Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
(4) Προϋπηρεσία πάνω από εννέα (9) μήνες και μέχρι δώδεκα (12) μήνες :200
μονάδες.
(5) Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών :250 μονάδες.
Εγινε σιγουρα λαθος;
μονάδες.
(5) Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών :250 μονάδες.
Εγινε σιγουρα λαθος;
Τα παραπανω ειναι μονο για στρατολογια γιατι στην αεροπορια στρατολογος δεν μετρισανε τιποτα και με βγαλανε τελειωφοιτη γυμνασιου... εεε εσεις τι λετε βρε παιδια ματι δεν βγαζουνε ολα αυτα;
νικοσ έγραψε: (4) προϋπηρεσία πάνω από εννέα (9) μήνες και μέχρι δώδεκα (12) μήνες :200
μονάδες.
(5) προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών :250 μονάδες.
εγινε σιγουρα λαθος;
βρε ναι σου λεω μονο 200 μου μετρισανε αφου τα εχω ψαξει και ημουνα σιγουρη και στην αεροπορια δεν μου το επιασαν καν και στην στρατολογια για φωδεκαμηνο το πιασανε ενω ειχα στειλει 1,5 χρονο προυπηρεσια!
Οτι επεσε μαγειρεμα επεσε μαλιστα σε μερικες περιπτωσεις δεν εχουν ουτε λογο να σου πουν...
νικοσ έγραψε:τηλ τους πηρες;
και μου λενε οτι σας λενε τα αποτελεσματα, αλλα αυριο θα παω απο την στρατολογια η που θα τους τα σπασω ολα εκει μεσα η που θα μου πουνε, και αναλογα με το τι θα μου πουνε για κανω και ενσταση για αρχη και μετα οπως παει θα παω! και ολα αυτα δεν ειναι γιατι δεν μπηκα ειναι το ***** το και η κοροιδια τοσο καιρο, γιατι οντως και με τα κανονικα μου μορια να μην με περνανε αλλα δεν ειναι το ιδιο... (οποιος θελει εχω κανει φιλη την ελενη στο φεισμπουκ ας μου κανετε κι εμενα αντ απλα πητε μου οτι ειστε απο το φορουμ)
Καλη τυχη σε ολους... Η αδικια ειναι φανερη!
Στειλτε μαιλ οι αδικημενοι στον μακη τριανταφυλοπουλο να μαζευτουμε πολλοι να το βγαλει σαν θεμα κ να ψαξει ποιοι ειναι πισω απο την κομπινα
Σωστός ο καταδρομέας αν μπορεί και πάρει κάποιος τηλέφωνο και του δώσουνε το mail παρακαλώ να το στείλει εδω να στείλουμε και εμείς τα στοιχεία μας.
Γιατί εγώ πρωί θα κοιμάμαι
Γιατί εγώ πρωί θα κοιμάμαι

Παιδια ετσι οπως γραφετε δεν θα βγαλετε ακρη, οι μισοι γραφουν για αεριπορια κ οι αλλοι για σξ. Προσδιοριστε για τι γραφει ο καθενας
Καλημερα σε ολους, μιλαμε για στρατολογια και αεροπορια και καποιοι που κοπικαν απο ξηρας
Η αεροπορια εβγαλε ανακοινωση για τα αποτελεσματα μπειτε και δειτε. τα εξηγει γιατι εγινε το μπαχαλο με τις σειρες καταταξησ
Καλημερα παιδια!
εγω θελω να κανω ενσταση για στρατο ξηρας κ θελω να ρωτησω αν ξερετε που 8'απευ8υνθω γιατι θελω να δω τους χρονους μου στα αθληματα που με εκοψαν! Εχω 585 μορια...
κ που μπορω να παρω τηλ για αρχη!
εγω θελω να κανω ενσταση για στρατο ξηρας κ θελω να ρωτησω αν ξερετε που 8'απευ8υνθω γιατι θελω να δω τους χρονους μου στα αθληματα που με εκοψαν! Εχω 585 μορια...
κ που μπορω να παρω τηλ για αρχη!
Καλημερα και σε σενα, μου ειπανε για να κανεις ενσταση πρεπει να παω στα γραφεια της αθηνας γιατι λεει στο στρατολογικο γραφειο της περιοχησ μου δεν γινεται, αλλα περνω και δεν απανταει κανενας και ουτε κι εγω ξερω που να παω να κανω ενσταση και δεν ειμαι και απο αθηνα! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες