Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Του ΠΑΣΟΚ τα φούσα τα πέρασαν, δε τους σκιαζει φοβερά καμία Του δημοσίου τα τείχη χάλασαν, σα το Μιχάλη που καίει τα όνειρα!
Ζητώ ο Ανδρεας!
Ζητώ ο πράσινος καυτός ήλιος!
Ζητώ ο Ανδρεας!
Ζητώ ο πράσινος καυτός ήλιος!
Οι γονείς έπαιρναν και σε άλλες προκηρύξεις. Μη λες ότι σου κατέβει. Δε θα βάλει 40αρη στα ΑΕΙ. Απορώ που ακόμα ασχολούμαι με παπαριες!georgios03geor έγραψε:Δεν είναι κλασική προκήρυξη Ε. Φ και Σ. Φ αυτή αφού το βλέπεις. Εντελώς αλλά πράγματα κ εφόσον έχει πτυχία κ μοριοδοτεί γονέα τρίτεκνης κ πολύτεκνης τπτ δεν είναι απίθανο να ξέρεις.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 12
Το σωστό είναι Οψωμεθα όχι ειδωμεν! Έχετε και πτυχία αεί ρε παιδιά να ξέρουμε να μιλάμε λίγο!
- georgios03geor

Αα οκ νόμιζα ήσουν από τους μορφωμένος πτυχιούχους που θα τοποθετήσει ο κύριος Μιχάλης στη Πανεπιστημιακη!
- georgios03geor

Όχι δεν είμαι από αυτούς φίλε. Απλά είπα ότι αυτη η προκήρυξη είναι Σε αλλά πρότυπα έχει αλλά κριτήρια κ πολύ πιθανόν να άνεβει αρκετά όχι μόνο 32 όπως ακούγεται η ηλικία.
Gg
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Κρατηστε μικρο καλαθι.
Το 2019, εφυγαν πανω απο 200 ατομα ως Ε. Φ και μιλαμε για ατομα που το γουσταρανε και το ειχαν τρέλα, τοσο σκουρα τα βρηκαν.
Τωρα, εν ετει 2021, με τοσο ξυλο που θα φανε μεσα, βλεπω να φευγουν ολοι, να πηγαινει για πεταμα ο νεος θεσμος αυτος και να παιρνει απτου χρονου που θα εχουν ηρεμησει τα πραγματα στα καναλια (μετα τα ευτραπελα που ειχαν γινει) Κανονικα Ε. Φ με την κλασσικη μοριοδοτοση.
Το 2019, εφυγαν πανω απο 200 ατομα ως Ε. Φ και μιλαμε για ατομα που το γουσταρανε και το ειχαν τρέλα, τοσο σκουρα τα βρηκαν.
Τωρα, εν ετει 2021, με τοσο ξυλο που θα φανε μεσα, βλεπω να φευγουν ολοι, να πηγαινει για πεταμα ο νεος θεσμος αυτος και να παιρνει απτου χρονου που θα εχουν ηρεμησει τα πραγματα στα καναλια (μετα τα ευτραπελα που ειχαν γινει) Κανονικα Ε. Φ με την κλασσικη μοριοδοτοση.
Εγώ έχω πάθει πλάκα π κανένας δεν έστειλε επιστολές στο μπλόκο κτλπ μπραβο εγκράτεια το νήμα. Άκουσε κανείς ποτέ βγαίνει ;
Καλησπέρα αλάνια, Πρωτη φορα μπηκα στο κοπο να γραψω, σας παρακολουθω εδω κι ενα χρονο έπειτα απο την ανακοινωση της προκυρηξης. Ολο το φορουμ το εχουν μονοπωλήσει 7 8 ατομα. Θα ηθελα να πω λιγα πραγματα για αυτη τη προκυρηξη. Γενικα ο καθενας εχει πει πολλα και οτι τον συμφερει. Αυτη η προκυρηξη απο την αρχη φαινοταν πως θα μοριοδοτηθει καπως ετσι. Κατ με σωστη μοριοδοτηση. ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ και βγαζετε φαρμακι επειδη δεν ηρθαν οπως τα θελατε. Αυτη η προκυρηξη αποτελουσε μια διαφορετικη υπηρεσια απο την αρχη, τα ατομα αυτα που θα μπουν θα αποροφηθουν σε αλλα ποστα αν δεν πετυχει το εχγειρημα αυτο. Το μονο σιγουρο ειναι πως κανενας απο αυτους που θα μπει δεν θελει διας, να καβαλαει μηχανακια, να ειναι στο δρομο και να κουβαλαει οπλο. ΚΑΜΙΑ προκυρηξη δεν ειναι δικαιη μαγκες μου. Παντα καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους αδικημενους. Οσοι θεωρειτε του πτυχιουχους προβατα επι σφαγη κανετε μεγαλο λαθος. Μερικοι θεωρειτε τους ΑΕΙ γιωτομπαλα και τους εαυτου σας marines.Oποιος εχει παει ΕΔ ξερει τι παιζει, το μονο που καναμε περισσοτερο απο τους αλλους, ηταν υπηρεσιες και σκοπετα. Η ΑΝΕΡΓΙΑ αλανια μου θεριζει του πτυχιουχους, πολλοι μιλατε και δεν ειστε της αγορας, ενας πτυχιουχος ζει με 650 ευρω βασικο. Αυτη η προκυρηξη αποτελει μι διεξοδο για πολλους. ΑΝ υπηρχαν δουλειες καμια προκυρηξη της νδ δεν θα ειχε τοσες συμμετοχες, ουτε η αστυφυλακων θα επιανε τα 16000 μορια απο το 2012 και μετα. Πολοι γραφετε προσωπικες επιθυμιες, ο αλλος λεει να μοριοδοτησει τους επι πτυχιω... Που τα εχετε δει αυτα ρε, σε ποια προκυρηξη εχετε δει να μποριοδοτουνται οσοι χρωστανε μαθηματα... Χαχαχαχα Εν τελη, καντε τα χαρτια σας ολοι και εχει ο θεος! Μην προδικαζετε καταστασεις. ΟΛΟΙ εχουν τις πιθανοηττες τους. ΧΑΜΕΝΟΣ εισαι μονο αν δεν προσπαθησεις, αυτο εχω να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος doukas την Κυρ Απρ 04, 2021 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω στείλει email σε Κεραμεως, σεφεαα, Κυρανακη, Προ. Πο, Ντουμα, Μαυροειδακο
Douka για πτυχιούχος ορθογραφία δε ξέρεις πάντως. Θα τα βρεις σκούρα με τη σύνταξη αναφορών!
Δεν βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια. ΑΔΕΡΦΕ αυτο ειναι, χωνεψε το και προχωρα! Συμπαρασταση ψαχνεις; Κραζετε και λετε λετε λετε, δεν σας φταινε τα παιδια που θα μπουν σε κατι, να βγαζετε τετοιο κομπλεξ. Η πλακα ειναι που στην αρχη ειχατε θεοποιησει αυτη την προκυρηξη και τωρα την εχετε βγαλει σκαρτη, και λετε οτι τα παιδια αυτα γινουν επιστατες του μετρο. ΕΝΩ για τους εαυτους σας οταν εισασταν με τη μοριοφοτηση του 2019 μεσα, λεγατε οτι τα πατε ΔΙΑς, ΕΚΑΜ και οπου αλλου θελατε
EcoMike έγραψε:Έχω στείλει email σε Κεραμεως, σεφεαα, Κυρανακη, Προ. Πο, Ντουμα, Μαυροειδακο
😭😭😭
Καλώς να μπεις, απλά λέω να μάθεις ορθογραφία ώστε να δικαιολογείς και το πτυχίο σου! Πρέπει να βγάλετε ασπροπρόσωπο το κύριο Μιχάλη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες