Sorry για αυτό παιδιά, τώρα τόσο το φόρουμ όσο και οι σελίδες του site Υπολογισμών μορίων Και Πίνακας υποψηφίων Είναι ΟΚ.bonito έγραψε:Ρε μαγκες φρικαρε η κωδικοποιηση στον γκουγκλ κροουμ (ποπο ελεος με τα αγγλικα) ...
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
yandr έγραψε:Sorry για αυτό παιδιά, τώρα τόσο το φόρουμ όσο και οι σελίδες του site Υπολογισμών μορίων Και Πίνακας υποψηφίων Είναι ΟΚ.bonito έγραψε:Ρε μαγκες φρικαρε η κωδικοποιηση στον γκουγκλ κροουμ (ποπο ελεος με τα αγγλικα) ...
θενκς παλικαρε. Το εκανε μετα απο καθε ποστ, τωρα ειναι οκ...
-
- Υπολοχαγός
Οφ τοπικ! Θα κραζουν και με το δικιο τους.
Σκευτομουν... Καλες οι ισοβαθμιες... Σε ολες τις θεσεις, αλλα φανταζομουν την θεση μου στην 400 θεση και με καμμια 10αρια ατομα ισοψηφια και να πρεπει να τραβηξω... Μιλαμε να σπαει η καρδια σου! Να μου πεις, θα ησουν απο τους πρωτους επιλαχ. Αν δεν εμπαινες! Αλλα οπως και να εχει θα τα ειχα κανει πανω μου!

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Παιδια, μου ειχε πει ο Υπαστυνομος: "Τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν στο Ιντερνετ, την Παρασκευη το βραδυ". Εαν οι κληρωσεις γινουν Παρασκευη 9 η ωρα το πρωι στην Αθηνα, μου φαινεται λογικο να βγουνε στο Ιντερνετ το βραδυ. Στην τελικη, οι αξ/κοι της ΕΛ. ΑΣ. Εχουν ζησει προκυρηξεις με το τσουβαλι, που λενε. Κατι θα ξερουν! Θα μπω στην ιστοσελιδα της Αστυνομιας κατα τις 10-11 το βραδυ (ετσι για να ειμαι σιγουρος οτι ανεβηκαν)
πολυ πιθανο... Δεν ειναι τιποτα μολις τελειωσουν με τις ισοβαθμιες! Να τα ανεβασουν!Lion έγραψε:Παιδια, μου ειχε πει ο Υπαστυνομος: "Τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν στο Ιντερνετ, την Παρασκευη το βραδυ". Εαν οι κληρωσεις γινουν Παρασκευη 9 η ωρα το πρωι στην Αθηνα, μου φαινεται λογικο να βγουνε στο Ιντερνετ το βραδυ. Στην τελικη, οι αξ/κοι της ΕΛ. ΑΣ. Εχουν ζησει προκυρηξεις με το τσουβαλι, που λενε. Κατι θα ξερουν! Θα μπω στην ιστοσελιδα της Αστυνομιας κατα τις 10-11 το βραδυ (ετσι για να ειμαι σιγουρος οτι ανεβηκαν)
Μια ερωτηση. Εγω ισοψηφω με ενα αλλο παιδι στην α κατηγορια, μας εχουν στον πινακα με τις ισοψηφιες. Ο αριθμος που εχουμε υποδηλωνει κατι για τα μορια μας; Δηλαδη οσο πιο κοντα στο ενα τοσο περισσοτερα μορια η ειναι τυχαια η σειρα; Κ αν ηθελε ο bonito να μου ελεγε στο περιπου σε ποια σειρα ειναι στον πινακα με τις ισοψηφιες, μιας κ ξερω τα μορια του, να δω περιπου τι παιζει. Δεν 8ελω ακριβως στο περιπου ας μου πει.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Ρε χαλαρωστε κ οι δυο! Ξεκολληστε. Λοιπον τα αποτελεσματα σιγουρα δευτερα πρωι προς μεσημερι!100% κ Τελος.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
Για πες ρε Μητσο τις πληροφοριες σου; Πως κι ετσι Δευτερα πρωι;:P
-
- Ταξίαρχος
Με βαλατε να σηκωσω το τηλ. Παναθεμα σας!
-
Οτι εχετε να πειτε, πειτε το εδω... Δεν μ'αρεσει η μυστικοπαθεια!
Εκτος αν ειναι βεβαια "off topic"

-
- Ταξίαρχος
Ηρεμηστε κ οι δυο.george εσυ ειδικα!
Παιδια τι ειναι αυτο σ ο πινακας; Απο το αγχος δε καταλαβαινω ΤΠτ.
-
- Υπολοχαγός
Γιωργο ηρεμησε ρε μαν, καταρχας δεν ξερουμε για ποιο θεμα μιλας και δευτερον σπαμαρεις Ανελέητα. Και τριτον μαλλον λεω μαλλον εισαι οφ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
Γεια σας παιδια, τιποτα για β κτηγορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης