καλά τα γράφεις φίλε μου. Κάτι ποίο σίγουρο έχουμε όμως;lamdar92 έγραψε:50-70. + 3000 μόρια.60. Ατομα140-160 2800-2999.210
230-250.2600-2899.440
550-600.2400-2599.990
450-500.2300-2399.1460
300-400.2250-2299.1800
Εμένα με συμφέρει να κινηθεί έτσι..
Σχέσει με του 11 έχω ανεβασμένες όλες τις κατηγορίες που έγραψα εκτός από τις 2 τελευταίες...
Δηλαδή κάποιος με 2340 που έχω εγώ ήταν στην 1030
Θέση με τα τώρα δεδομένα βρίσκεται 1300-1400 θέση.. ανεβάζω καθαρά λόγο τριτεκνων και μην μου πείτε ότι έτρεχαν άλλες προκήρυξης γιατί και στις φυλακές πήραν και λιμενικό θα πάρουν ενώ πολύ κάτω των 26 έχουν μπει και ΟΒΑ... Έτσι έβαλα μια μικρή αύξηση τις τάξεις 300-350 άτομα... Και να μην ξεχνάμε οι πολλές αιτήσεις είναι και λόγο ανεργίας που τα έκαναν για να μπούνε χωρίς όμως να έχουν μόρια... Εγώ προσωπικά ξέρω 20-30 άτομα και μόλις 2 ήταν πάνω από εμένα ο ένας 2800 και ο άλλος 2400 και οι 2 με τατουάζ σε εμφανές... Στην Άλφα λοιπόν από 11 χιλιάδες είναι 14..2400 αιτήσεις θα είναι πάνω από 2200 μόρια κατά την γνώμη μου.. το αναλυσα όσο μπορούσα αν θέλει ας με διορθώσει κάποιος...
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
από πού πού απολυθηκες?wolver έγραψε:Ουτε εβδομαδα παιδες! Μετραμε μερες πλεον, οπως τοτε πριν την απολυση
Αγωνία στο φουλ παιδιά καιρο ειχα να περάσω κατι τετιο χαχαχα
1:10 οι επιτυχών στην προκήρυξη λέει για μια θέση.. οπότε για 1500 πόσες αιτήσεις μας κάνουν;
Ο. Π. Κ. Ε
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Μιλάς με γρίφους γέροντα! Σαν να βλέπω φως στο τούνελ Ξανθε! Νομίζω ότι όλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεων ! Μακάρι η σκέψη μου να βγεί και να πετύχουν όλοι όσοι το αξίζουν και το κυνηγάνε τόσα χρόνια!
Απο το 505 ταγμα πεζοναυτων!TITO έγραψε:από πού πού απολυθηκες;wolver έγραψε:Ουτε εβδομαδα παιδες! Μετραμε μερες πλεον, οπως τοτε πριν την απολυση
Εγώ ότι διαβάζω λέω χαχα.. μαλλον όλοι το ίδιο διαβάζουμε αλλά. λιγοι δίνουν βάση... Η εκτός αυτός που τα βγάζει να μην ξέρει τι του γίνεται.. διάβασα κάτι ενδιαφέρων από ένα παιδί από παλιά κ θέλω να το βγάλω εδώ.. να δείτε τι λέει ο τύπος κ μόνο μ σηκώθηκε η τρίχα.. άξιος!!
Ο. Π. Κ. Ε
makis2010.
Ειδικος φρουρος εδω κ 8 χρονια. Τα λεγομενα του μας βαζουν σε σκεψη του τυπου. Αξιζει ολη αυτη μας η αγωνια, το αγχος κ το κλαμα που σιγουρα ολοι μας εχουμε ριξει. Δε πίστευα στα μάτια μου σήμερα το πρωί που διάβαζα το φαξ από διάφορα σωματεία αστυνομικών. Δε θα καταβληθεί το επίδομα νυχτερινών αυτόν το μήνα και είναι αβέβαια τα επιδόματά μας, νυχτερινού και πενθημέρου, από εδώ και έπειτα! Με το φτωχό μου το μυαλό λοιπόν, κάθομαι και σκέφτομαι... Πώς θα πληρώσω τα δάνειά μου; Πώς θα πηγαίνω στη δουλειά; Τι θα τρώω;
Πώς θα ζήσω; Είμαι 8 χρόνια στο σώμα και έπαιρνα, όταν ξεκίνησα γεμάτος όνειρα τη σταδιοδρομία μου, περίπου 850e. Μετά από 8 χρόνια, παίρνω περίπου 1200e. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα βγάζω πέρα δύσκολα, αλλά τα βγάζω. Μέσα σε 3-4 μήνες όμως, ο μισθός μου μειώθηκε κατά 150e, και τώρα έρχονται και μου λένε-μάλλον δε μου λένε-μου αρπάζουν άλλα 300e!1200-150-300=750! Πιο λίγα από αυτά που πληρωνόμουν σαν νεοεισερχόμενος ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ! Τι θα κάνω; Πώς θα ζήσω; Το πιο σημαντικό όμως ερώτημα που μου γεννάται είναι πώς θα αντιδράσω; Είμαι μάχιμος αστυνομικός, δε θα δουλέψω; Δε θα ανταποκριθώ σε έκκληση βοήθειας κάποιου πολίτη; Δέ θα τρέξω να προσφέρω ότι μπορώ σε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά μου;
Τι μου φταίει ο καημένος κοσμάκης που χρειάζεται κάποιον να τον προστατέψει; Έχω ήθος και αρχές κύριοι,(ο Θεός να σας κάνει), θα μου τις πάρετε και αυτές; Δε θα σας το επιτρέψω! Δε θα αφήσω πολίτη ανυπεράσπιστο, δε θα παρανομήσω για να με κλείσετε φυλακή εσείς! Δε θα προστατέψω όμως τα συμφέροντά σας! Δε θα χτυπήσω διαδηλωτή που πεινάει, δε θα χτυπήσω τον πατέρα και τη μάνα που έχει κατέβει στους δρόμους γιατί το μωρό του κλαίει. Δε θα συλλάβω πατέρα που κλέβει για το παιδί του. Δυστυχώς θα μου "ξεφύγει"... Μέχρι τώρα προάσπιζα τα συμφέροντα της Ελλάδας σας. Από εδώ και μπρος θα προασπίζω τα συμφέροντα της Ελλάδας μας!
Ειδικος φρουρος εδω κ 8 χρονια. Τα λεγομενα του μας βαζουν σε σκεψη του τυπου. Αξιζει ολη αυτη μας η αγωνια, το αγχος κ το κλαμα που σιγουρα ολοι μας εχουμε ριξει. Δε πίστευα στα μάτια μου σήμερα το πρωί που διάβαζα το φαξ από διάφορα σωματεία αστυνομικών. Δε θα καταβληθεί το επίδομα νυχτερινών αυτόν το μήνα και είναι αβέβαια τα επιδόματά μας, νυχτερινού και πενθημέρου, από εδώ και έπειτα! Με το φτωχό μου το μυαλό λοιπόν, κάθομαι και σκέφτομαι... Πώς θα πληρώσω τα δάνειά μου; Πώς θα πηγαίνω στη δουλειά; Τι θα τρώω;
Πώς θα ζήσω; Είμαι 8 χρόνια στο σώμα και έπαιρνα, όταν ξεκίνησα γεμάτος όνειρα τη σταδιοδρομία μου, περίπου 850e. Μετά από 8 χρόνια, παίρνω περίπου 1200e. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα βγάζω πέρα δύσκολα, αλλά τα βγάζω. Μέσα σε 3-4 μήνες όμως, ο μισθός μου μειώθηκε κατά 150e, και τώρα έρχονται και μου λένε-μάλλον δε μου λένε-μου αρπάζουν άλλα 300e!1200-150-300=750! Πιο λίγα από αυτά που πληρωνόμουν σαν νεοεισερχόμενος ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ! Τι θα κάνω; Πώς θα ζήσω; Το πιο σημαντικό όμως ερώτημα που μου γεννάται είναι πώς θα αντιδράσω; Είμαι μάχιμος αστυνομικός, δε θα δουλέψω; Δε θα ανταποκριθώ σε έκκληση βοήθειας κάποιου πολίτη; Δέ θα τρέξω να προσφέρω ότι μπορώ σε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά μου;
Τι μου φταίει ο καημένος κοσμάκης που χρειάζεται κάποιον να τον προστατέψει; Έχω ήθος και αρχές κύριοι,(ο Θεός να σας κάνει), θα μου τις πάρετε και αυτές; Δε θα σας το επιτρέψω! Δε θα αφήσω πολίτη ανυπεράσπιστο, δε θα παρανομήσω για να με κλείσετε φυλακή εσείς! Δε θα προστατέψω όμως τα συμφέροντά σας! Δε θα χτυπήσω διαδηλωτή που πεινάει, δε θα χτυπήσω τον πατέρα και τη μάνα που έχει κατέβει στους δρόμους γιατί το μωρό του κλαίει. Δε θα συλλάβω πατέρα που κλέβει για το παιδί του. Δυστυχώς θα μου "ξεφύγει"... Μέχρι τώρα προάσπιζα τα συμφέροντα της Ελλάδας σας. Από εδώ και μπρος θα προασπίζω τα συμφέροντα της Ελλάδας μας!
Παιδια εγω χτες εκανα μια συζητηση με παλιο ειδικο φρουρο τομεαρχη της δελτα και σε αλλες ομαδες κομαντο οχι αστεια... μ ειπε ακριβος οτι οπιος παει δελτα και ματ θα την πληροσει ασχημα θα γινουν τρελα σκηνικα μετα απο τοσα χρονια χρονια σε προστασιες σε πολιτικους καταλαβε οτι ολα οι ιδιοι τα κανουν.. μ λει θα σας βαλουν σαν τα προβατα να σας φανε... θα τους εχετε μπροστα σας και σας καινε και θα σας λενε οι ανωτεροι πισω... τι να πω δυστηχος οπιοι πανε δελτα θα γινει χαμος μ λει καλυτερα να στελεχωθει απο παλια ατομα με εμπειρια και εχει δικιο
Οσοι μπουμε πρωτα ο θεος, θα ειμαστε σαν προβατα στην σφαγη σε οποια ομαδα και να παμε ειτε αυτη λεγεται διας ειτε δελτα. Ο λογος; Μηδαμινη εκπαιδευση! Κακα τα ψεματα αλλα οσοι με το καλο μπουμε πρεπει να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι για ασχημα σκηνικα!
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Παιδιά η προκήρυξη Έλεγε ότι παίρνεις παραπάνω μόρια εάν έχεις περάσει από ΔΙΕΚ στέλεχος υποδομών ασφάλειαςκλπ, αυτό ισχύει Για κάθε προκήρυξη Για ειδικούς φρουρούς Η είναι μόνο Για το 2019 ;
Για ολες μετρουσε!
Αδερφε διας ειναι αλλο πραγμα.. δελτα θα γινει χαμος και υατ υμετ... εγω ειμαι πατησιοτης τα εχω ζησει πολλες φορες θελει προσοχη θελω πολυ αν μπω πρωτα η παναγια που θα με βαλουν..
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Να σε καλα αδερφε wolver!
Καλημέρα και καλό μήνα!
Κάθισα και έκανα αρκετά μαθηματικά με βάση τις προηγούμενες προκηρύξεις και κατέληξα σε ενθαρρυντικά για πολλούς νούμερα! Ο, τι πω αφορά μόνο την Α κατηγορία.Κατ'αρχάς θεωρώ το οτι ολοι οι τρίτεκνοι παίρνουν τα μόρια της τριτεκνίας ψιλουπερτιμημένο στο φόρουμ καθώς πολλοί απ'αυτούς που είναι τρίτεκνοι, είναι τρίτεκνοι και με τον νόμο του ΑΣΕΠ ούτως ή άλλως! Θεώρησα οτι ενα 10% των υποψηφίων θα εποφεληθεί απ'την αλλαγή του νόμου, το οποίο είναι ίσως γενναιόδωρο νούμερο, και μάλλον είναι πιο κάτω ο πραγματικός αριθμός.
Επίσης βλέπουμε μια τάση στις παλιές προκηρύξεις ολο και περισσότεροι υποψήφιοι να προτιμούν την Α κατηγορία σε σχέση με την Β, και το βασίζω στο οτι οι υποψήφιοι είναι ολο και πιο 'ψαγμένοι', δηλαδή άτομα με χαμηλό βαθμό πανεπιστημίου προτιμούν την Α όπου έχουν περισσότερες ελπίδες. Οπότε θεώρησα οτι στην Α κατηγορία θα είναι 11000 υποψήφιοι (αυξημένος αριθμός σε σχέση με τους 9908 του 2011).
Με αυτά τα δεδομένα, υπολόγισα οτι η βάση θα είναι στα 2360 μόρια (ναι, ίδια βάση με του 2011, απλά τότε πήρε λιγότερο κόσμο) και οι επιλαχόντες (δηλαδή μέχρι την θέση 1560) θα φτάσουν τα 2300 μόρια. Φυσικά δεν ξέρω πόσοι απ'τους επιλαχόντες θα μπούν, κι άμα χρειαστεί να πάρει ακόμα περισσότερους.
Προσωπικά έχω 2800+ μόρια οπότε δεν έχω κάποιο συμφέρον να είναι χαμηλή η βάση, απλά από περιέργια κάθισα και την υπολόγισα.
Κάθισα και έκανα αρκετά μαθηματικά με βάση τις προηγούμενες προκηρύξεις και κατέληξα σε ενθαρρυντικά για πολλούς νούμερα! Ο, τι πω αφορά μόνο την Α κατηγορία.Κατ'αρχάς θεωρώ το οτι ολοι οι τρίτεκνοι παίρνουν τα μόρια της τριτεκνίας ψιλουπερτιμημένο στο φόρουμ καθώς πολλοί απ'αυτούς που είναι τρίτεκνοι, είναι τρίτεκνοι και με τον νόμο του ΑΣΕΠ ούτως ή άλλως! Θεώρησα οτι ενα 10% των υποψηφίων θα εποφεληθεί απ'την αλλαγή του νόμου, το οποίο είναι ίσως γενναιόδωρο νούμερο, και μάλλον είναι πιο κάτω ο πραγματικός αριθμός.
Επίσης βλέπουμε μια τάση στις παλιές προκηρύξεις ολο και περισσότεροι υποψήφιοι να προτιμούν την Α κατηγορία σε σχέση με την Β, και το βασίζω στο οτι οι υποψήφιοι είναι ολο και πιο 'ψαγμένοι', δηλαδή άτομα με χαμηλό βαθμό πανεπιστημίου προτιμούν την Α όπου έχουν περισσότερες ελπίδες. Οπότε θεώρησα οτι στην Α κατηγορία θα είναι 11000 υποψήφιοι (αυξημένος αριθμός σε σχέση με τους 9908 του 2011).
Με αυτά τα δεδομένα, υπολόγισα οτι η βάση θα είναι στα 2360 μόρια (ναι, ίδια βάση με του 2011, απλά τότε πήρε λιγότερο κόσμο) και οι επιλαχόντες (δηλαδή μέχρι την θέση 1560) θα φτάσουν τα 2300 μόρια. Φυσικά δεν ξέρω πόσοι απ'τους επιλαχόντες θα μπούν, κι άμα χρειαστεί να πάρει ακόμα περισσότερους.
Προσωπικά έχω 2800+ μόρια οπότε δεν έχω κάποιο συμφέρον να είναι χαμηλή η βάση, απλά από περιέργια κάθισα και την υπολόγισα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες