Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 11:49 am Καλησπέρα παιδιά ξαι συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη
Αν δηλώσουμε μια ειδικότητα η όποια θέλει μόνο απολυτήριο αλλά εμείς έχουμε πτυχίο θα το μετρήσει σαν μόρια ; Ή τα μόρια θα βγουν μόνο με το απολυτήριο και τα λοιπά προσόντα;
Όχι, δεν θα προσμετρηθεί το πτυχίο. Θα ληφθεί υπόψη μόνο το απολυτήριο.
Styga
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 11:49 am Καλησπέρα παιδιά ξαι συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη
Αν δηλώσουμε μια ειδικότητα η όποια θέλει μόνο απολυτήριο αλλά εμείς έχουμε πτυχίο θα το μετρήσει σαν μόρια ; Ή τα μόρια θα βγουν μόνο με το απολυτήριο και τα λοιπά προσόντα;
Αρα καλύτερα να επιλέξω μια ειδικότητα με πτυχίο στον ΣΞ λέτε;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:18 pm
Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:13 pm
Αρα καλύτερα να επιλέξω μια ειδικότητα με πτυχίο στον ΣΞ λέτε;
Ναι, ασφαλώς, εάν έχεις πτυχίο που απαιτεί η συγκεκριμένη ειδικότητα, και εφόσον σου αρέσει η ειδικότητα, να επιλέξεις αυτό.
Styga
Επισκέπτης

Γεια σας παιδια. Εκανα μια ρωτηση χθες σχετικα με τις ταυτοτητες αλλα μου το εσβησαν κατευθειαν. Μαλλον δεν υπαρχει ελευθερια λογου και πρεπει να προσεχουμε τι λεμε. Υποτιθεται οτι ειναι ενα φορουμ στο οποιο απανταμε σε ερωτησεις σχετικα με το εκαστοτε θεμα αλλα απ΄ οτι φαινεται δεν ειναι ακριβως ετσι διοτι και η δικη μου ερωτηση ηταν σχετικη με το θεμα αλλα εξαφανιστηκε, προφανως σε καποιον δεν αρεσε...
Επισκέπτης

Ελεονώρα πιστεύεις ότι θα δωθεί παράταση για τις αιτήσεις ή όχι και εάν ναι πόσο πιστεύεις ότι θα δοθεί ;
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:48 pm Γεια σας παιδια. Εκανα μια ρωτηση χθες σχετικα με τις ταυτοτητες αλλα μου το εσβησαν κατευθειαν. Μαλλον δεν υπαρχει ελευθερια λογου και πρεπει να προσεχουμε τι λεμε. Υποτιθεται οτι ειναι ενα φορουμ στο οποιο απανταμε σε ερωτησεις σχετικα με το εκαστοτε θεμα αλλα απ΄ οτι φαινεται δεν ειναι ακριβως ετσι διοτι και η δικη μου ερωτηση ηταν σχετικη με το θεμα αλλα εξαφανιστηκε, προφανως σε καποιον δεν αρεσε...
το σχολιο σου αναφερθηκε και σβηστηκε γιατι η ερωτηση που εκανες ειναι τελειως ακυρη με το θεμα. Το θεμα ειναι η προκυρηξη οι ταυτοτητες που κολλανε ουτε εσυ ξερεις. Εσενα αυτο σε ενδιαφερει η να μπεις εποπ;. Γιατι εμας μας ενδιαφερει το δευτερο. Δεν ειμαστε αρμοδιοι να απανταμε σε τετοου ειδους σαχλαμαρες οπως και στο ποτε θα βγουν και που θα δουμε τα αποτελεσματα που εγραψε ενας αλλος απο την στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει καν η διαδικασια. Σου ειναι τοσο δυσκολο πριν γραψεις εδω μεσα να παρεις τηλεφωνο στο επιτελειο να σου λυσουν οτι απορια εχεις;. Μερικοι θελετε να μπειτε και δεν ξερετε τι θα συναντησετε δεν ξερετε που παν τα τεσσερα. Το μεγαλυτερο πραγμα που μου τι δινει σαν ανθρωπος ειναι η ηλιθιοτητα και το χαμηλο iq των αλλων. Αυτο θα πω και τιποτα αλλο. Μερικοι πρεπει να κοπειτε οχι απο την προκυρηξη αλλα απο την ιδια την ζωη
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 1:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:48 pm Γεια σας παιδια. Εκανα μια ρωτηση χθες σχετικα με τις ταυτοτητες αλλα μου το εσβησαν κατευθειαν. Μαλλον δεν υπαρχει ελευθερια λογου και πρεπει να προσεχουμε τι λεμε. Υποτιθεται οτι ειναι ενα φορουμ στο οποιο απανταμε σε ερωτησεις σχετικα με το εκαστοτε θεμα αλλα απ΄ οτι φαινεται δεν ειναι ακριβως ετσι διοτι και η δικη μου ερωτηση ηταν σχετικη με το θεμα αλλα εξαφανιστηκε, προφανως σε καποιον δεν αρεσε...
το σχολιο σου αναφερθηκε και σβηστηκε γιατι η ερωτηση που εκανες ειναι τελειως ακυρη με το θεμα. Το θεμα ειναι η προκυρηξη οι ταυτοτητες που κολλανε ουτε εσυ ξερεις. Εσενα αυτο σε ενδιαφερει η να μπεις εποπ;. Γιατι εμας μας ενδιαφερει το δευτερο. Δεν ειμαστε αρμοδιοι να απανταμε σε τετοου ειδους σαχλαμαρες οπως και στο ποτε θα βγουν και που θα δουμε τα αποτελεσματα που εγραψε ενας αλλος απο την στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει καν η διαδικασια. Σου ειναι τοσο δυσκολο πριν γραψεις εδω μεσα να παρεις τηλεφωνο στο επιτελειο να σου λυσουν οτι απορια εχεις;. Μερικοι θελετε να μπειτε και δεν ξερετε τι θα συναντησετε δεν ξερετε που παν τα τεσσερα. Το μεγαλυτερο πραγμα που μου τι δινει σαν ανθρωπος ειναι η ηλιθιοτητα και το χαμηλο iq των αλλων. Αυτο θα πω και τιποτα αλλο. Μερικοι πρεπει να κοπειτε οχι απο την προκυρηξη αλλα απο την ιδια την ζωη
Αυτό είναι το θέμα. Ότι έχετε παρωπίδες και σας νοιάζει μόνο να μπείτε χωρίς να κοιτάτε δεξιά αριστερά και στα 3 χρονια έρχεται η παραίτηση γιατί κατι δεν σας άρεσε ή δεν ξέρατε τι γίνεται... Τέλος πάντων εγω απλά ανέφερα κάτι δεν θα κάτσω να τσακωθω πίσω από μια οθόνη με κανέναν...
Επισκέπτης

Ρε δεν καταλαβαινετε οταν λεει παραταση επ αορίστου παει να πει οτι θα παρει καιρο απο Σεπτέμβρη να περιμενετε να μπουμε μην σου πω να δωσουμε και αθλήματα και σιγουρα μεχρι μαιο θα παρει παράταση
Makis15

Δημοσίευση από Makis15 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 2:34 pm Ρε δεν καταλαβαινετε οταν λεει παραταση επ αορίστου παει να πει οτι θα παρει καιρο απο Σεπτέμβρη να περιμενετε να μπουμε μην σου πω να δωσουμε και αθλήματα και σιγουρα μεχρι μαιο θα παρει παράταση
Εγώ πάντως που πήρα τηλέφωνο δεν έχουν καμία ενημέρωση για παραταση
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Πέρυσι δώσανε παράταση και αν ναι πόσο καιρό ; Αν δώσουν και φέτος το ανακοινώνουν τελευταία μέρα ;
Επισκέπτης

Μάγκες μου αν παράταση δεν νομίζω να είναι μεγάλης διάρκειας. Πρώτα απολα τι νόημα έχει να δώσουν παράταση πάνω από ένα μήνα; Όσοι θέλουν να μπουν θα κάνουν τα χαρτιά τους έως την καταληκτική ημερομηνία. Από εκεί και πέρα δεν θα θα κερδίσουν παραπάνω άτομα αν παρατείνουν την προκύρηξη. Εκτός αυτού υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα υποστελεχωσης που δεν τους παίρνει να καθυστέρησουν και άλλο
Επισκέπτης

Καλά ρε μάγκες ένα βόθρο σάιτ λέει για παράταση επ αορίστου το οποίο έλεγε τον Γενάρη ότι θα κατέβει το όριο ηλικίας στα 25 ! Και παρέμεινε ιδιο στα 27 μην πιστεύεται τα κωλο σάιτ τι λένε για να πάρουν μερικά κλικ και να σπέρνουν διχόνοιες ! Παράταση σιγά μην πάρει και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν άλλες αιτήσεις
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:56 pm Ελεονώρα πιστεύεις ότι θα δωθεί παράταση για τις αιτήσεις ή όχι και εάν ναι πόσο πιστεύεις ότι θα δοθεί ;
Σχετικά με προθεσμίες προκηρύξεων προηγουμένων ετών: Έτος 2022: Έναρξη υποβολής αιτήσεων 24.3.2022, λήξη 24.6.2022
Έτος 2023: Έναρξη 26.7.2023, λήξη 31.8.2023, παράταση έως 8.9.2023.
Παρατηρούμε ότι υπήρχε εξ αρχής, μεγαλύτερη διάρκεια χρόνου υποβολής αιτήσεων. Στην τωρινή προκήρυξη, δόθηκε ένας μόνο ένας μήνας. Πιστεύω ότι θα δοθεί παράταση, μέχρι ένα μήνα.
Styga
Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

Γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο αφαίρεσαν όλα τα πτυχία ΑΕΙ από αυτές τις προκηρύξεις και άφησαν μόνο ΙΕΚ σααεκ κλπ ; Μετά γιατί αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή αφού μειώνουν τα κριτήρια
Locksmith

Δημοσίευση από Locksmith »

Episkeptis1 έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 5:03 pm Γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο αφαίρεσαν όλα τα πτυχία ΑΕΙ από αυτές τις προκηρύξεις και άφησαν μόνο ΙΕΚ σααεκ κλπ ; Μετά γιατί αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή αφού μειώνουν τα κριτήρια
Που τα αφαίρεσαν ρε μεγάλε; Μια ματιά έριξα στην προκήρυξη στρατού ξηράς και μια χαρά έχει ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες