Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Σοβαρευτείτε κύριοι, μάχιμοι και μη, αύριο μπορεί να είμαστε μαζί στη σχολή και συνάδελφοι μετά, το να κάθεστε και να προκαλείτε όσους δεν ήταν καταδρομείς δεν είναι σωστό, όπως επίσης το να είσαι 1.90 και 200 κιλά μυϊκή μάζα δεν σε κάνει μάχιμο, ούτε γίνεται κάποιος γιωτόμπαλο αν μετά την θητεία του παράτησε τη γυμναστική και έβαλε 10 κιλά. Άλλα πράγματα σε κανουν μάχιμο και εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να αποδείξει κάποιος από τους Έλληνες πόσο μάχιμος είναι.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Και εγώ πιστεύω, χωρίς να ξέρω, ότι οι ειδικές δυνάμεις δεν θα μοριοδοτηθούν γιατί δεν τις γουστάρει ο Σύριζα... Πάντως, μακάρι να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να είναι μέσα αλλά χλωμό το βλέπω...
Γιατι φίλε Dim με τα μόρια που έχω δύσκολα να μην μπω...
Π πόσα μόρια έχεις; Και πόσα πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να μπει;
Φίλε εγω έχω 19 απολυτήριο,proficiency όλα Τα διπλώματα (που δεν μετράνε σε αυτήν την προκήρυξη)Υπολογιστές... Τώρα το ποσό πρέπει να έχει κάποιος για να μπει δεν το ξέρει κανένας... ανάλογα τις αιτήσεις που θα γίνουν και ανάλογα τα μόρια του καθένα...
Να μην είσαι σίγουρος τόσο... εγγραφές και αλλού και επευτες έξω σε όλα οπό κρατά μικρό καλάθι... φίλε Π. Μάλλον δεν έχεις πολλά μόριαα αλλά έχεις...
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Αφήστε ρε παιδιά ποιος θα μπει και ποιος όχι, περιμένετε να βγει η προκήρυξη πρώτα..
Ρε μαχιμια μν τσακωνεστε... Οσοι πηγαν Ειδικες δυναμεις δν χρειαζεται ν τ λενε ολοι τν ωρα κ ν κραζουν αυτους π δν πηγαν κ αυτοι π δν πηγαν ν μν κραζουν αυτους π πηγαν!! ΜΑΧΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Π ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ Ν ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!! Κ γ οσους ερθουν ν μ κραξουν γτ υπαρχουν πολυ εδω μεσα Ειδικες δυναμεις υπηρετησα 2μαλ εργαζομαι αυτη τν στιγμη σαν μισθοφορος... Κ δν τ λεω γ διαφημιση απλα γ αυτους π θ ερθουν ν κραψουν ν (ξερουν)!! Τωρα γ αυτους π ασχολουνται μ τ μορια κ συγκεκριμενα κλαιγονται π δν θ εχει ειδικες δυναμεις ας διαβαζαν στν λυκειο ν ειχαν μεγαλο απολυτηριο κ ας εβγαζαν κ αλλα μορια.. Π. Χ εγω εχω βγαλει τ παντα γτ ηθελα ν μπω ειδικος φρουρος δν προλαβα προκηρυξη αλλα θ μπω εδω κ δν μ απασχολει τ μορια θ εχει γτ πολυ απλα θ μπω αν βγει ποτε κ μονο απολυτηριο ν εχει γ ν μπεις θ μπω.. Φροντισα στ παρελθον ν κανω αυτα π επρεπε γ ν μπω οταν μ δωθει η ευκαιρεια!! Λοιπον ας μν κλαιγονται ορισμενοι κ μν τσακωνεστε μεταξυ σας γτ αυριο μεθαυριο μπορει ν ειμαστε συναδελφοι π ξερετε; ΦΙΛΙΚΑ καλη συνεχεια κυριοι
Μπράβο φίλε. Μιλας σωστα... Η στολη είναι τιμή Κ παραλληλα μεγάλη ευθύνη
Καλημέρα ΔΥΚ... Παλι γράφει αυτός με το ψευδώνυμο (Π) δεν είμαι εγώ παιδιά... Απλά επειδή γίνεται μπέρδεμα με κάποιους πολυξερους και έχουν γίνει πολλά μπερδέματα δεν ξανα γράφω παιδιά... Όταν θα φτιάξω λογαριασμό θα σας ενημερώσω Καλή συνέχεια..
Παιδια καλησπερα. Επειδη το εχουμε τραβηξει το θεμα και καλο ειναι να σταματησει αυτο με τα μορια των ειδικων δυναμεων τα μορια αυτα (δοκιμων αξιωματικων, προεδρικης φρουρας ειδ. δυναμ. κτλ)δεν τα δινει το κρατος επειδη εισαι μαχιμος τα δινει τιμητικα επειδη επελεξαν αυτα τα παιδια να υπηρετησουν την πατριδα καπου πιο δυσκολα ας το πουμε με καποιος αλλους που επελεξαν την ευκολη λυση και εγω 19 απολυτηριο εχω και ειδικες δυναμεις αλλα ας περιμενουμε να δουμε αν βγει και τι θα γινει και μετα μιλαμε για μορια. Μην θελουμε ολοι μια προκηρυξη στα μετρα μας δεν γινεται αυτο.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Στην αναμονή παιδιά.. Θα μας λυθούν οι απορίες όταν βγει η προκήρυξη.
Το θέμα είναι πότε θα βγει.Eχει κανείς κανα νεώτερο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες