Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Εγω να δεις τι έπαθα αλλά όπως έγραψε το takis2 ίσως έπεσα σε υπάλληλο που βαριόταν.
Σας παρακαλω πολυ ακουστε:
πηρα τηλ και μου ειαπνε τα εξης "δεν εχουν ενημερωση για αλλη ημερομηνι-τα αποτελεσματα θα βγουν απο 29 εως 31" και" αφου ειναι ημερ. καταταξης 19/04 δεν γινεται να αργησουν", ποιος τα λεει αυτα μου ειπαν!
πηρα τηλ και μου ειαπνε τα εξης "δεν εχουν ενημερωση για αλλη ημερομηνι-τα αποτελεσματα θα βγουν απο 29 εως 31" και" αφου ειναι ημερ. καταταξης 19/04 δεν γινεται να αργησουν", ποιος τα λεει αυτα μου ειπαν!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ! ΧΑΧΧΑΑΑ

annas έγραψε:Εγω να δεις τι έπαθα αλλά όπως έγραψε το takis2 ίσως έπεσα σε υπάλληλο που βαριόταν.
χθες πηρα τηλ στο 2103630579 και το σηκωσε γυναικα. Αυτη δεν ηξερε τι εγινε και της λεω οτι καλεσαν ατομα περα απο τους 514, και μου λεει οχι δεν εγινε ετσι. Και της λεω ετσι εγινε και το ξερω καλα. Και λεει μισο λεπτο να ρωτησω διπλα... Ακουτε ! Και παει στο διπλανο γραφειο και ακουω τωρα! Και της λεει ολα αυτα που συμβαινουν... Και ερχεται η ανενημερωτη και μου λεει"αχ συγνωμη, εμενα δε με ενημερωσαν"... Ποπο... ! Το βλημα! Και λεει ετσι ειναι οπως τα ξερεις. Και συ πηρες τηλ γιατι δε ρωτας για να μαθεις κατι η να εκμαιευσεις κατι; Μηπως δε πηρες και καθολου;
Ουφ! τα νευρα μου κλονιζοντα. χαχαχαχαχα
μπραβο μας παντω... χωρις το φορουμ θα ειχα σαλταρει!
ευχαριστω για τη δυναμη!
μπραβο μας παντω... χωρις το φορουμ θα ειχα σαλταρει!

ευχαριστω για τη δυναμη!
Ναι ξέρεις μου αρέσει να αναστατώνουμε για το τίποτα. Και βέβαια πήρα τηλέφωνο και μου είπαν αυτά που ξέρεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
29 εως 31; Τελεια!ΣΜΑΡΑ έγραψε:Σας παρακαλω πολυ ακουστε:
πηρα τηλ και μου ειαπνε τα εξης "δεν εχουν ενημερωση για αλλη ημερομηνι-τα αποτελεσματα θα βγουν απο 29 εως 31" και" αφου ειναι ημερ. Καταταξης 19/04 δεν γινεται να αργησουν", ποιος τα λεει αυτα μου ειπαν!

Καλημέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι έκανα τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ , όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έβαλα τον αριθ. ταυτότητα μου και έλεγαν απορρίφθηκαν τα χαρτία , τώρα που ξαναέβαλα τον αριθμ. γράφει ότι δεν υπάρχει αίτηση μίπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Καλημερα. Καλως ηρθες στο φορουμ. Πληκτρολογησες σωστα το αδτ; Με κεφαλαιους ελληνικους χαρακτηρες Χωρις κενα και τονισμο;
Ολα τα έκανα σωστα επειδή έκανε τα χαρτιά και ο αδελφός μου και σ' αυτόν έβγαινε κανονικά και σε μένα όχι
Παρε ενα τηλεφωνο στο σγ να δεις τι γινεται;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
olimp. έγραψε:Καλημέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι έκανα τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έβαλα τον αριθ. Ταυτότητα μου και έλεγαν απορρίφθηκαν τα χαρτία, τώρα που ξαναέβαλα τον αριθμ. Γράφει ότι δεν υπάρχει αίτηση μίπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Oπως προτάθηκε παραπάνω κάνε ένα τηλεφώνημα να μάθεις τι απέγιναν τα χαρτιά σου. Ισως είχες κάνει λάθος σε καποια δικαιολογητικά; Παρέλειψες κάτι;
Τηλέφωνο πήρα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει η αίτησή μου.
Πηγαινε απο κει να δεις τι συμβαινει με τα χαρτια σου και ποια ειναι η τυχη τους
Δυστυχώς είμαι απο Μακεδονία και δεν μου είναι ευκολο να κατέβω. Τώρα ίσως και να μη περνούσα τα αθλήματα αλλά τουλάχιστον θα προσπαθούσα και δε θα είχα τη χαζούρα του αδελφού μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες