Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Πρεπει να κανουμε 2 forum ενα για τα τεε και ενα για ενιαιο και για οδηγους και για μαχιμους και να γραψει ο καθενας τα μορια του γιατι ετσι δεν βγαζουμε ακρηγνωμη μου ευχαριστω
Εχει κανεις τηλεφωνο απο καποια πυροσβεστικη υπηρεσια; Θελω να ρωτησω το εξης, θα δωσω για Γ κατηγοριας μεσα στη βδομαδα μπορω να δωσω καποια βεβαιωση ωστε να παρω τα μορια; Απαντηστε μου κ σε ΠΜ αν ξερετε ή καλυτερα αν εχετε το τηλεφωνο απο καποια πυροσβεστικη υπηρεσια ευχαριστω.
nikopaok4 έγραψε:Εχει κανεις τηλεφωνο απο καποια πυροσβεστικη υπηρεσια; Θελω να ρωτησω το εξης, θα δωσω για Γ κατηγοριας μεσα στη βδομαδα μπορω να δωσω καποια βεβαιωση ωστε να παρω τα μορια; Απαντηστε μου κ σε ΠΜ αν ξερετε ή καλυτερα αν εχετε το τηλεφωνο απο καποια πυροσβεστικη υπηρεσια ευχαριστω.
Φίλε μου, σε κάθε μια από τις 21 υπηρεσίες που γίνεται κατάθεση δικαιολογητικών έχει συσταθεί μια επιτροπή από υπαλλήλους για την παραλαβή των δικαιολογητικών. Αν σου είναι δύσκολο να πας αυτοπροσώπως, πάρε ένα τηλέφωνο και ζήτησε να μιλήσεις με κάποιον από αυτούς. Οι εκτός επιτροπής δεν ασχολούμαστε με την προκήρυξη, επομένως (υπεύθυνη) απάντηση δεν θα πάρεις αν μιλήσεις με συνάδελφο άσχετο με την επιτροπή. Τα τηλέφωνα που σε ενδιαφέρουν μπορείς να τα βρεις εδώ .
Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις στα τηλέφωνα στην 1η σελίδα της προκήρυξης...
Προλαβαινεις φιλε μου ανετα απλα πηγενε στο προισταμενο μολις περασεις τις εξετασεις να το στειλει γρηγορα στην αστυνομια εκει ειναι η καθυστερηση εμενα το Δ ειναι ηδη στην αστυνομια και περιμενω να παει πισω στο υπουργειο εγω μολις περασα πρακτικα τους επριξα και την επομενη εφυγε για αστυνομια
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Σχετικα με τα μορια της τριτεκνιας τι ξερουμε;
εγω ειμαι 28 τα παιρνω; Εχω αλλα δυο αδελφια
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Απο οσο ξερω κ ευχομαι υσχιει κ η βεβαιωση
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Παιδια πιστευω πως θα δουμε ατομα και κατω απο 2300 μορια να περνουν. Μην ξεχνατε πως το 75% κοβεται στα αθληματα οποτε καλα τα μορια αλλα και μεγαλο ρολο πεζουν τα αθληματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Παιδια με 2550 αξιζει να τα κανω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
chaniacitygr έγραψε:Σχετικα με τα μορια της τριτεκνιας τι ξερουμε;
Ισχύει ότι και στους ειδικούς φρουρούς
Τριτεκνος θα εισαι για μια ζωη πρωτα ο Θεος. Θα πρεπει και για μια ζωη το κρατος να δεινει περισσοτερα μορια και διευκολυνσεις σε εσενα και τα αλλα δυο αδερφια σου απο εμενα που ειμαστε δυο αδερφια;
Ευχαριστω για τις απαντησεις μανωλη και been there . Πραγματικα βοηθησαν
Καλη επιτυχια φιλε μου και τρεξε το διπλωμα πιεσε τους στο υπουργειο εσυ και γω τους πληρωνουμε
Είσαι ήδη Μέσα, απλά δεν στο λένε γιατί στο κρατάνε για έκπληξη.
Μανώλη συνιστώ ψυχραιμία...
Μανώλη συνιστώ ψυχραιμία...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες