αν σήμερα στις 8 βγουν οι πίνακες όπως είπες για τη τράπεζα της Ελλάδος, εγώ θα πάρω πίσω όσα είπα! Εχω σε παρακολουθώ τόσο καιρό και μόνο ότι σε συμφέρει λες. Αναμένω για τις 8 η ώρα όπως είπες ότι σου είπαν από τις ισοβαθμίες στην Αθήνα!Kwstas26 έγραψε:Βασικά ποιος σ μίλησε εσένα και μ μιλάς με αυτό τον τρόπο με εκθέτης στο φόρουμ; Σ εχω δώσει κάποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό;
Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Οππι δεν θα βγει αλλα δεν είναι η ώρα να τα πούμε εδω στειλε μ μνμ αν θες να στο αιτιολογήσω. Και μ ειπαν 8η θα βγούν τωρα αν βγουν λιγο αργότερα δεν ξερω οτι μ ειπαν λεω
Ε δε μπορώ ρε φίλε να ασχολούμαι με τέτοια άτομα πραγματικά! Κακως ασχολήθηκα πάλι. Δε χρειάζεται να σου στείλω τίποτα. Έχει βγει μέχρι και το ΦΕΚ, έχουν ψηφιστεί όλα και ο άλλος λέει δε θα βγει έτσι απλά στα λόγια. Εντάξει φίλε, δε θα βγει ότι πεις! Όσο για τη τράπεζα της Ελλάδος, εγώ θα περιμένω όλο το επόμενο της ημέρας, μην αγχώνεσαι! Δίνω πολύ περισσότερο χρόνο από τις 8 η ώρα που είπες έτσι για να δω πόσο έμπιστο άτομο είσαι !Kwstas26 έγραψε:Οππι δεν θα βγει αλλα δεν είναι η ώρα να τα πούμε εδω στειλε μ μνμ αν θες να στο αιτιολογήσω. Και μ ειπαν 8η θα βγούν τωρα αν βγουν λιγο αργότερα δεν ξερω οτι μ ειπαν λεω
Άρα θεωρείς ότι η βάση θα είναι πάνω από 2.500; Όντως;
Εγώ με προφισενσι, ειδικές δυνάμεις, απολυτήριο 17,4 κτλπ έχω 2440... Δηλαδή οι άλλοι πρέπει να έχουν 18-19 απολυτήρια και δεύτερες γλώσσες εννοείς...
Εγώ με προφισενσι, ειδικές δυνάμεις, απολυτήριο 17,4 κτλπ έχω 2440... Δηλαδή οι άλλοι πρέπει να έχουν 18-19 απολυτήρια και δεύτερες γλώσσες εννοείς...
Εμας Demetrius λυθηκε λογω βαθμου απολυτηριου λυκειου.19,1 εγω
Να σημειωσω οτι καμια ενημερωση δεν εχω για την υπόθεση που παρεθεσα. Ειναι καθαρα δικη μου αποψη μου Warwic, μη βαζετε λογια ρε παιδιά... Teoteo μη καθεσαι και χαλιεσαι ρε με τον καθενα. Ηρεμα και χαλαρα συντομα θα ξερουμε ολοι!:D
Maria95 ποσα μορια συγκεντρωνεις και σε ποιον αριθμο ησουν στη λιστα των ισοβαθμιων; Προσπαθουμε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα... Ειμαστε να σκασουμε ολοι χαχαχα
Να σκάσουμε δε λες τίποτα...
Gpap είσαι απίστευτος αλήθεια εγω δεν έπρεπε καν να σ απαντήσω αντε γειά
9 κοντεύει μάγκα. Ήδη πέρασε 1 ώρα από Και συνεχίζουμε! Αναμένω ακόμα! Δε ενοχλεί εμένα, με ενοχλεί για τα παιδιά που έχουν αφωνία και τους δίνεις ψεύτικες ελπίδες. Καιρός να αποδειχτεί κιόλας!Kwstas26 έγραψε:Gpap είσαι απίστευτος αλήθεια εγω δεν έπρεπε καν να σ απαντήσω αντε γειά
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και το έχει ρωτήσει πάλι κάποιος.Οποίος έχει προφισενσι προσμετράται μόνο αυτό ή και το λόουερ;(Συγνώμη αν είναι «χαζή» ερώτηση)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
spyros94 έγραψε:Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και το έχει ρωτήσει πάλι κάποιος.Οποίος έχει προφισενσι προσμετράται μόνο αυτό ή και το λόουερ;(Συγνώμη αν είναι «χαζή» ερώτηση)
Αν εννοείς για την ίδια γλώσσα εννοείται μόνο το προφισιενσι, ειδικά για τα αγγλικά το lower δεν έπαιρνε καν μόρια γιατί ήταν προαπαιτούμενο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Παιδιά μην περιμένετε άδικα. Τόσα παιδιά πήγαν σήμερα Για κλήρωση Και δεν Ξαναεπιβεβαιωσε Κάνεις αλλος την πληροφορίa. Μιλάμε για μεγάλο κωλοντουμπα. Οτι μαλακια του ερθει στο κεφάλι το γράφει στο forum. Το θέμα είναι μην τα πιστεύει Και ο ιδιος Και περιμένει Αποτελέσματα 🤣🤣
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Λοιπον πηγα εγω σημερα στην κληρωση και ειπαν τα αποτελεσμα η αυτην την εβδομαδα η το αργοτερο την αλλη
Άντε ρε παιδιά. Δε το πιστεύω. Είστε σίγουροι; Ό Kwstas έχει θείο τον Χρυσοχοΐδη με όσα έχει πει. Κάποιο λάθος θα κάνετε. Ο Kwstas ξέρει τι λέει και έχει βάσιμες πληροφορίες. Του στέλνουν προσωπικά email από το ΓΕΣ και μας ενημερώνει! Σε κάθε νημα τις ίδιες πίπες λέει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες