Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Exciterfsafa, Β' η Γ' κοιτώνα;[/QUOTE έγραψε:[quote=Exciterfsafa, Β' η Γ' κοιτώνα;
Δεν παίζει να με πρόλαβες. Ήμουνα στο προ-τελευταίο γκρουπ από τους επιλαχόντες!

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Κυριοι μιλησα με φιλο που εκανε τα χαρτια του σημερα και μου ειπε κατι που παλι με εριξε τα αυτια. Ο αξιωματικος στο ΑΤ του ειπε οτι μιλησε με γαδα και οτι οι αιτησεις τις 3-4 τελευταιες μερες πανε ταπα και πως το βλεπουν να φτανουν 70-80 χιλιαδες αν συνεχιστει ετσι, αλλα ειπε επισης οτι παρα πολλες γιναν απλα για να γινουν χωρις να συγκεντρωνουν πολλα μορια. Τωρα παλι οτι και να πειτε, εγω το ανεφερα γιατι το νουμερο μου φανηκε πολυ μεγαλο αλλα κουβεντα να γινεται, χωρις να θελω να τρομοκρατησω και τα σχετικα. Αλλα φανταζεσται να ειναι αληθεια; Εγω πιστευω και 40 χιλιαδες να ειναι ποτε θα βγαλουν αποτελεσματα αυτοι; Το 21; Πραγματικα θελω να πιστευω οτι ειναι παπατζα με μπολικη σαλτσα.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Mathiou1995 έγραψε:Σίγουρα; Θα μπορούσατε να με παραπεμψετε σε κάποιο νόμο ή απόσπασμα της προκυρηξης να το δω ;

φιλαρακι μου μην ανχωνεσαι. Ειναι 2 κατηγοριες. Το μοτοποδηλατο και η μοτοσυκλετα. Βαζεις Χ στο κουτακι που εχεις την κατηγορία, συνεπώς το 50ρακι 100 μορια και πανω απο αυτο ολα τα αλλα 300. Την εχω κάνει και εγω με Α2 κατηγορία.

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Θα κάνω μια πρόβλεψη σχετικά με τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα βγουν το αργότερο μέχρι τη δεύτερη βδομάδα του Σεπτεμβρίου (δίνω περισσότερες πιθανότητες πως θα βγουν την πρώτη). Θα δοθούν δέκα ημέρες για τις ενστάσεις. Μετά από μια εβδομάδα το αργότερο δυο θα έχουμε τα τελικά αποτελέσματα. Και τελικά πιστεύω πως μέχρι 10 Οκτωβρίου θα έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές εξετάσεις. Η όλη διαδικασία σε σχέση με την τελευταία προκήρυξη του 11' θα είναι κατά ένα μήνα πιο γρήγορη. Όλα αυτά βασισμένα στις διαισθητικές και μαντικές μου ικανότητες. Εικόνα

Think less..Live more...
Dias

Δημοσίευση από Dias »

DOKIMOS 334 έγραψε:Κυριοι μιλησα με φιλο που εκανε τα χαρτια του σημερα και μου ειπε κατι που παλι με εριξε τα αυτια. Ο αξιωματικος στο ΑΤ του ειπε οτι μιλησε με γαδα και οτι οι αιτησεις τις 3-4 τελευταιες μερες πανε ταπα και πως το βλεπουν να φτανουν 70-80 χιλιαδες αν συνεχιστει ετσι, αλλα ειπε επισης οτι παρα πολλες γιναν απλα για να γινουν χωρις να συγκεντρωνουν πολλα μορια. Τωρα παλι οτι και να πειτε, εγω το ανεφερα γιατι το νουμερο μου φανηκε πολυ μεγαλο αλλα κουβεντα να γινεται, χωρις να θελω να τρομοκρατησω και τα σχετικα. Αλλα φανταζεσται να ειναι αληθεια; Εγω πιστευω και 40 χιλιαδες να ειναι ποτε θα βγαλουν αποτελεσματα αυτοι; Το 21; Πραγματικα θελω να πιστευω οτι ειναι παπατζα με μπολικη σαλτσα.
δηλαδή από δω και πέρα 5000ατομα κάθε μέρα θα είναι σε στ στην Αθήνα κ θα κάνουν αίτηση;
Γιανκης

Δημοσίευση από Γιανκης »

Εσωτερικη ενημερωση πολλες αιτησεις χαμηλη βαση. Αν επιβεβαιωθει φανερωνει τι ραδιο αρβυλα πουλαν μερικοι για βαση 2800 2700 η 2600.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Bill931 έγραψε:Ε ας πάει και 2800 η βαση.. άμα βρεθούνε τόσα παιδιά με τόσο υψηλά μόρια μπράβο τους, το να λέμε κάθε μέρα ότι η βάση θα πάει στο Θεό και να κάνουμε λόγο για αδικίες κτλ που ακριβώς βοηθάει; Δεν μας χρωστάει κανένας θέση στν αστυνομία άμα κατσει καλώς αλλιώς συνεχιζουμε.
Μπράβο στους τσοπανηδες από την επαρχία με τα χαριστικά απολυτήρια 17 18 ΤΟΥ ΕΠΑΛ ; Ναι θα γεμίσει από μορφωμένους το σώμα! Τελικά η ποαση αρχίζει και έχει δίκιο που γκρίνιαζε για αυτή την προκήρυξη θα μπει ο κάθε τελειωμένος

guest

Δημοσίευση από guest »

Καλησπέρα σας μπορεί κάποιος που έχει κάνει τα χαρτιά του για την προκήρυξει να μου πει ακριβώς τι χρειάζομαι; Ευχαριστώ
Ultras13

Δημοσίευση από Ultras13 »

Slade7 έγραψε:Μπράβο στους τσοπανηδες από την επαρχία με τα χαριστικά απολυτήρια 17 18 ΤΟΥ ΕΠΑΛ ; Ναι θα γεμίσει από μορφωμένους το σώμα! Τελικά η ποαση αρχίζει και έχει δίκιο που γκρίνιαζε για αυτή την προκήρυξη θα μπει ο κάθε τελειωμένος
Εχεις κανεις μαθημα σε ΕΠΑΛ επαρχιας; Πως απαξιωνεις τοσο ευκολα ανθρωπους επειδη μεγαλωσαν και μωρφοθηκαν στην επαρχια επειδη εσυ εισαι απο την πολη. Ειδαμε και αυτους απο την πολη με τα πετσινα απολυτιρια.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγώ το έχω πει και σε προσωπικά μηνύματα ότι πιστεύω το χειρότερο η βάση να πάει 2600 και κάτι ψηλά. Είναι αρκετά δύσκολα τα μόρια πάνω από 2700 και είναι και πολλοί αυτοί που ενώ έχουν μόρια δεν θα κάνουν χαρτιά. Χτες στο γυμναστήριο μιλούσα με ένα παλικάρι δόκιμος ειδικών δυνάμεων 17 απολυτήριο και μηχανή.3000 μόρια δλδ και Μ λέει μλκας είσαι να κάνω τα χαρτιά για εκεί; Να πάω να τρώω φακές για να την βγάζω; ... Οπότε το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν άτομα με μόρια γτ πολύ απλά υπάρχουν. Το θέμα είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν θα κάνουν καν χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ρε παίδες χαλαρώστε λίγο.. κ μην ακούτε τπτ.. κάντε τ χαρτιά σας κ υπομονή .. όλη η Ελλάδα εφ θέλουν να γίνουν ; Έχω πολλούς φίλους π ούτε σαβ σκέψη δεν το θέλουν.. απλά χαλαρώστε
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Παιδιά εγώ πάντως που τσέκαρα τα αποτελέσματα του 2011 αυτός που είχε 2.410 ο τελευταίος που είχε τόσα ήταν στην 750 περίπου θέση από τους 960... Φέτος είναι 240 θέσεις παραπάνω... Θέλω να πω ότι τα μόρια ναι ανεβαίνουν αλλά σταδιακά και εκτός αυτού τσεκάρετε και το poll ή και χωρίς αυτό η πλειοψηφία έχει χαμηλά μόρια... Δεν είναι όλοι άριστοι και οι άριστοι έχουν βρει την λύση τους στην ζωή μην αγχώνεστε... Και κάτι άλλο λένε πολλοί ότι μετά τις 20 θα γίνει χαμός... Αδέλφια αυτός που καίγεται για μια θέση την περιμένει πως και πως και έχει έτοιμα τα χαρτιά να τα καταθέσει τις πρώτες πρώτες μέρες δεν πάει με το πάσο του να ξέρετε και στις μέρες μας οι ηλικίες από 20 ως 28 δεν κάνουν και τις θεαματικές διακοπές χαλαρώστε...
Τεο

Δημοσίευση από Τεο »

Φιλαράκι να ξέρεις ότι στο επαλ δεν χαρίζουν βαθμούς απλά αν είσαι μαθητής του 10 στο γενικό λύκειο επαλ θα είσαι στο 12 Μαξ μην συγκρίνετε το επαλ με το τεε το παλιό και στην τελική έχετε δίκιο. Όσοι λέτε ότι του επαλ έπρεπε να είναι σε άλλη κατηγορία όπως σε άλλες προκηρύξεις αλλά τι να κάνουμε άδικο είναι και για έναν που έχει απεριόριστο δίπλωμα μηχανής και περνει ο άλλος με 125 τα ίδια μόρια δεν είδα εκεί να γκρινιαζετε για αδικία μάλλον σας βολεύει
Τεο

Δημοσίευση από Τεο »

Η απλά περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή κάποιο δίπλωμα η πτυχίο γλώσσας μην τα ξεχνάμε κι αυτά ξεμπλοκαραν μετά από πολλές μέρες απεργιών τα διπλώματα μάγκες
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Mathiou1995 έγραψε: Παιδιά εγώ πάντως που τσέκαρα τα αποτελέσματα του 2011 αυτός που είχε 2.410 ο τελευταίος που είχε τόσα ήταν στην 750 περίπου θέση από τους 960... Φέτος είναι 240 θέσεις παραπάνω... Θέλω να πω ότι τα μόρια ναι ανεβαίνουν αλλά σταδιακά και εκτός αυτού τσεκάρετε και το poll ή και χωρίς αυτό η πλειοψηφία έχει χαμηλά μόρια... Δεν είναι όλοι άριστοι και οι άριστοι έχουν βρει την λύση τους στην ζωή μην αγχώνεστε... Και κάτι άλλο λένε πολλοί ότι μετά τις 20 θα γίνει χαμός... Αδέλφια αυτός που καίγεται για μια θέση την περιμένει πως και πως και έχει έτοιμα τα χαρτιά να τα καταθέσει τις πρώτες πρώτες μέρες δεν πάει με το πάσο του να ξέρετε και στις μέρες μας οι ηλικίες από 20 ως 28 δεν κάνουν και τις θεαματικές διακοπές χαλαρώστε...
Συμφωνο απολυτα με αυτα που λες ακριβως το ιδιο πιστευω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες