Περασα ΑΕΝ Μηχανικων.Συγχαρητηρια σε οσους περασαν.
Εχω καποιες αποριες.
1) Οταν εκανα φετος την προεγγραφη στην Αεν Μακεδονιας αφου εδωσα πανελληνιες μου ειπαν πως θα βγει μια οριστικη λιστα με οσους περασαν στις Αεν φετος αλλα δεν σημαινει πως εχω περασει συγκεκριμενα στην Μακεδονια αλλα σε μια απο τις 4 μπορει να μου το διευκρινησει καποιος αυτο; Και ποτε θα βγει αυτη η λιστα και ποτε θα πρεπει να κανω εγγραφη στην Αεν;
2) Ακομη τα μαθηματα ξεκιναν 1 Οκτωμβριου ετσι;
3) Απο οτι βλεπω υπαρχουν 10 μαθηματα το πρωτο εξαμηνο αλλα εγω ημουν τεχνολογικη και δεν ειχα ουτε φυσικη ουτε χημεια οποτε δεν εχω ιδεα και μες στην σχολη θα βγει μαλλον πρωτα η υλη της 3ης λυκειου και μετα προχωρας σε πιο δυσκολα πραγματα. Ειναι μεγαλης δυσκολιας το επιπεδο η οχι; Δηλαδη θα χρειαστω ιδιαιτερα κτλπ οπως στην 3η λυκειου η γινεται κανονικο μαθημα και θα ανταπεξελθω (ολα αυτα εννοειται με καθημερινο διαβασμα).
Παιδιά ή προκήρυξη λεει ότι πρέπει να παρουσιαστουμε στις σχολές που περάσαμε μέσα σε 10 μέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Φαντάζομαι εννοούν μετά την ανακοίνωση των πόλεων; Διότι αλλιώς πώς θα ξέρουμε που θα πάμε;
Καλησπερα σας! Βγηκαν τα αποτελεσματα χθες και περασα στην 1η μου επιλογη η οποια ειναι η ΑΕΝ μηχανικων. Στην αιτηση που εκανα τον ιουλιο,1η επιλογη δηλωσα την ΑΕΝ Χιου και ειμαι 90% σιγουρος πως εκει θα περασω. Μηπως λοιπον ξερει κανεις τι γινεται με τις εστιες; Ειναι καλες οι συνθηκες η να μην μπω καν στον κοπο και να ψαξω για σπιτι κατευθειαν;