Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Τι εννοεις παγωμενο; μοριοδοτητε 200 μορια αν δεις!!! τουλαχιστων το 11. κ αν δεν αλλαξουν τη μοριοδοτηση οπως ολοι λενε το ιδιο θα παραμεινει.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Xanthos έγραψε:Τι εννοεις παγωμενο; μοριοδοτητε 200 μορια αν δεις!!! τουλαχιστων το 11. κ αν δεν αλλαξουν τη μοριοδοτηση οπως ολοι λενε το ιδιο θα παραμεινει.
Έχω γ κατηγορίας απλά δεν έχω το ΠΕΙ και όταν χρειάστηκε να κάνω ανανέωση το δίπλωμα μου πάγωσαν το γ κατηγορίας και ανανεώθηκε μόνο για το αυτοκίνητο... Γι'αυτό λέω πως μοριοδοτητε από την στιγμή που είναι παγωμένο και δεν έχεις το ΠΕΙ
Φιλε αν εχεις τετοιο θεμα πηγαινε στη σχολη οδηγων λογικα θα σ κανουν μια υπευθυνη δηλωση για να φενεται τι διπλωμα οτι εχεις γ κατηγοριας χωρις Π. Ε. Ι... ΕΑΝ δεν το χρειαζεσαι για δουλεια κ δεν εχεις πει το θελεις μονο να φενεται για τα μορια
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Στους ειδικους φρουρους συμμετεχεις με το βαθμο του απολυτηριου λυκειου.. και το Ιεκ απλα το μοριοδοτει με 200 μορια... ενω στη προκυρηξη Σωφρονιστικων το Ιεκ ηταν κυριο προσον και συμμετειχες με το βαθμο που εβγαλες στη πιστοποιηση! Αυτη ειναι η διαφορα! Το γ' κατηγοριας μετραει κανονικα, τον ρωτησα και γι αυτο τον Ντουμα, δε θελι Πει!!! Και ξαναλαεω αυτα μου τα ειπε ο Ντουμας μη μου λετε οτι παραπληροφορω, οτι μου ειπε λεω!
Το παγωμενο που λες τι εννοεις ακριβος; πηγες εκανες ανανεωση το διπλωμα σου σωστα; πισω απο το καρτελακι του διπμωματος λεει ημερομηνια ληξης και τλπ... εσενα στο Γ τι γραφει;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Petrognou ποτε ειχες βγαλει το διπλωμα; Αν οντως εγινε αυτο που λες, ναι αυτη τη στιγμη δεν εχεις γ κατηγοριας σε ισχυ! Πρεπει να βγαλεις πει για να ανανεωσεις!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Xanthos έγραψε:Το παγωμενο που λες τι εννοεις ακριβος; πηγες εκανες ανανεωση το διπλωμα σου σωστα; πισω απο το καρτελακι του διπμωματος λεει ημερομηνια ληξης και τλπ... εσενα στο Γ τι γραφει;
Γράφει τότε που έγινε η ανανέωση για το Β κατηγορίας που υσχιει μέχρι το 2085 παράδειγμα και το Γ κατηγορίας ότι έληξε το 2016 όπου και έγινε η ανανέωση για το Β κατηγορίας γιατί δεν έχω το ΠΕΙ για την Γ κατηγοριας
Αυτο εξηγω και γω μακ οτι καποια πραγματα ειναι απλη μοριοδοτηση και οχι κυριο προσων.. οπως το διπλωμα Γ.. γιατι εγω δεν θελω ΠΕΙ δεν προκειτε να δουλεψω ποτε πανω σ κατο τετοιο.. κ ομως το βγαζω χωρις πει με μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να βγαλω... μεχρι και στο υπουργιο πηρα την τεταρτη.. μεχρι και την πεθερα μου εβαλα να παρει τηλ για επιβεβεωση 2η φορα.. τι να πω αν το αλλαξει απλα την φαγαμε.. αν κ δεν προκειτε
Πως γινεται στον πετρο να μη το δειχνει κ εγω να μπορω να βγαλω χωρις πει; κατι πρεπει να κανει με την σχολη
Το ποιο πιθανο κ φυσιολογικο ειναι οτι οτι εξετασεις αναφεροντε οτι θα γινουν θα τις κανουν φυσικα
I MAK τη μορια βγαζεις φιλε μου με βαση την προ.. του 2011; Γιατι σε βλεπω πολυ θερμο εδω μεσα!!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Δε το καταλαβα αυτο το "θερμο" Νικο υπαρχει καποιο προβλημα; Υπαρχουν και πιο θερμοι εδω μεσα!
Ας βγει με το καλο η προκηρυξη, και θα ανοιξει νεο νημα για τα μορια που συγκεντρωνει ο καθενας. Ι΄ΜΑΚ δεν νομιζω οτι το "θερμος" το ειπε για κακο ο νικος! Μαλλον εννοει πολυ ενεργος κατα την γνωμη μου! Μην αρπαζεστε απο το τιποτα ! 

Γιώργος έγραψε:Μακάρι να βγει η προκήρυξη και να μπούμε όσοι θέλουμε! Με βάση την μοριοδότηση της προκήρυξης του 2011, πόσα μόρια βγάζετε; Εγώ υπολογίζω 2760.![]()
Αν εισαι στην Α κατηγορια, εισαι παρα πολυ καλα!
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πιο θα είναι το όριο ηλικίας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες