Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Προσωπικα αφησα στην ακρη την προκηρυξη, βρηκα μονος μου δουλεια με προοπτικες και εξελιξη.Αντε μας ζαλισαν να πουμε τοσο καιρο, ολα για το δικο τους θεαθηναι.
Οποιος επιμενει ας κανει υπομονη και να σταματησει να ρωταει ξανα και ξανα, καντε focus στο να κανετε προετοιμασια, ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη.
Σκεφτητε σοβαρα το πως θα ειναι η ζωη σας απο εδω και περα αν οντως γινεται εποπ.
Και οχι μονο για τον σταθερο μισθο, που ισως να ειναι και απο τα λιγα θετικα.
Επισης διαλεξτε σοφα την ειδικοτητα και σωμα, δεν θα ειστε παντα 20-28 και σκεφτητε τις οποιες δυσκολιες που θα παρουσιαστουν κατα τη διαρκεια της ειδικοτητας, βαση ηλικιας απαιτησεων και τοποθεσιας.
Μην περιμενετε απο κανεναν να σας δωσει δουλεια και ειδικα για μερικα ψυχουλα μην πεφτετε στα γονατα και σκατε ! Θα φτασετε 50 χρονων και μετα τι ;350 ευρω συνταξη (αν υπαρχει συνταξη) ειτε 12-17 χρονια για πληρης Συνταξη.
Παρ ολα αυτα παντου υπαρχουν δυσκολιες και αδικιες.
Να ειτε υπερηφανοι για την επιλογη σας οποια και αν ειναι αυτη.
Αρκει να εχετε παλεψει για αυτην.
Eυχαριστω τους παντες εδω για οσες πληροφοριες εδωσαν, κατα τη διαρκεια της συμμετοχης μου στο forum.
Ο τολμων νικα !
Ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια
Υπομονη θεληση και υγεια
Οποιος επιμενει ας κανει υπομονη και να σταματησει να ρωταει ξανα και ξανα, καντε focus στο να κανετε προετοιμασια, ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη.
Σκεφτητε σοβαρα το πως θα ειναι η ζωη σας απο εδω και περα αν οντως γινεται εποπ.
Επισης διαλεξτε σοφα την ειδικοτητα και σωμα, δεν θα ειστε παντα 20-28 και σκεφτητε τις οποιες δυσκολιες που θα παρουσιαστουν κατα τη διαρκεια της ειδικοτητας, βαση ηλικιας απαιτησεων και τοποθεσιας.
Μην περιμενετε απο κανεναν να σας δωσει δουλεια και ειδικα για μερικα ψυχουλα μην πεφτετε στα γονατα και σκατε ! Θα φτασετε 50 χρονων και μετα τι ;350 ευρω συνταξη (αν υπαρχει συνταξη) ειτε 12-17 χρονια για πληρης Συνταξη.
Eυχαριστω τους παντες εδω για οσες πληροφοριες εδωσαν, κατα τη διαρκεια της συμμετοχης μου στο forum.
Ο τολμων νικα !
Υπομονη θεληση και υγεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Σάβ Φεβ 20, 2021 11:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Συχαριστουμε βας. Σίγουρα οι περισσότεροι τλχστν εγω αγαπαμε και το Στράτο αλλα λογω λαθών και πολυπαραγοντικων προβληματων παπαλα οι σχολες και τα όνειρα. Γι αυτι ελπιζουμε τρ. Ωστοσο με προβλιματιζουν τα ραφαλ οι φρεγατες η αύξηση θητείας το νεο τυφέκιο... Ολα αυτα απαιτουσαν γραφειοκρατία πιο μεγαλη απο των εποπ κι όμως ειναι πραγματικοτητα μεσα σε λίγους μηνες... Ισως βολευτουν με αυτα αλλωστε θα εχουν να πουν κάναμε ολα αυτα... Ε δε χαθηκε και ο κοσμος για τους εποπ πεσαμε εκτος στοχου... Σας πηραμε οπλα, κλπ κλπ αύξηση εισακτέων ειδικοι φρουροι και οι εποπ απλα θα ειναι εκτος του προγράμματος...
VasPap έγραψε:Προσωπικα αφησα στην ακρη την προκηρυξη, βρηκα μονος μου δουλεια με προοπτικες και εξελιξη.Αντε μας ζαλισαν να πουμε τοσο καιρο, ολα για το δικο τους θεαθηναι.
Ο τολμων νικα !
Υπομονη θεληση και υγεια
Να είσαι καλά φίλε! Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι... Συμφωνω σε όλα όσα είπες! Κοντά είναι και το 2030 για να βγει 😏
Πολύ ήσυχια κανένα νέο από υπουργείο;
Μπα τιποτα.
Δεν δουλεύουν σήμερα;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Εδω δεν δουλεουν καθημερινες θα δουλεψουν κυριακη; 

Σαββατο ειναι σημερα αγαπητε.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Καλησπερα ομορφοι και ομορφες.
Εφτιαξα το παρακατω νημα για να δουμε λιγο πολυ, τι ειδικοτητες θελει ο καθε ενας απο εμας να δηλωσει.
Μπειτε και διαβαστε το μηνυμα μου και θα καταλαβετε.
Ευχαριστω.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/topic20939_post571765.html#571765
Εφτιαξα το παρακατω νημα για να δουμε λιγο πολυ, τι ειδικοτητες θελει ο καθε ενας απο εμας να δηλωσει.
Μπειτε και διαβαστε το μηνυμα μου και θα καταλαβετε.
Ευχαριστω.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/topic20939_post571765.html#571765
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
Το γνωρίζω ότι δεν είναι της παρούσης, αλλά τέτοιου είδους προκήρυξη χωρίς αθλήματα βρε παιδιά, έστω και τυπικά με 18'' το 100αρι, όπως με τους Αξιωματικούς Δικαστικούς Γραμματείς που ακόμη εκκρεμεί!Ίσως και ακυρωθεί.
ΔΥΚ τι γνώμη έχεις;
https://workenter.gr/el/article/25508/nea-prokhruxi-gia-proslhpseis-sto-polemiko-nautiko-asep
ΔΥΚ τι γνώμη έχεις;
https://workenter.gr/el/article/25508/nea-prokhruxi-gia-proslhpseis-sto-polemiko-nautiko-asep
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Λογικό αυτοι ειναι γιατροι καθαρα ιατροί για νοσοκομείακη τοποθέτηση ας βγάλει τους εποπ για τον λαό και ας εχει και επι κοντό αρκεί να βγει...
Ρε άντε βγάλτε τν προκήρυξη που έχουμε καταντήσει να βλέπουμε το Μάνεσι για ειδήσεις
Εγώ βαρεθεί και εγώ σαν τους άλλους να περιμένω να με κοροϊδεύουν κάθε μήνα κάθε εβδομάδα κάθε μέρα με τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα να προσέχεις μην φας κάνα σοκολατακι να τρέχεις μανιακός με το χρονόμετρο να βγάλεις το χιλιαρι. Εν μέρει αυτό κάνει καλό στην υγεία αλλά εντάξει καταλαβαίνετε. Το χειρότερο είναι πως μας κατάντησαν έτσι να ελπίζουμε σε μια προκήρυξη για μια χαραμαδα ελπίδας στο μέλλον μας. Όλοι εμείς με όνειρο στρατιωτικές σχολές να καταντάμε στους κατώτερους υπό αξιωματικούς επειδή δνε έγραψες καλά στα αρχαία. Για μένα το ελληνικό σύστημα όπως και αν ονομάζεται είναι το χειρότερο από όλες τις πολιτισμενες χώρες.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
Politis1994 έγραψε:Λογικό αυτοι ειναι γιατροι καθαρα ιατροί για νοσοκομείακη τοποθέτηση ας βγάλει τους εποπ για τον λαό και ας εχει και επι κοντό αρκεί να βγει...
Οι ιατροί είναι για το Υγειονομικό / και οι δικαστικοί γραμματείς είναι για τα Στρατοδικεία και έχουν αθλήματα.Γιατί ;
Ως αξιωματικός πρέπει έστω να περάσεις τυπικά κάποια αθλήματα.
https://nomiko.gr/wp-content/uploads/2020/07/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%A9%CE%9D-%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A9%CE%9D-2020.pdf
Var έγραψε:Εγώ βαρεθεί και εγώ σαν τους άλλους να περιμένω να με κοροϊδεύουν κάθε μήνα κάθε εβδομάδα κάθε μέρα με τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα να προσέχεις μην φας κάνα σοκολατακι να τρέχεις μανιακός με το χρονόμετρο να βγάλεις το χιλιαρι. Εν μέρει αυτό κάνει καλό στην υγεία αλλά εντάξει καταλαβαίνετε. Το χειρότερο είναι πως μας κατάντησαν έτσι να ελπίζουμε σε μια προκήρυξη για μια χαραμαδα ελπίδας στο μέλλον μας. Όλοι εμείς με όνειρο στρατιωτικές σχολές να καταντάμε στους κατώτερους υπό αξιωματικούς επειδή δνε έγραψες καλά στα αρχαία. Για μένα το ελληνικό σύστημα όπως και αν ονομάζεται είναι το χειρότερο από όλες τις πολιτισμενες χώρες.
Αψογος φιλε, δεν θα αλλαζα λεξη σε αυτα που ειπες.
Δυστηχως ειμαστε τσιρκο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης