Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Μια ερωτηση εκανα βρε παιδια αν εχω καποια ελπιδα αλλωστε κανεις δεν ξερει ποια θα ειναι η βαση μακαρι να περασου τα ατομα που πραγματικα εχουν αναγκη την δουλεια και οχι τα βισματα
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Μη ρωτατε ρε μαγκες αν ειστε μεσα με τα ταδε μορια δεν ξερει κανενας να σας απαντησει δεν το καταλαβαινετε και 3500 μορια να εχετε ποιος σας εγγυατε οτι στο δοκο μια προσπαθεια τρεις στασεις οτι δεν θα πατησετε καλα και θα πεσετε
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

Μανώλησ έγραψε:Μη ρωτατε ρε μαγκες αν ειστε μεσα με τα ταδε μορια δεν ξερει κανενας να σας απαντησει δεν το καταλαβαινετε και 3500 μορια να εχετε ποιος σας εγγυατε οτι στο δοκο μια προσπαθεια τρεις στασεις οτι δεν θα πατησετε καλα και θα πεσετε
αυτο λεω και εγω, πιστευω πως θα περασουν ατομα με 2300 και κατω λογο των αθληματων.
GEO

Δημοσίευση από GEO »

Α καλα... Εγω κι αν δεν εχω ελπιδες! Απολυτηριο λυκειου 10.6 αγγλικα lower cambridge, γερμανικα zertifikat, απλο διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας μετραει, η μπα;
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Παιδια με 12,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωματα μηχανης απεριοριστο και αμαξιου β και γ κατηγοριας τι μορια συγκεντωνω στην πυροσβεστικη; Υπαρχουν ελπιδες η να μην το επιχειρησω καν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

o tolmwn nika έγραψε:Παιδια με 12,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωματα μηχανης απεριοριστο και αμαξιου β και γ κατηγοριας τι μορια συγκεντωνω στην πυροσβεστικη; Υπαρχουν ελπιδες η να μην το επιχειρησω καν;

Εμάς ρωτάς αν έχεις ελπίδες; Λες και ξέρουμε παλαιότερα αποτελέσματα...

GEO έγραψε:Α καλα... Εγω κι αν δεν εχω ελπιδες! Απολυτηριο λυκειου 10.6 αγγλικα lower cambridge, γερμανικα zertifikat, απλο διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας μετραει, η μπα;

Δεν μετράει το δίπλωμα που έχεισ

Ευτύχης

Δημοσίευση από Ευτύχης »

Παιδιά ξέρει κανείς αν μετράει το Zertifikalt; Με 15,4 βαθμό λυκείου, αλεξίπτωτα, διπλωμα γ, διπλωμα μηχανής και αγγλικα γερμανικά 2640. Είναι αρκετά;
καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Ευτύχησ έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς αν μετράει το Zertifikalt; Με 15,4 βαθμό λυκείου, αλεξίπτωτα, διπλωμα γ, διπλωμα μηχανής και αγγλικα γερμανικά 2640. Είναι αρκετά;

Ευτύχης, εγω που κατέθεσα το zertificat Για τους Ε. Φ. Εφαγα άκυρο. Κατα τα άλλα είσαι πάρα πολύ καλά, κατα την γνώμη μου.

Dokimos_pezonayths

Δημοσίευση από Dokimos_pezonayths »

Φίλε μου μοριοδοτείταιι μόνο 1 πτυχίο ξένης γλώσσας.

Πάντως με βάση αυτά που είδα και Άκουσα απο κοντά προχθές που πήγα να κάνω τα χαρτιά μου, θεωρώ οτι Τουλάχιστον το 80% των συμμετοχών θα κοπεί στις αθλητικές δοκιμασίες.

Ένα φιλαράκι στη δουλειά μου που μάζευε 2250 το "έψησα" και θα τα κάνει και εκείνος τα χαρτιά του.
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από johnkaf »

Παιδιά έχω lower αγγλικά 17,1 απολυτήριο λυκείου μόρια προεδρικής φρουράς και διπλωμα β κατηγορίας ποσα μόρια έχω ; Έχω ελπίδες;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Alexandros9 »

johnkaf έγραψε:Παιδιά έχω lower αγγλικά 17,1 απολυτήριο λυκείου μόρια προεδρικής φρουράς και διπλωμα β κατηγορίας ποσα μόρια έχω ; Έχω ελπίδες;

Έχεις 1710+500+100=2310... Χλωμό σε κόβω... Αλλά από το τπτ κάτι γίνεται...

MAKIS

Δημοσίευση από MAKIS »

Ρε παιδιά δέχονται βεβαιώσεις για τα διπλώματα?
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Το 60% τον οδιγων θα ειναι μετα το 70-30;
η πρωτα θα ειναι τ0 70-30%
και απο το 30% θα παρουν 60 οδηγους;
φατσεας

Δημοσίευση από φατσεας »

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια καποιος που δν εχει εν ζωη τον πατερα του δν περνει καποια μορια; Ρωτησα ατομο μεσα απο την πυροσβεστικη και μου ειπε οτι περνει μορια... Δν ξερω αν γνωριζει καποιος κατι να μου πει. Ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas17 »

Παιδια, προλαβαινω να ανανεωσω το διπλωμα μηχανης απο 125 σε απεριοριστο; Εχουν περασει τα χρονια αλλα δεν το χω κανει.Επισης τι ισχυει για την τριτεκνια; Τι προυποθεσεις οσον αφορα την ηλικια ισχυουν για να δω αν με πιανει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες