Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ρε παιδια ποσο ψηλα πιστευετε μπορει να φτασει η βαση αν υποθεσουμε οτι θα παρει 500 (που για εμενα λογικα τοσους θα παρει); Ακουω γνωμες...
Φιλε σωτηρη με 2440 στην Α Λες ν εχω κλαμια ελπιδα σαν επιλαχων... ;
Λιγο πιο πανω απο περυσι.
2500 με 2550 δλδ; Αποκληεις να φτασει ακομα και 2600?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Στα ιδια θα ειναι...
Φιλε gunner εγω λεω την αληθεια και πολλες φορες με παρεξηγουνε. Στους επιτυχοντες δεν το νομιζω με τιποτα (προσωπικη μου γνωμη παντα) οπως ειπες στους επιλαχοντες πιστευω εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να εισαι.
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου τωρα (κυριως απευθυνομαι σε καποιο παιδι που εχει παρει το επαγγελματικο διπλωμα και γνωριζει 100%). Πηγα και ρωτησα σημερα το πρωι σε μια σχολη οδηγων και μου ειπαν οτι χρειαζετε να δωσω ΠΕΙ η ΠΕΙΤ καπως ετσι μου το ειπανε, μου ειπανε ειναι σαν πιστοποιηση ικανοτητας και οτι το χρειαζομαι μιας και με ενδιαφερει για την μοριοδοτηση αφου τους ειπα οτι δεν προκειται να ασχοληθω επαγγελματικα με το διπλωμα. Ειναι απαραιτητη αυτη η πιστοποιηση για να παρω τα μορια; Πιο ευκολο το φανταζομουν. Παντως απο τα 2! Βιβλια που μου εδειξε οτι πρεπει να διαβασω και να δωσω σηματα και μηχανολογια (προφορικη κιολας παρακαλω!) τρομαξα και ακομα τρεχω...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Φιλε εγω δεν ξερω για πει και πειτ και οπως σου ειπανε και μας λες. Εγω πηγα σε εναν γνωστο μου. Του ειπα πως εχει η κατασταση και για τι το θελω, μου εδωσε ενα βιβλιαρακι-μηχανολογικα ντε-. Κανονισε εκει αυτος τους γιατρους να με φτιαξει, εδωσα το βιβλιο. Εκανα και 2 μαθηματακια με το φορτηγο, στην εξεταση πηγα μια βολτιτσα και τελος.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Τοσο απλα και ευκολα δλδ ε; Εσυ εχεις ξανακανει τα χαρτια σου; Θελω να πω πηρες κανονικα τα μορια απο το επαγγελματικο με αυτο τον τροπο που εδωσες; Οσο για την μηχανολογια ηταν πολυ δυσκολη, θελει πολυ διαβασμα?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι τα εχω ξανακανει και τα ειχα τα μορια. Το βιβλιο θελει διαβασμα. Ειδικα η μηχανολογια εχει πραγματακια που αν δεν ξερεις απο μηχανες κλπ δεν πολυ σκαμπαζεις. Εγω πηγα μια φορα στη σχολη, ρωτησα και μου εξηγησαν τι ακριβως ηταν αυτο που εγραφε το βιβλιο. Καθε μερα πολλες φορες διαβασμα και εισαι οκ. Η πορεια με λαδακι κυλαει ομαλα.
Κατι τελευταιο απο περιεργια και μονο. Ποσο σου κοστισε να το βγαλεις; Σέυχαριστω πολυ για την ενημερωση.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Οπως σου ειπα στην αρχη εγω πηγα σε γνωστο μου. Κανονικα ηταν 930-950 νομιζω (με το λαδι), αλλα μου εκανε καλυτερη τιμη και το εβγαλα πολυ λιγοτερα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Εγω ειχα δωσει 750 πριν 5-6 χρονια. Αυτα που ζητανε τωρα Σωτο δεν ξερω τι ειναι.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Εδωσα περσυ 780. Απο το βιβλιο μονο τα κιλα-βαρος κτλ ειναι λιγο παλουκι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Εμενα με ειπε 600 με 650 απο τιμη ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κατα τα αλλα ομως ρε μαγκες τρομαξα, δεν περιμενα να ειναι τοσο δυσκολο. Ενα βιβλιο με σηματα μου εδειξε (αν και της ειπα οτι εχω Β κατηγοριας διπλωμα με ειπε οτι δινω ξανα σηματα) και αλλο ενα που ηταν αρκετα παχυ σε παχος. Εγω δυστηχως δεν σκαμπαζω και πολλα απο μηχανες και μου φεναιτε δεν θα προσπαθησω καν να δωσω, απογοητευτικα πληρως! Παμε με αυτα τα μορια που εχουμε και ο θεος βοηθος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες