Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Έχετε δει ότι όσοι γράφουν "πήγα σε τμήμα και μου είπαν ότι όλοι είχαν εως 2300 2200 εγώ όμως με απολυτήριο 16 17 18 είχα 2600 2700 ήμουν ο μόνος εκτος απο εναν- δυο που ειχαν 2800 και μπλα και μπλα όλοι μα όλοι λένε αυτό! Ωστόσο η μας δουλεύουν η όντως η βάση θα πάει 2600 2700 κάνεις δεν έχει γράψει παιδιά πήγα είχα 2200 2300 ήμουν πρώτος και όλοι 2000- αυτά καλή δύναμη σε όλους σας
βλασσηςυ

Δημοσίευση από βλασσηςυ »

fsafa έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε fsafa τελικα ειδικος φρουρος εισαι; Μπηκες το 2011;

Ναι ΜΑΚ σας το είχα ξαναγράψει αρκετές φορές. Μάλιστα σας είχα αναλύσει μέχρι που πήγε η λίστα με τους επιλαχόντες στην Α κατηγορία.

δεν τα ξαναλες πάλι με την λίστα επιλαχοντων;

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Αρκετοί τρολαρουνε, δεν παίζει να έχουνε όλοι τόσα μόρια
CPT Price 96

Δημοσίευση από CPT Price 96 »

Παιδια σημερα νοτια προαστια Αττικης καταθεσα χαρτια σε κεντρικο Α. Τ. Παλαιο Φαληρο 1 ατομο πανω απο 2000 πρωσοπικα 2050 ημουν το δευτερο σε συνολο 75 αιτησεων.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Bill931 έγραψε:Fsafa μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί στο παρελθόν μου έλεγες οτ η ΝΔ έχει καταργήσει οργανικές κτλ ενώ και τώρα καταργήθηκαν θέσεις αστυφυλακων αλλά πήρε πάρα πολλούς φρουρούς; Μήπως και τότε γινότανε κατάργηση για να δικαιολογησει θέσεις φρουρών; Δν το γνωρίζω τ θεμα

Μπιλ ίσχυε αυτό που σου λέω. Και το έκανε ο Κυριάκος την 2ετια 2013-2015 που ήτανε υπουργός Ανασυγκρότησης είχε καταργήσει οργανικές θέσεις στην αστυνομία (και εφ και αστυφ). Τώρα έπαιξε το χαρτί του. Υποσχέθηκε να βγάλει προκήρυξη. Να ξανακάνει την ΔΕΛΤΑ. Να καταργήσει τα άσυλα στα πανεπιστήμια. Κουμάντο στα εξάρχεια. Και για αυτό πολλοί τον ψήφισαν.

Τότε αν θυμάσαι το 2014 ήθελε να βγάλει για Ε. Φ και έφαγαν άκυρο από το Δ. Ν. Τ λόγω κονδυλίου. Φαινομενικά τώρα δεν μας κάνουν κουμάντο οι Ευρωπαίοι. Και μπορεί να βγάζει προκηρύξεις αν θέλει και τον βολεύει.

Έπαιξε ρόλο και που έδωσε το υπουργείο στον Χρυσοχοΐδη σαφώς, ο άνθρωπος δημιούργησε τον θεσμό. Δεν θα τον άφηνε να "πεθάνει".

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Καλά μην τρελαίνεστε με τν βάση ένας μήνας έμεινε και όλα θα μας λυθούν. Επίσης slade όσοι έχουν υψηλά μόρια δίνουν υψηλη βάση, όσοι έχουν μέτρια μόρια δίνουν μέτρια προς χαμηλή βάση, και όσοι έχουν χαμηλά μόρια δίνουν χαμηλή βάση... Λογικοτατες και οι 3 προσεγγίσεις, ο καθενας από τν μεριά του κοιτάει τα πράγματα.
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

στεφανος έγραψε:εγώ παιδιά πήγα σε Ατ της Θεσσαλονίκης κατέθεσα χαρτιά είμαι στα 2500 και ενώ τ είχα σίγουρο ψηλό απογοητευτικά διότι ήταν 4 άτομα μαζί συνολικά από τους 10 π ήμασταν και είχαν 2900 αλλά από ότι ρώτησα η πλειοψηφία στο συγκεκριμένο τμήμα ήταν από 2500 έως 3100 μου ανέφερε ο αστυνόμος οπότε μην βγάζουμε συμπεράσματα γιατί κ από επαρχία που ρωτάω φιλαράκια γίνετε χαμός ας περιμένουμε και βλέπουμε εμένα προσωπική άποψη το τονίζω προσωπική είναι ότι θα κυμανθεί από 2500 έως 2600 η βάση μικρότερη δεν πιστεύω με τπτ το επίπεδο έχει ανέβει κατά πολύ με της άλλες χρονιές. Στη Λάρισα φιλαράκι πήγε να κάνει τα χαρτιά κ είχε ουρά 80 άτομα σε μια μέρα το έγραψαν κ τα σαιτ

Στεφανε λογικά εσύ έπεσες στο τμήμα των απολυτηρίων του 18-20 των Καταδρομών και τών κατόχων διπλωμάτων φόρμουλα 1... Ρε πάτε καλά μας δουλεύετε εγώ 3 μέρες στο τμήμα και πέρασαν από μπροστά μου 50 άτομα και γελαγα και σε εσένα από 2500 και πάνω... Έλα φτάνει το τρολ μάγκες.. παίζει να είσαι ο ιδιος και κάθε μέρα να μπαίνεις να γράφεις το ποίημα σου και να βλέπεις τη λέμε απλά ελπίζω να μην είσαι συναδέλφος από τα παιδιά που θα περάσουν αλήθεια..

Delta Force Recon

Δημοσίευση από Delta Force Recon »

Παιδια εχω 3100 λετε να μπω τουλαχιστον επιλαχων
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Αν γίνει όντως έτσι όσοι είμαστε μέχρι 2300 είμαστε εκτός
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Όχι δεν γίνονται δεκτά
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Bill931 έγραψε:Καλά μην τρελαίνεστε με τν βάση ένας μήνας έμεινε και όλα θα μας λυθούν. Επίσης slade όσοι έχουν υψηλά μόρια δίνουν υψηλη βάση, όσοι έχουν μέτρια μόρια δίνουν μέτρια προς χαμηλή βάση, και όσοι έχουν χαμηλά μόρια δίνουν χαμηλή βάση... Λογικοτατες και οι 3 προσεγγίσεις, ο καθενας από τν μεριά του κοιτάει τα πράγματα.
Ναι απλά σου λέω 20 που γράψανε πχ ότι πήγαν στο τμήμα και μπλα μπλα 15 στους 20 τουλάχιστον έχουν 2700+ κατά τα δικά τους δεδομένα +2 3 Που και καλά πήγαν πριν από αυτούς και τους περνάνε στο τμήμα τους τα βλέπω ζόρικα τα πράγματα και το ξαναλέω είναι τρομερά άδικο να βάζουν το απολυτήριο ΓΕΛ με απολυτήριο ΕΠΑΛ στη ίδια κατηγορία διότι σε κάτι νησιά και κάτι επαρχίες ξεχασμένες από το θεό βαζανε αβέρτα 18ρια και τώρα το 2019 έχει χτυπήσει η κρίση γερά την επαρχία όλοι θέλουν την σίγουρη δουλειά στο δημόσιο βγάλτε με ψευτη βλέπω οι πρώτοι 500 στην Α να έχουν από 2900 μέχρι και 3400 3500

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ε ας πάει και 2800 η βαση.. άμα βρεθούνε τόσα παιδιά με τόσο υψηλά μόρια μπράβο τους, το να λέμε κάθε μέρα ότι η βάση θα πάει στο Θεό και να κάνουμε λόγο για αδικίες κτλ που ακριβώς βοηθάει; Δεν μας χρωστάει κανένας θέση στν αστυνομία άμα κατσει καλώς αλλιώς συνεχιζουμε.
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Είτε σας αρέσει είτε όχι η βάση θα είναι 2450-2500 τέλος μάγκες από που τι ξέρω θα μου πειτε.. από αυτά που βλέπω και όχι από αυτά που γράφετε στο φόρουμ.. στο τμήμα μάγκες έχω από 3 τμήματα ενημέρωση.. από τους 1200 τα 600 θα είναι από νησιά και από επαρχίες.. Στην Αθήνα δεν βλέπω μεγάλα μόρια και ξέρετε γιατί; Γιατί βλέπουν ότι η Αστυνομία δεν είναι παιχνιδάκι ενώ στα χωριά νομίζουν ότι θα τα ξινουν.. δεν με νοιάζει όμως πολύ θα πέσουν από τα σύννεφα γιατί δεν ξέρουν που πάνε και δεν το λέω από κακία το λέω από εμπειρία και με καταλαβαίνουν τι εννοώ όση ζούνε εδώ Αθηνα... ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... Όποιος το κάνει για το χρήμα (όσα μένουν δηλαδή από τους εκτός Αθήνας) θα κλάψουν.. Τα λόγια του ΔΕΛΤΑ θα τα θυμηθείτε κάποιοι και να δείτε ότι δεν τα έλεγα από κακία αλλά για το καλό σάς μάγκες
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εδωσαν και το 200αρι δωρο σε ολους τους τριτεκνους και ανεστησαν και τουςοι πεθαμενους. Φανταστειτε καποιον που ειχε 2400-2450 και ισως να εμενε απεξω, τωρα με το 200αρι αυτοματως γινεται επιτυχων!

Exciter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Exciter »

fsafa έγραψε:
Bill931 έγραψε: Fsafa Ρέθυμνο ήσουν;

Όχι το 2011 δεν είχε ανοίξει το Ρέθυμνο. Ξάνθη-Κομοτηνή και Διδυμότειχο, εγώ ήμουνα Ξάνθη. Αλλά όποιος πάει Ρέθυμνο θα χορτάσει το μάτι του Εικόνα

fsafa, Β' η Γ' κοιτώνα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες