Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Μια ερωτηση εκανα βρε παιδια αν εχω καποια ελπιδα αλλωστε κανεις δεν ξερει ποια θα ειναι η βαση μακαρι να περασου τα ατομα που πραγματικα εχουν αναγκη την δουλεια και οχι τα βισματα
Μη ρωτατε ρε μαγκες αν ειστε μεσα με τα ταδε μορια δεν ξερει κανενας να σας απαντησει δεν το καταλαβαινετε και 3500 μορια να εχετε ποιος σας εγγυατε οτι στο δοκο μια προσπαθεια τρεις στασεις οτι δεν θα πατησετε καλα και θα πεσετε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
αυτο λεω και εγω, πιστευω πως θα περασουν ατομα με 2300 και κατω λογο των αθληματων.Μανώλησ έγραψε:Μη ρωτατε ρε μαγκες αν ειστε μεσα με τα ταδε μορια δεν ξερει κανενας να σας απαντησει δεν το καταλαβαινετε και 3500 μορια να εχετε ποιος σας εγγυατε οτι στο δοκο μια προσπαθεια τρεις στασεις οτι δεν θα πατησετε καλα και θα πεσετε
Α καλα... Εγω κι αν δεν εχω ελπιδες! Απολυτηριο λυκειου 10.6 αγγλικα lower cambridge, γερμανικα zertifikat, απλο διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας μετραει, η μπα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Παιδια με 12,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωματα μηχανης απεριοριστο και αμαξιου β και γ κατηγοριας τι μορια συγκεντωνω στην πυροσβεστικη; Υπαρχουν ελπιδες η να μην το επιχειρησω καν?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
o tolmwn nika έγραψε:Παιδια με 12,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωματα μηχανης απεριοριστο και αμαξιου β και γ κατηγοριας τι μορια συγκεντωνω στην πυροσβεστικη; Υπαρχουν ελπιδες η να μην το επιχειρησω καν;
Εμάς ρωτάς αν έχεις ελπίδες; Λες και ξέρουμε παλαιότερα αποτελέσματα...
GEO έγραψε:Α καλα... Εγω κι αν δεν εχω ελπιδες! Απολυτηριο λυκειου 10.6 αγγλικα lower cambridge, γερμανικα zertifikat, απλο διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας μετραει, η μπα;
Δεν μετράει το δίπλωμα που έχεισ
Παιδιά ξέρει κανείς αν μετράει το Zertifikalt; Με 15,4 βαθμό λυκείου, αλεξίπτωτα, διπλωμα γ, διπλωμα μηχανής και αγγλικα γερμανικά 2640. Είναι αρκετά;
Ευτύχησ έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς αν μετράει το Zertifikalt; Με 15,4 βαθμό λυκείου, αλεξίπτωτα, διπλωμα γ, διπλωμα μηχανής και αγγλικα γερμανικά 2640. Είναι αρκετά;
Ευτύχης, εγω που κατέθεσα το zertificat Για τους Ε. Φ. Εφαγα άκυρο. Κατα τα άλλα είσαι πάρα πολύ καλά, κατα την γνώμη μου.
Φίλε μου μοριοδοτείταιι μόνο 1 πτυχίο ξένης γλώσσας.
Πάντως με βάση αυτά που είδα και Άκουσα απο κοντά προχθές που πήγα να κάνω τα χαρτιά μου, θεωρώ οτι Τουλάχιστον το 80% των συμμετοχών θα κοπεί στις αθλητικές δοκιμασίες.
Ένα φιλαράκι στη δουλειά μου που μάζευε 2250 το "έψησα" και θα τα κάνει και εκείνος τα χαρτιά του.
Πάντως με βάση αυτά που είδα και Άκουσα απο κοντά προχθές που πήγα να κάνω τα χαρτιά μου, θεωρώ οτι Τουλάχιστον το 80% των συμμετοχών θα κοπεί στις αθλητικές δοκιμασίες.
Ένα φιλαράκι στη δουλειά μου που μάζευε 2250 το "έψησα" και θα τα κάνει και εκείνος τα χαρτιά του.
Παιδιά έχω lower αγγλικά 17,1 απολυτήριο λυκείου μόρια προεδρικής φρουράς και διπλωμα β κατηγορίας ποσα μόρια έχω ; Έχω ελπίδες;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
johnkaf έγραψε:Παιδιά έχω lower αγγλικά 17,1 απολυτήριο λυκείου μόρια προεδρικής φρουράς και διπλωμα β κατηγορίας ποσα μόρια έχω ; Έχω ελπίδες;
Έχεις 1710+500+100=2310... Χλωμό σε κόβω... Αλλά από το τπτ κάτι γίνεται...
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Το 60% τον οδιγων θα ειναι μετα το 70-30;
η πρωτα θα ειναι τ0 70-30%
και απο το 30% θα παρουν 60 οδηγους;
η πρωτα θα ειναι τ0 70-30%
και απο το 30% θα παρουν 60 οδηγους;
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια καποιος που δν εχει εν ζωη τον πατερα του δν περνει καποια μορια; Ρωτησα ατομο μεσα απο την πυροσβεστικη και μου ειπε οτι περνει μορια... Δν ξερω αν γνωριζει καποιος κατι να μου πει. Ευχαριστω...
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Παιδια, προλαβαινω να ανανεωσω το διπλωμα μηχανης απο 125 σε απεριοριστο; Εχουν περασει τα χρονια αλλα δεν το χω κανει.Επισης τι ισχυει για την τριτεκνια; Τι προυποθεσεις οσον αφορα την ηλικια ισχυουν για να δω αν με πιανει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες