Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλά μπείτε πρώτα στο σώμα και μετά πείτε για μεταθέσεις και λεφτά και για συνδικαλιστές κτλ 
Επισκέπτης

ρε παιδιά νομίζω έχει πέσει πολύ τρομοκρατία για των νέο υπουργό επίσης στην συγκεκριμένη προκήρυξη που να ενδιαφέρει εμάς πάλι δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει καπου
Επισκέπτης

Soudas έγραψε: Κυρ Απρ 05, 2026 11:41 am Το θεμα ειναι να δωσει δικαιωμα αμοιβαιας μετάθεσης σε οδηγους της εμοδε με πεθ.

Αποκλείεται, εντελώς διαφορετικό καθηκοντολογιο.
Οδηγοί ΓΚ με δασοπυροσβεστες.

Επισκέπτης

λέτε από βδομάδα να βγει το ΦΕΚ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 05, 2026 9:27 pm λέτε από βδομάδα να βγει το ΦΕΚ

Έτσι που ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούμε να ξέρουμε , τώρα παραλαμβάνει ο νέος υπουργός να δουμε αν όντως βιάζονται να τη βγάλουν είναι πρώτη προτεραιότητα ή τρέχουν άλλες διαδικασίες, πάντως το πλάνο να είναι έτοιμοι τέλη Ιουλίου το ξεχνάμε σα σενάριο .Το ΦΕΚ μπορεί να βγει και μια μέρα πριν τη προκήρυξη και να λέει οι αιτήσεις ξεκινάνε πχ σε 5-7 μέρες .

Επισκέπτης

πόσες αίτησης πιστεύετε θα γίνουν περίπου μιας και έχει φύγει αρκετός κόσμος σε διάφορες προκήρυξης 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 9:58 am πόσες αίτησης πιστεύετε θα γίνουν περίπου μιας και έχει φύγει αρκετός κόσμος σε διάφορες προκήρυξης 

Είσαι αλλού έτσι?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 10:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 9:58 am πόσες αίτησης πιστεύετε θα γίνουν περίπου μιας και έχει φύγει αρκετός κόσμος σε διάφορες προκήρυξης 

Είσαι αλλού έτσι?

Ρητορικό φαντάζομαι το ερώτημα. Ή το παλικάρι είναι τρολάκι, ή εντελώς χαζός, δεν εξηγείται αλλιώς. Ρωτάει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. 
Επισκέπτης

όλοι η διαδικασία περίπου πόσο χρόνο θα πάρει ώστε να ολοκληρωθεί από την μέρα που θα ξεκινήσουν η αίτησης επίσης ποσά παραπάνω άτομα θα καλέσουν στης αθλητικές δοκιμασίες για παράδειγμα εγώ με 9 μόρια έχω καμία ελπίδα να με καλέσουν για αθλήματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 10:55 am όλοι η διαδικασία περίπου πόσο χρόνο θα πάρει ώστε να ολοκληρωθεί από την μέρα που θα ξεκινήσουν η αίτησης επίσης ποσά παραπάνω άτομα θα καλέσουν στης αθλητικές δοκιμασίες για παράδειγμα εγώ με 9 μόρια έχω καμία ελπίδα να με καλέσουν για αθλήματα 

Όχι μην τα κάνεις καν τα χαρτιά σου
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 1:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 10:55 am όλοι η διαδικασία περίπου πόσο χρόνο θα πάρει ώστε να ολοκληρωθεί από την μέρα που θα ξεκινήσουν η αίτησης επίσης ποσά παραπάνω άτομα θα καλέσουν στης αθλητικές δοκιμασίες για παράδειγμα εγώ με 9 μόρια έχω καμία ελπίδα να με καλέσουν για αθλήματα 

καλά ρε δεν μπορείτε μια φορά να απαντήσετε σοβαρά σε έναν που σας ρωτάει κάτι και ξεκινάτε αμέσως το τρολαρισμα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 1:54 pm

καλά ρε δεν μπορείτε μια φορά να απαντήσετε σοβαρά σε έναν που σας ρωτάει κάτι και ξεκινάτε αμέσως το τρολαρισμα

Άποψη μου είναι σοβαρά απάντησα πιστεύω ότι σε αυτή την προκήρυξη για να μπει σίγουρα από 12χιλ μόρια και πάνω έτσι πιστεύω εγώ τώρα εάν νομίζετε μερικοί ότι θα είναι οι αιτήσεις και τα μόρια σαν την προηγούμενη πρόβλημα δικό σας πανελλαδικια προκήρυξη θα είναι για όλη την Ελλάδα και πιστεύετε ότι θα μπουν με χαμηλά μόρια? Θα σας φύγει η απορία μόλις δείτε τις αιτήσεις 
Loco7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Loco7 »

Με 12 μόρια και τα αθλήματα τα έχω σίγουρα πόσες πιθανότητες δίνετε ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 2:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 1:54 pm

Άποψη μου είναι σοβαρά απάντησα πιστεύω ότι σε αυτή την προκήρυξη για να μπει σίγουρα από 12χιλ μόρια και πάνω έτσι πιστεύω εγώ τώρα εάν νομίζετε μερικοί ότι θα είναι οι αιτήσεις και τα μόρια σαν την προηγούμενη πρόβλημα δικό σας πανελλαδικια προκήρυξη θα είναι για όλη την Ελλάδα και πιστεύετε ότι θα μπουν με χαμηλά μόρια? Θα σας φύγει η απορία μόλις δείτε τις αιτήσεις 

ναι ρε φίλε δεν λέει κάποιος ότι η αίτησης θα είναι όπως στους 150 αλλά και αυτή η υπερβολή που λέτε μερικοί ότι θα είναι τόσες πολλές η αίτησης πάλι νομίζω ότι δεν ισχύει καθώς δεν είναι όπως στης προκηρύξεις της εμοδε που μπορούσε ο καθένας να συμμετάσχει 

Επισκέπτης

Πω πω έλεος... Ακόμη δεν έχει βγεί τπτ και αρχίσαμε πάλι,"τί πιστευετε", πόσα μόρια "κάνω 1000 έλξεις" κλπ 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες