Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Σωστά μ φενετε φίλε μ μακάρι για όλα τα παιδιά ναβφτασει τοσο
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Spik έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα!

Κάθισα και έκανα αρκετά μαθηματικά με βάση τις προηγούμενες προκηρύξεις και κατέληξα σε ενθαρρυντικά για πολλούς νούμερα! Ο, τι πω αφορά μόνο την Α κατηγορία.Κατ'αρχάς θεωρώ το οτι ολοι οι τρίτεκνοι παίρνουν τα μόρια της τριτεκνίας ψιλουπερτιμημένο στο φόρουμ καθώς πολλοί απ'αυτούς που είναι τρίτεκνοι, είναι τρίτεκνοι και με τον νόμο του ΑΣΕΠ ούτως ή άλλως! Θεώρησα οτι ενα 10% των υποψηφίων θα εποφεληθεί απ'την αλλαγή του νόμου, το οποίο είναι ίσως γενναιόδωρο νούμερο, και μάλλον είναι πιο κάτω ο πραγματικός αριθμός.
Επίσης βλέπουμε μια τάση στις παλιές προκηρύξεις ολο και περισσότεροι υποψήφιοι να προτιμούν την Α κατηγορία σε σχέση με την Β, και το βασίζω στο οτι οι υποψήφιοι είναι ολο και πιο 'ψαγμένοι', δηλαδή άτομα με χαμηλό βαθμό πανεπιστημίου προτιμούν την Α όπου έχουν περισσότερες ελπίδες. Οπότε θεώρησα οτι στην Α κατηγορία θα είναι 11000 υποψήφιοι (αυξημένος αριθμός σε σχέση με τους 9908 του 2011).

Με αυτά τα δεδομένα, υπολόγισα οτι η βάση θα είναι στα 2360 μόρια (ναι, ίδια βάση με του 2011, απλά τότε πήρε λιγότερο κόσμο) και οι επιλαχόντες (δηλαδή μέχρι την θέση 1560) θα φτάσουν τα 2300 μόρια. Φυσικά δεν ξέρω πόσοι απ'τους επιλαχόντες θα μπούν, κι άμα χρειαστεί να πάρει ακόμα περισσότερους.

Προσωπικά έχω 2800+ μόρια οπότε δεν έχω κάποιο συμφέρον να είναι χαμηλή η βάση, απλά από περιέργια κάθισα και την υπολόγισα.

αν μιλάς για την 1200 θέση του 11. Θα σου πω πως τότε δηλαδή το 11 στην 1200 θέση ήταν ένας Παπαβαγγελης Ιωάννης με 2300 μόρια. Οπότε θέλω αν μπορείς να κανεις ξανά τους υπολογισμούς σου και να μας πεις. Καλημέρα
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

TITO έγραψε:αν μιλάς για την 1200 θέση του 11. Θα σου πω πως τότε δηλαδή το 11 στην 1200 θέση ήταν ένας Παπαβαγγελης Ιωάννης με 2300 μόρια. Οπότε θέλω αν μπορείς να κανεις ξανά τους υπολογισμούς σου και να μας πεις. Καλημέρα

Δεν καταλαβαίνω με τι διαφωνείς. Η βάση του '11 ήταν 2360 μόρια. Το ξέρω οτι η θέση 1200 είχε άτομο με 2300 μόρια.

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:makis2010.

Ειδικος φρουρος εδω κ 8 χρονια. Τα λεγομενα του μας βαζουν σε σκεψη του τυπου. Αξιζει ολη αυτη μας η αγωνια, το αγχος κ το κλαμα που σιγουρα ολοι μας εχουμε ριξει. Δε πίστευα στα μάτια μου σήμερα το πρωί που διάβαζα το φαξ από διάφορα σωματεία αστυνομικών. Δε θα καταβληθεί το επίδομα νυχτερινών αυτόν το μήνα και είναι αβέβαια τα επιδόματά μας, νυχτερινού και πενθημέρου, από εδώ και έπειτα! Με το φτωχό μου το μυαλό λοιπόν, κάθομαι και σκέφτομαι... Πώς θα πληρώσω τα δάνειά μου; Πώς θα πηγαίνω στη δουλειά; Τι θα τρώω; Πώς θα ζήσω;

Είμαι 8 χρόνια στο σώμα και έπαιρνα, όταν ξεκίνησα γεμάτος όνειρα τη σταδιοδρομία μου, περίπου 850e. Μετά από 8 χρόνια, παίρνω περίπου 1200e. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα βγάζω πέρα δύσκολα, αλλά τα βγάζω. Μέσα σε 3-4 μήνες όμως, ο μισθός μου μειώθηκε κατά 150e, και τώρα έρχονται και μου λένε-μάλλον δε μου λένε-μου αρπάζουν άλλα 300e!1200-150-300=750! Πιο λίγα από αυτά που πληρωνόμουν σαν νεοεισερχόμενος ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ! Τι θα κάνω; Πώς θα ζήσω; Το πιο σημαντικό όμως ερώτημα που μου γεννάται είναι πώς θα αντιδράσω; Είμαι μάχιμος αστυνομικός, δε θα δουλέψω; Δε θα ανταποκριθώ σε έκκληση βοήθειας κάποιου πολίτη; Δέ θα τρέξω να προσφέρω ότι μπορώ σε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά μου;

Τι μου φταίει ο καημένος κοσμάκης που χρειάζεται κάποιον να τον προστατέψει; Έχω ήθος και αρχές κύριοι,(ο Θεός να σας κάνει), θα μου τις πάρετε και αυτές; Δε θα σας το επιτρέψω! Δε θα αφήσω πολίτη ανυπεράσπιστο, δε θα παρανομήσω για να με κλείσετε φυλακή εσείς! Δε θα προστατέψω όμως τα συμφέροντά σας!

Δε θα χτυπήσω διαδηλωτή που πεινάει, δε θα χτυπήσω τον πατέρα και τη μάνα που έχει κατέβει στους δρόμους γιατί το μωρό του κλαίει. Δε θα συλλάβω πατέρα που κλέβει για το παιδί του. Δυστυχώς θα μου "ξεφύγει"... Μέχρι τώρα προάσπιζα τα συμφέροντα της Ελλάδας σας. Από εδώ και μπρος θα προασπίζω τα συμφέροντα της Ελλάδας μας!
Λίγοι θα το διαβάσουν ακόμα ποίο λίγοι θα το καταλάβουν ακόμα λιγότεροι θα το δώσουν σημασία και σχεδόν μηδαμινοι θα το σκεφτούν αυτό που είπες που δυστυχώς είναι αλήθεια. Καλημερα
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

ΤΙΤΟ εσυ κατι ξερεις πολυ καλα και δεν μας το λες. Ξερεις και την βαση και πολλα άλλα.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Spik έγραψε:Δεν καταλαβαίνω με τι διαφωνείς. Η βάση του '11 ήταν 2360 μόρια. Το ξέρω οτι η θέση 1200 είχε άτομο με 2300 μόρια.
δεν διαφωνώ σε κάτι. Ίσα ίσα που μου άρεσαν όσο διάβασα. Κάνε αν μπορείς με βάση την 1200 θέση του 11 τον υπολογισμό για το τώρα. Γιατί υποθετικά μιλώντας αν πάρουμε ότι είχε πάρει και το 11 1200 άτομα στην α τότε η βάση θα ήταν 2300. Αυτό θέλω να πω χωρίς όμως να μην μου αρέσει κάτι από όλα όσα έγραψες.
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Spik »

TITO έγραψε:δεν διαφωνώ σε κάτι. Ίσα ίσα που μου άρεσαν όσο διάβασα. Κάνε αν μπορείς με βάση την 1200 θέση του 11 τον υπολογισμό για το τώρα. Γιατί υποθετικά μιλώντας αν πάρουμε ότι είχε πάρει και το 11 1200 άτομα στην α τότε η βάση θα ήταν 2300. Αυτό θέλω να πω χωρίς όμως να μην μου αρέσει κάτι από όλα όσα έγραψες.

Μα δεν χρησιμοποίησα την θέση 1200, ή οποιαδήποτε θέση, για να κάνω τους υπολογισμούς. Θα έβγαιναν λάθος έτσι.

Κατάλαβα τι θες να πεις, οτι υπέθεσα οτι και η βάση του τώρα θα είναι στο 900 όπως το '11. Οχι, καμία σχέση. Χρησιμοποίησα ολα τα δεδομένα για τις θέσεις από 2200 και πάνω (πιο κάτω δεν υπολόγισα, δεν έχει νόημα).

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Spik έγραψε:
TITO έγραψε:δεν διαφωνώ σε κάτι. Ίσα ίσα που μου άρεσαν όσο διάβασα. Κάνε αν μπορείς με βάση την 1200 θέση του 11 τον υπολογισμό για το τώρα. Γιατί υποθετικά μιλώντας αν πάρουμε ότι είχε πάρει και το 11 1200 άτομα στην α τότε η βάση θα ήταν 2300. Αυτό θέλω να πω χωρίς όμως να μην μου αρέσει κάτι από όλα όσα έγραψες.

Μα δεν χρησιμοποίησα την θέση 1200, ή οποιαδήποτε θέση, για να κάνω τους υπολογισμούς. Θα έβγαιναν λάθος έτσι.

Κατάλαβα τι θες να πεις, οτι υπέθεσα οτι και η βάση του τώρα θα είναι στο 900 όπως το '11. Οχι, καμία σχέση. Χρησιμοποίησα ολα τα δεδομένα για τις θέσεις από 2200 και πάνω (πιο κάτω δεν υπολόγισα, δεν έχει νόημα).

Έστειλα ένα κενό. Συγνώμη. Ναι καταλαβα κ εγώ τι θέλεις να πεις. Πόσο σίγουρος είσαι με αυτό που λες όμως για βάση 2360.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:ΤΙΤΟ εσυ κατι ξερεις πολυ καλα και δεν μας το λες. Ξερεις και την βαση και πολλα άλλα.
Καλημέρα. Από πού έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα για εμένα;
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αυτη τη στιγμη παιζω Assassin's Creed Odyssey χαλαρά επειδη εχω 2800+ μορια και ξερω οτι ειμαι σιγουρα μεσα. Καλη φαση.
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Spik »

TITO έγραψε:
Έστειλα ένα κενό. Συγνώμη. Ναι καταλαβα κ εγώ τι θέλεις να πεις. Πόσο σίγουρος είσαι με αυτό που λες όμως για βάση 2360.

Κανείς δεν μπορεί να είναι εντελώς σίγουρος, μπορεί να είναι και 20-30 μόρια παραπάνω η βάση. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα είναι κάτω από 2400.

Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλημερα αδελφε ΤΙΤΟ. Μου το ειπε η αδερφη της θειας μου που εχει αντρα τον γαμπρο της φιλης του αδερφου του υπουργου.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Ποιότητα αιτήσεων πότε ειχε λέτε το 11 η τώρα... από όσα γνωρίζω δεν έχει ποιοτικές αιτήσεις τώρα... σας λέει κάτι. Ότι την δέκατη μέρα της προκηρηξης είχε 4000 αιτήσεις... την δέκατη έβδομη 7000... και την εικοστή 14000... βάλτε και ότι το 11 έπαιρνες πάνω από 1100 με νυχτε 1200... τώρα τον πρώτο χρόνο Μαξ τ 800... υπολογίστε και πολλές. Αιτήσεις από συγκεκριμένες δνσης άρα απλωμένα προσόντα... κατεβάστε τη βαση2250... με αναφορές για πολλά τατου σε εμφανή.. και δε νομίζω τ αργηγειο η πολιτική ηγεσία να θέλει πάνω από 39 γυναίκες οπότε αθλήματα αυστηρά..2200και κάτω ο τελευταίος ο 1560
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Johny311 »

Σαφως θα ειναι μεγαλύτερη η βαση απο του 11 αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει.. οι λογοι ειναι οτι ειχε να γινει προκυρηξη για Ε. Φ πολλα χρονια και φυσικα η μοριοδοτηση της τριτεκνιας
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Spik έγραψε:
TITO έγραψε:

Κανείς δεν μπορεί να είναι εντελώς σίγουρος, μπορεί να είναι και 20-30 μόρια παραπάνω η βάση. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα είναι κάτω από 2400.

πολύ σωστός αδερφέ. Δεν ξέρω αν πέσεις μέσα αλλά είναι σίγουρα μια πολύ καλή σκέψη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 5 επισκέπτες