Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Επικρατει η αποψη οτι εμεις που εχουμε περασει πληρομα ερπυστριοφορων θα παμε στην αυλωνα εχετε ακουσει και εσεις κατι;

οντως θηβα θαναι ετσι εμαθα.efi bolos έγραψε: Καλησπερα συναδερφοι κ καλη σαρακοστη. Ξερετε μηπως που υπαρχουν μοναδες του πυροβολικου; Σας ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Η θήβα είναι κέντρο εκπαίδευσης όχι μονάδα.
το κεντρο εννουσα. Οσο για μοναδες οι περισσοτερες ειναι διπλα η κοντα σε μοναδες τεχνικου γιατι μας υποστηριζουν και αντιθετα...ΓΜΑΚ έγραψε:Η θήβα είναι κέντρο εκπαίδευσης όχι μονάδα.
geia sas ... περασε κανεις απο εδω μεσα αναλυτης προγραμματιστης υγειονομικου?
Μηπως ξερεις κανεις για το υγειονομικο που παρουσιαζομαστε; καλη σταδιοδρομια σε ολουσ... ευχαριστω
Θράκη σίγουρα... Πυροβολικό πέρασα κι εγώ... Νομίζω ότι έχει και κάποιες μονάδες στην Θεσσαλονίκη ή εκεί γύρω (π. Χ. Λαγκαδάς).
Για την efi bolos ήταν το μήνυμα...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
MARIANNA έγραψε:geia sas ... Περασε κανεις απο εδω μεσα αναλυτης προγραμματιστης υγειονομικου;
γεια σου μαριαννα. Επιτελους βρηκα κι ενα ατομο. Εγω περασα σε αυτη την ειδικοτητα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
MARIANNA έγραψε:Μηπως ξερεις κανεις για το υγειονομικο που παρουσιαζομαστε; Καλη σταδιοδρομια σε ολουσ... Ευχαριστω
παρουσιαζομαστε στην αρτα απ'οσο γνωριζω. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα

Αχ χαιρομαι επιτελους... εχεις μσν κατι;facebook;
για εμας τους επ. Οπ απο κομοτηνη και πανω και νησια. Μοναδες υπαρχουν γενικοτερα σε διαφοραα μερη. Αλλα ειναι παροπλισμενες... ! Οποτε οι επ. Οπ πυροβολικου και γενικοτερα, Κομοτηνη και πανω!AnnaGavr έγραψε:Θράκη σίγουρα... Πυροβολικό πέρασα κι εγώ... Νομίζω ότι έχει και κάποιες μονάδες στην Θεσσαλονίκη ή εκεί γύρω (π. Χ. Λαγκαδάς).

Κανεις απο ελαφρυ οπλισμου υπαρχει?
Μπορεις να πας στις ειδικοτητες να ριξεις μια ματια
Πηγα αλλα τζιφος νεκρα το δωματιο εδω και μηνες... Κοιτα και εσυ! Μηδεν ασχολια... Αχαχαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες