Τράβα ζήσε στη Γερμανία ή όπου αλλού θες αν δε σ αρέσει εδώ. Το ζαλισες το θέμα!Δοκιμος07 έγραψε:Εσεις που δεν θέλετε να ανεβεί το όριο ηλικίας είστε εσεις οι κομπλεξικοί που με το μυαλό που κουβαλάτε πάτε την χώρα πάντα 50 χρόνια πίσω. Όλες οι χώρες έχουν Εκσυγχρονιστεί με αυτο το θέμα και πάνε μια χαρά, μόνο εδώ επικρατεί αυτο το κόμπλεξ επειδή θέλουν κάποιοι με χαμηλό απολυτήριο που δεν άνοιξαν βιβλίο να εξασφαλιστούν στο δημόσιο επειδή οι βάσεις θα πέσουν αν μείνει όπως είναι το όριο.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Πάντως από χθες έχω παρατηρήσει ότι όλοι εσεις οι πτυχιούχοι αεί, ρωτάτε τις μεγαλύτερες πιπες παρότι σφυζετε από μόρφωση. Ή το επίπεδο έχει πέσει πολύ στα ΑΕΙ και παίρνει οποίος να ναι πτυχίο, ή εμείς είμαστε κατά χαζοί!
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Πάντως οποίος θέλει θα βγει φυλακές και σφ σύντομα... Παιδιά ξεκάθαρα η βάση θ ναι στον θεο ... Εγώ με 3.370 πιστεύω είμαι έξω ... Εγώ υπολογίζω 3.500 θα ναι
Brabus δεν μιλάω για σενα φίλε εσυ προσπάθησες έδωσες πανελλήνιες και πέρασες και προσπάθεις να το τελειώσεις. Άλλοι εδώ που ήταν ηλικιακά μέσα στην προκήρυξη του 2019 γιατί δεν μπήκαν ; Όλοι ξέρουμε γιατί !
- Brabus
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 17
αιντε μπράβο πες στα ρε φίλε βγήκαν ξαφνικά όλη με τα πτυχεια και πετάει ότι νάνε ο κάθε ένας !EcoMike έγραψε:Πάντως από χθες έχω παρατηρήσει ότι όλοι εσεις οι πτυχιούχοι αεί, ρωτάτε τις μεγαλύτερες πιπες παρότι σφυζετε από μόρφωση.Ή το επίπεδο έχει πέσει πολύ στα ΑΕΙ και παίρνει οποίος να ναι πτυχίο, ή εμείς είμαστε κατά χαζοί!
Εγώ παρόλα αυτά ξέρω το εξής, κάθε εμπόδιο για καλό κύριοι, δυστυχώς έτσι έγινε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον δεν τελείωσε η ζωή επειδή δεν μπήκαμε σε μια προκήρυξη παιδιά. Ο Θεός έχει για όλους παλικάρια.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Οπως τα λες ειναι Νικο απλα ειμασταν οι ατυχοι που εβαλαν πρωτη φορα πτυχια.nikos521 έγραψε:Εγώ παρόλα αυτά ξέρω το εξής, κάθε εμπόδιο για καλό κύριοι, δυστυχώς έτσι έγινε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον δεν τελείωσε η ζωή επειδή δεν μπήκαμε σε μια προκήρυξη παιδιά. Ο Θεός έχει για όλους παλικάρια.
Μη κάνεις τα χαρτιά σου ρε φίλε και συ άμα δεν έχεις μορια. Ε μας ζαλισες ρε από χθες όλη την ώρα αυτό λες.Panellas93 έγραψε:Πάντως οποίος θέλει θα βγει φυλακές και σφ σύντομα... Παιδιά ξεκάθαρα η βάση θ ναι στον θεο ... Εγώ με 3.370 πιστεύω είμαι έξω ... Εγώ υπολογίζω 3.500 θα ναι
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Πλακα μας κανεις κανε τα χαρτια σου κανονικα.Panellas93 έγραψε:Πάντως οποίος θέλει θα βγει φυλακές και σφ σύντομα... Παιδιά ξεκάθαρα η βάση θ ναι στον θεο ... Εγώ με 3.370 πιστεύω είμαι έξω ... Εγώ υπολογίζω 3.500 θα ναι
Panellas μη κάνεις χαρτιά φίλε μπας και σωθεί το Σώμα από έναν βλακα παραπάνω!
Έτσι ακριβώς Charlie ! Δυστυχώς έτυχε σε εμάς αυτό.
Gpap95 όχι θα σε πληρώνω με τους φόρους που πληρώνω για να ταΐσω εσένα που δεν Παιδευτικές για τίποτα στην ζωή σου και που θα εχεις ένα απολυτήριο του 12 που και αυτο χαριστικά στο έδωσαν οι καθηγητές σου για να μπεις μέσα να μας κανείς τον καμπόσο.
Δοκιμε πολλή κακία βγάζεις και δεν βλέπω τον λόγο.
Αφου θα βγουν πινακες και θα δειχνουν τα μορια του καθενος δεν πιστευω να μπουν βυσματα
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Mike πηδά πουθενά μπας και σωθεί η Ελλάδα από ένα ζώο κ βλήμα λιγότερο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες