Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παρακαλώ.. στις 50 χιλιάδες αιτήσεις πιστεύω παιδιά ότι τα πρώτα 2000 άτομα θα είναι είτε με βαθμο17-18 ειδικές δύναμης και διπλώματα είτε βαθμό 14-15 πολύτεκνοι τριτεκνοι με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα... Άνετα υπάρχουν δλδ 1000 άτομα με μόρια 2600-2800.. και μην μπερδεύετε κάτι εμπειρικά και μόνο η ΕΠΑΡΧΙΑ θα κυριεύσει.. Κάτι άλλο στις 50 αιτήσεις ένας πάνω από 2600 μορια.. Βάλτα κάτω αν κάνουν 50χιλ. Τα χαρτιά τους.. δλδ μας πάει 1000 άτομα πάνω από 2600.. Είναι απλή λογική ότι θα έχουμε αύξηση μορίων κατά πολύ με τον προηγούμενων προκηρύξεων. Για την ακρίβεια επειδή μπήκα να ρίξω μια ματιά για το τι λένε στα σάιτ και έπεσα στο φόρουμ εδώ διαβασα και είπα να βοηθήσω στο περίπου λίγο με αυτά που ξέρω για να δώσω μια πρώτη γεύση... Λόγο εμπειρίας παιδιά 2650-2550 μόρια η βάση και ανάλογα με την βάση υπολογίστε και επιλαχών 100 μόρια κάτω όχι παραπάνω... Ελπίζω να σας βοήθησα παιδιά και απλά χαλαρώστε δεν τελείωσε η ζωή με τους ΕΦ..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Να αυτό ακριβώς έλεγα πριν... Για παράδειγμα ο wolver έχει καλά μόρια και δίνει εκτίμηση αρκετά κάτω στα 2600, αν όμως είχε 2630 θα έδινε 2560 και πάνω... Από τν άλλη ο Μάθιου που έχει λιγότερα δίνει εκτίμηση πολύ πιο κάτω από 2500. Οπότε παιδιά οι οποίες εκτιμήσεις μας είναι για τα σκουπίδια.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Δεν μ'αρέσει να μου δίνω ελπίδες γενικά, τα γεγονότα ερευνώ και κρίνω...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Έχασα την αστυφυλάκων 2 φορές για λιγότερο από 100 μόρια, σπούδασα, τελείωσα τις σπουδές, εργάζομαι και θα συνεχίσω να εργάζομαι αν αποτύχω πάντα με το ίδιο όνειρο. Τα χαρτιά μου ακόμη δε τα παρέδωσα διότι λείπω. Αυτό σημαίνει ότι παύει να είναι όνειρο ή να μην το θέλω ;Kirios έγραψε:Συμφωνο απολυτα με αυτα που λες ακριβως το ιδιο πιστευω
Γιανκης έγραψε:Εσωτερικη ενημερωση πολλες αιτησεις χαμηλη βαση. Αν επιβεβαιωθει φανερωνει τι ραδιο αρβυλα πουλαν μερικοι για βαση 2800 2700 η 2600.
Ρε μαγκες συγνωμη αν σας κουρασω, αλλα ξενη γλωσσα θα δεχτουν την Επισης Μεταφραση του πτυχιου που εχω απο το 2011 ;(την εχω απο την προηγουμενη προκυρηξη) :P
Όσο είστε στο φόρουμ από παλιά ξέρετε τ ράδιο αρβύλα παίζει.. όποτε μην ακούτε κανέναν.. πολλά λέγονται Τ θέμα είναι κανείς δεν ξέρει ούτε βάση ούτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν... μόνο προβλέψεις.. υπομονή
Εγώ, για όλους τους μάγους με τις κρύσταλλινες σφαίρες, που βγάζουν προϋπολογισμούς, βάσεις, νομοσχέδια, διατάξεις, έχω να πω το εξής..."if you didnt hear it with your own ears or see it with your own eyes,dont invent it with your small mind and share it with your big mouth..." (κλεμμένο)
Οι υπόλοιποι μην κάθεστε και ακούτε τις προσωπικές παπαριες του καθενός και χαλάτε την ψυχολογία σας...
Κάντε τα χαρτιά σας και μην ξανά μπείτε στο φόρουμ, είναι τελείως άχρηστο και ψυχοφθορο...
Ο σκοπός του ήταν η ενημέρωση των ενδιαφέρομεμων για το αν θα ξανά βγει και αν ναι, πότε η προκυρηξη...
Τώρα ποια, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του. Η προκυρηξη είναι ΓΕΓΟΝΟΣ...
Οποιαδήποτε πληροφορία θέλει κάποιος, υπάρχει στην προκυρηξη ή στο τηλέφωνο που σε παραπέμπει αυτή, από νόμιμη, έγκυρη πηγή και όχι από κάποιον ανώνυμο που μπορεί να εξυπηρετεί τα δικά του προσωπικα συμφέροντα...
Οι υπόλοιποι μην κάθεστε και ακούτε τις προσωπικές παπαριες του καθενός και χαλάτε την ψυχολογία σας...
Κάντε τα χαρτιά σας και μην ξανά μπείτε στο φόρουμ, είναι τελείως άχρηστο και ψυχοφθορο...
Ο σκοπός του ήταν η ενημέρωση των ενδιαφέρομεμων για το αν θα ξανά βγει και αν ναι, πότε η προκυρηξη...
Τώρα ποια, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του. Η προκυρηξη είναι ΓΕΓΟΝΟΣ...
Οποιαδήποτε πληροφορία θέλει κάποιος, υπάρχει στην προκυρηξη ή στο τηλέφωνο που σε παραπέμπει αυτή, από νόμιμη, έγκυρη πηγή και όχι από κάποιον ανώνυμο που μπορεί να εξυπηρετεί τα δικά του προσωπικα συμφέροντα...
Τακης1991 έγραψε:Ρε μαγκες συγνωμη αν σας κουρασω, αλλα ξενη γλωσσα θα δεχτουν την Επισης Μεταφραση του πτυχιου που εχω απο το 2011 ;(την εχω απο την προηγουμενη προκυρηξη) :P
Οππ, αυτό το ξεχασα και εγώ πήγα μια που είχα κάνει πριν 3 μήνες λες να φάω άκυρο;
Motorhead , θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου , δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνει κάποιος εδώ πλέον από την στιγμή που έκανε τα χαρτιά του. Καταφέρνει μόνο να χαλάει την ψυχολογία του και τίποτα άλλο! Προσωπικα εγώ θα ξαναμπώ αφού βγούνε τα αποτελέσματα! Πάτε για κνα μπανάκι βγείτε έξω , χαλαρώστε δεν αλλάζει κάτι τώρα όλα πήραν τον δρόμο τούς

Μηπως υπαρχει καποιου ειδους εκτιμηση απο τμηματα της χωρας για βασεις;
Με τουλάχιστον 20.000 αιτήσεις εσείς νομίζετε είναι απίστευτο να βρεθούν 1500 άτομα με πάνω απο 2500 χιλιάδες μόρια. Καληνύχτα.
Στέλιος44 έγραψε:Τακης1991 έγραψε:Ρε μαγκες συγνωμη αν σας κουρασω, αλλα ξενη γλωσσα θα δεχτουν την Επισης Μεταφραση του πτυχιου που εχω απο το 2011 ;(την εχω απο την προηγουμενη προκυρηξη) :P
Οππ, αυτό το ξεχασα και εγώ πήγα μια που είχα κάνει πριν 3 μήνες λες να φάω άκυρο;
Ελπίζω οχι, εκτος απο την επισημη μετάφραση, τους πηγες και την φωτοτυπία του Πτυχίου υπογεγραμένη απο δικηγόρο για την ακριβή γνησιότητα της;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες