Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
Βασικα τι το συζητάμε ακομα τζαμπα το συζηταμε... Καλη επιτυχία θα ευχηθω εγω στα παιδια που θα καταθεσουν χαρτια και καλες βαρδιες οπου κι αν ειναι... Μην ξεχναμε οτι τα παιδιά αυτα ειναι σαν εμας ανθρωποι ηλικιας μας με ονειρα για το μελλον οποια κι αν ειναι αυτα... Οποιαδηποτε συζητηση περαιτέρω θεωρω ειναι ασκοπη... Ας αφησουμε λοιπον αυτα τα παιδια να ρωτησουν καποια πραγματα που θελουν να μαθουν και ας το ληξουμε εδω
-
odysseasnik
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Καλησπέρα σε όλους, παιδιά ποιος είναι το όριο ηλικίας τελικά για τη συγκεκριμένη ηλικία ξέρουμε ; Δεν εννοω 27 ή 28 χρόνων, με έτος γέννησης, υγ εύχομαι το παλικάρι με το ένα μάθημα που χρωστάει να είναι για καλό και να πάνε τα πράγματα στη ζωή του, πραγματικά ατυχία στη προκειμένη περίπτωση.
Οταν βγουν τα αποτελεσματα των επιτυχοντων θα δειχνει ποιοι περασαν και ποιοι οχι; Θα τα βγαλει σε πινακες δηλαδη η ο καθενας θα εχει εναν διαφορετικο κωδικο και θα μπαινει να βλεπει μονο για αυτον;
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Πάντως με αυτά που ακούμε με μόρια η βάση μπορεί να ναι στον θεο πάνω από 3.400 -3.600... Εγώ έχω 3370 και μου λένε δύσκολα είσαι
ptyxioyxos έγραψε:Παιδιά η ηλικία θα αυξηθη όταν βάζει 600 μόρια σε πολύτεκνους γονείς σημαίνει ότι αυτός που έχει 4 παιδιά είναι πάνω από 30
Ναι ενώ και 35 να πάει... Υπαρχουν πολλοί που έχουν 4 παιδιά σήμερα και είναι 35χρ ε; Γιατί ζούμε και σε εύκολους καιρούς βεβαίως... Ο καθένας με τον πόνο του 🤣🤣
-Bildakoss-
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
🤣🤣🤣🤣BilD έγραψε:ptyxioyxos έγραψε:Παιδιά η ηλικία θα αυξηθη όταν βάζει 600 μόρια σε πολύτεκνους γονείς σημαίνει ότι αυτός που έχει 4 παιδιά είναι πάνω από 30
Ναι ενώ και 35 να πάει... Υπαρχουν πολλοί που έχουν 4 παιδιά σήμερα και είναι 35χρ ε; Γιατί ζούμε και σε εύκολους καιρούς βεβαίως... Ο καθένας με τον πόνο του 🤣🤣
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
52 το όριο ηλικίας γιατί είναι και κάτι ΕΜΘ ανθυπασπιστες, πρώην ΕΠΥ, που παίρνουν 100 μόρια και θέλουν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Αυτοι θα παμουν και τα μορια της πολυτεκνιας😅😂Διασωστης31 έγραψε:52 το όριο ηλικίας γιατί είναι και κάτι ΕΜΘ ανθυπασπιστες, πρώην ΕΠΥ, που παίρνουν 100 μόρια και θέλουν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη.
Διασωστης31 έγραψε:52 το όριο ηλικίας γιατί είναι και κάτι ΕΜΘ ανθυπασπιστες, πρώην ΕΠΥ, που παίρνουν 100 μόρια και θέλουν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη.
Διασώστη θες να μας πεις τι πιστεύεις για το όριο ηλικίας; Γράφεις ορθά και θα ήθελα να ξέρω τι γνωρίζεις/πιστεύεις. Συγγνώμη αν έχεις τοποθετηθεί ήδη και δεν το έχω δει.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Panellas93 έγραψε:Πάντως με αυτά που ακούμε με μόρια η βάση μπορεί να ναι στον θεο πάνω από 3.400 -3.600... Εγώ έχω 3370 και μου λένε δύσκολα είσαι
Με βαση αυτο εγω με 2960 ουτε τα χαρτια μου δεν πρεπει να κανω
Με τετοια μοριοδοτηση λογικα θα ειναι πολυ ψηλα εφ οσον δινει 1000 μορια σε πτυχια + μεγαλα απολυτηρια που εχουν ειδικα οι αποφοιτοι των ΑΕΙ + τα υπολοιπα. Εγω παντως θα προτεινα σε ολους να κανετε τα χαρτια σας κανονικα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Δε γνωρίζω κάτι. Πιστεύω 21-30
Αν παραμείνει 18-28 είναι κοροϊδία γιατί ο μικρότερος που θα μπει θα είναι 23.
Αν παραμείνει 18-28 είναι κοροϊδία γιατί ο μικρότερος που θα μπει θα είναι 23.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Panellas93 έγραψε:Πάντως με αυτά που ακούμε με μόρια η βάση μπορεί να ναι στον θεο πάνω από 3.400 -3.600... Εγώ έχω 3370 και μου λένε δύσκολα είσαι
μέσα είσαι εσύ.3500 και πάνω μόνο οι καθηγητές πανεπιστημίου έχουν τόσα μόρια

Δηλαδή τι άτομα θα πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τι αστυνομία; Δεν ισχύει φυσικά άτομα με τόσα υψηλα μόρια η θα δώσουν πανελλαδικές η θα πάνε να βρουν μια καλύτερη δουλεία χωρίς πολλές δυσκολίες. Πιστεύω 2800-3000 εκεί θα είναι η βάση δεν γίνετε παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Σάβ Απρ 03, 2021 2:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Kostantinos2017 έγραψε:Panellas93 έγραψε:Πάντως με αυτά που ακούμε με μόρια η βάση μπορεί να ναι στον θεο πάνω από 3.400 -3.600... Εγώ έχω 3370 και μου λένε δύσκολα είσαι
μέσα είσαι εσύ.3500 και πάνω μόνο οι καθηγητές πανεπιστημίου έχουν τόσα μόρια Δηλαδή τι άτομα θα πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τι αστυνομία; Δεν ισχύει φυσικά άτομα με τόσα υψηλα μόρια η θα δώσουν πανελλαδικές η θα πάνε να βρουν μια καλύτερη δουλεία χωρίς πολλές δυσκολίες. Πιστεύω 2800-3000 εκεί θα είναι η βάση δεν γίνετε παραπάνω
εγω θα κανω τα χαρτια μου και οτι γίνει...
Εγω ρε παιδια ειχα 2770 στην Β και τωρα 2270
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες