Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Μιλησα χθες με φιλο μου απο διδδυμοτειχο και μ ειπε οτι εχουν τελειωσει με μαθηματα και παρασκευη μαλλον φευγουν για τα τμηματα
Αυτοί θα φύγουν. Δεν κρεμόμαστε από αυτούς. Από την πυροσβεστική εξαρτόμαστε. Αν δεν καλέσει η Πυροσβεστική ονόματα δεν πρόκειται να παραιτηθεί κανείς. Εκεί είναι η καθυστέρηση.
Ναι σωστα τα λες. Εχω και ενα φιλο απο τα μερη μου που εχει περασει πυροσβεστικη και ακομη δεν τους εχουν καλεσει. Το θεμα ειναι να ξεραμε ποσοι εχουν παραιτηθει και ποσοι θα φυγουν για πυροσβεστικη ωστε να ξερουμε αν θα φτασουν και ως την σειρα μας οι επιλαχοντες...
jimmakos έγραψε:Ναι σωστα τα λες. Εχω και ενα φιλο απο τα μερη μου που εχει περασει πυροσβεστικη και ακομη δεν τους εχουν καλεσει. Το θεμα ειναι να ξεραμε ποσοι εχουν παραιτηθει και ποσοι θα φυγουν για πυροσβεστικη ωστε να ξερουμε αν θα φτασουν και ως την σειρα μας οι επιλαχοντες...
Ε άμα δε φύγουν πώς θα ξέρουμε πόσοι θα φύγουν. Μπορεί κάποιος να έχει περάσει πυροσβεστική και να μη θελήσει να φύγει. Όσο για τα κενά που ήδη υπάρχουν, προφανώς θα ειδοποιηθούν όλοι μαζί όταν τελειώσει το θέμα και με την πυροσβεστική. Μόνο αν έχει κανείς άκρες κάποιος θα μάθουμε που βρισκόμαστε μέχρι τώρα χωρίς τις επικείμενες παραιτήσεις...
Ξερουμε ποσοι ειμαστε συνολο απο 5η 6η και 7η σειρα?
Όλοι μαζί Α και Β πρέπει να είμαστε 150-160 άτομα απο 5η-6η-7η... Έτσι τα υπολογίζω εγώ.
Λες να κανουν σχολειο για λιγοτερα απο 100 ατομα; Ολα πιθανα ειναι βεβαια...
jimmakos έγραψε:Λες να κανουν σχολειο για λιγοτερα απο 100 ατομα; Ολα πιθανα ειναι βεβαια...
Το σχολείο θα γίνει... Τώρα αν για διαφόρους λόγους είναι πολλά ή λίγα τα άτομα είναι άλλο θέμα...
Εμένα με εκνευρίζει που γράφουν στα παπάρια τους την ψυχολογία τόσου κόσμου. Είναι προκηρύξεις κι αυτή και της Πυροσβεστικής που τρέχουν από το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΈΛΕΟΣ.
Καλημερα... εγω υπολογιζω οτι ειμαστε κατω απο 150 ατομα κ οι 3 σειρες μαζι... το 8εμα εινα τα κενα τωρα... πιστευω κ ευχομαι να μς παρουν ολους γτ τα νευρα μας εχουν γινει κροσια...
Αυτο το περιμενε ειναι το χειροτερο φιλε μου και εν τω μεταξυ μπορει να εχεις και μια επιλογη για αλλη δουλεια αλλα να περιμενεις απαντηση απο αστυνομια και να την πετας...
Υπομονη κ μονο υπομονη... Κ τα νευρα μας κροσια.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Μια ερωτηση παιδια. Στα τμηματα ποτε πανε; Και αν πανε μπορουν μετα να φυγουν;
PILOT έγραψε:Μια ερωτηση παιδια. Στα τμηματα ποτε πανε; Και αν πανε μπορουν μετα να φυγουν;
Αν δεν κάνω λάθος μπορούν να παραιτηθούν τους 2 πρώτους μήνες γιατί ακόμα είναι σε εκπαίδευση και απλά κάνουν πρακτική.
pigasos24 έγραψε:PILOT έγραψε:Μια ερωτηση παιδια. Στα τμηματα ποτε πανε; Και αν πανε μπορουν μετα να φυγουν;
Αν δεν κάνω λάθος μπορούν να παραιτηθούν τους 2 πρώτους μήνες γιατί ακόμα είναι σε εκπαίδευση και απλά κάνουν πρακτική.
ναι οπως τα λες ειναι μεσα στο πρωτο 4μηνο μπορουν να παραιτηθουν...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
PanosGreen έγραψε:Έχουμε ελπίδες λες; Εγω το είχα ξεγράψει τελείως να πώ την αλήθεια
Φιλε εγω φετος ειμαι περισσοτερο αισιοδοξος... Τι να πω; Ποιος ξερει; Κατι ομως μου λεει οτι θα παει καλα...
Μια βάρδια η ζωή μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες