Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δόκιμος1995

Δημοσίευση από Δόκιμος1995 »

Μάγκες πρέπει να καταλάβουν ότι η προκήρυξη μιλάει για Αττική και όχι για όλη την Ελλάδα! Αυτό είναι το κακό στην υπόθεση. Μίλησα με τον ξάδερφό μου που ειναι στο σώμα (αξιωματικών) και μου λέει όσοι περασουν και μπουν στην σχολη Η τρεις πρώτη από τα διαγωνίσματα θα πάμε εκεί που θα επιλέξουν οι υπόλοιποι Αθήνα για πάρα πάρα πολύ καιρό εκτός και αν έχουν θείο υπουργό που και πάλι πρέπει να κάτσουν αναγκαστικά 5 Χρόνια Αθήνα.
lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

Dea pz έγραψε:Αν έχεις σπίτι την πάλευεις αν όχι θέλει ζορίσμα... επίσης με τον εξοπλισμό υ παίζει ; Επαρκεί αυτός της υπηρεσίας ;
Θα δεις πρώτα τι θα σου χρεωσουνε και από εκεί και περαα θα κρίνεις εσυ τι θα αγοράσεις και τι οχι. Πχ στολές παραλλαγής σίγουρα θα αγορασεις. Για τα άλλα τα παρελκόμενα θα τα δεις σιγά σιγά.

Katsaplias

Δημοσίευση από Katsaplias »

Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλα μπαίνω καθημερινά να διαβάσω για την προκήρυξη, τα μόρια, τα αθλήματα κλπ (οτι δηλαδή μας αφορά αμεσα) και βλέπω πλέον συζήτηση καφενείου. Ανοιξτε αλλο τοπικ για ενοίκια, σπίτια κλπ.

Κουρασε να γεμίζουν σελιδες τσαμπα.

ΛΟΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΛΟΚ »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια συμβουλή δίχως προσωπικό συμφέρον. Είμαι εποχικος πυροσβέστης, αν κάνω αίτηση για φρουρός έχω πανω από 3000 μόρια, η μία θέση είναι μόνιμη αλλά Αθηνα η άλλη εποχιακά αλλά στο σπίτι μου επαρχία.. Τι συμφέρει καλύτερα;
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

ΛΟΚ έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια συμβουλή δίχως προσωπικό συμφέρον. Είμαι εποχικος πυροσβέστης, αν κάνω αίτηση για φρουρός έχω πανω από 3000 μόρια, η μία θέση είναι μόνιμη αλλά Αθηνα η άλλη εποχιακά αλλά στο σπίτι μου επαρχία.. Τι συμφέρει καλύτερα;

Το. Θεμα ειναι τι θες πραγματικά. Αν μπεις ειδικός φρουρός πρεπει να ξερεις οτι θα είσαι αθηνα για πολλα χρόνια σίγουρα. Σαν εποχικος τώρα εισαι σπιτι σου μαζι σου σε αυτό αλλα για να μπεις σημαίνει οτι σου αρέσει.

Εγω άκουσα οτι ισως μονιμοποιηθούν οι εποχικοί αλλα δε ξέρω. Οτι λεει η καρδια σου

ΔΕΛΤΑ
Σταύρος δρ

Δημοσίευση από Σταύρος δρ »

Γεια σας παίδες!!!Χρόνια πολλά!

Είμαι 25 χρόνων

Έχω τελειώσει προεδρική φρουρά

Έχω 16 απολυτήριο Λυκείου

Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής

Και είμαι τρετεκνος

Έχω 2800 μόρια λέτε να είμαι μέσα;

Ευχαριστώ καλή Παναγία σε όλους

Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

ΛΟΚ μην ακούσεις κανέναν κάνε την επιλογή σου.. Η μία είναι μόνιμη δουλειά αλλά Αθήνα για ελάχιστα 8 χρόνια η άλλη είναι στο σπίτι σου αλλά εποχική.. Το θέμα είναι αν εσύ αντέχεις την επιβίωση με πολύ λίγα λεφτά να μενουν τσεπη την επικίνδυνοτητα και γενικά την Αθήνα 8 χρόνια μίνιμουμ.. Η αστυνομία το θετικό είναι ότι είσαι μόνιμος μετά την 5ετια από την άλλη δεν ξέρω μήπως κάποια στιγμή σε κάνουν μόνιμο και στη πυροσβεστική αυτό πρέπει να το δεις εσύ λοιπόν ότι και να κάνεις σου εύχομαι τα καλύτερα
Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Γεια σας παίδες!!!Χρόνια πολλά!

Είμαι 25 χρόνων

Και είμαι τρετεκνος

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ρς παιδια ειδα εναν που εγραψε οτι ειναι 1.81 υψος και στο τμημα τον εβγαλαν 1.77 γιατο ειναι αυστηροι λεει.Πως γινεται να σου φανε 4 ποντους; ή δε ξερετε πραγματικα ποσο υψος εχετε ή τα γραφετε επιτηδες δεν εξηγειται αλλιως.

4 ποντοι ειναι πολλοι, πως τους εφαγαν του ειπαν σκυψε; !

Εμενα με εβγαλαν κανονικα οσο ειμαι!

Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά ... σήμερα έμαθα ότι έγινε χαμός και στη Βέροια και η απάντηση είναι μια και ο καθενας θα σκότωνε για μια θέση στο δημόσιο... αλλά δεν είναι έτσι όπως είπε και o xanthos πρέπει να το γουστάρεις εγώ κύριοι περιμένω από το 2012 μέρα νύχτα έμπαινα να. δω αν βγήκε... οι γονείς μου αστυνομικοί και ο πατέρας μου ήταν ταξίαρχος κιόλας και με είχε από κοντά σε γήπεδα σε εκπαιδέυσεις αυτός μου έμαθε ότι ο αστυνομικός ειναι άνθρωπος όχι γουρούνι όπως αποκαλουνε κάποιοι και επειδή δεν το είχα με τα μαθήματα μαζεύω δικαιολογητικά από το 2012 με την μέρα που θα βγει η προκήρυξη θα μαι μέσα και θα το οφείλω μόνο στους γονείς μου
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Σταύρος έγραψε:Γεια σας παίδες!Χρόνια πολλά!

Είμαι 25 χρόνων

Και είμαι τρετεκνος

ΕΝΤΑΞΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτοι ειναι που λεμε κ στο χωριό μου θέλουν να πάνε για τον παρά μόνο κ τίποτα άλλο.. αν κ ο συγκεκριμένος τρολλαρει μέρα που είναι..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Σταύρος έγραψε: Γεια σας παίδες!!!Χρόνια πολλά!

Είμαι 25 χρόνων

Και είμαι τρετεκνος

Με αυτά π γραφείς έχεις 2700 όχι 2800 εκτός αν. Έχεις κατηγορία Γ και κάτω δίπλωμα
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Pezonauths 575 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά ... Σήμερα έμαθα ότι έγινε χαμός και στη Βέροια και η απάντηση είναι μια και ο καθενας θα σκότωνε για μια θέση στο δημόσιο... Αλλά δεν είναι έτσι όπως είπε και o xanthos πρέπει να το γουστάρεις εγώ κύριοι περιμένω από το 2012 μέρα νύχτα έμπαινα να. Δω αν βγήκε... Οι γονείς μου αστυνομικοί και ο πατέρας μου ήταν ταξίαρχος κιόλας και με είχε από κοντά σε γήπεδα σε εκπαιδέυσεις αυτός μου έμαθε ότι ο αστυνομικός ειναι άνθρωπος όχι γουρούνι όπως αποκαλουνε κάποιοι και επειδή δεν το είχα με τα μαθήματα μαζεύω δικαιολογητικά από το 2012 με την μέρα που θα βγει η προκήρυξη θα μαι μέσα και θα το οφείλω μόνο στους γονείς μου

Αυτοί που κάνουν αίτηση με τη λογική της "μιας θέσης στο δημόσιο" καλό είναι να ρίξουν και μια ματιά σε όλους αυτούς που έχουν σκοτωθεί, ακρωτηριαστεί και μείνει ανάπηροι στο καθήκον, που δεν είναι και λίγοι :)
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

Spyros D. έγραψε:
Pezonauths 575 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά ... Σήμερα έμαθα ότι έγινε χαμός και στη Βέροια και η απάντηση είναι μια και ο καθενας θα σκότωνε για μια θέση στο δημόσιο... Αλλά δεν είναι έτσι όπως είπε και o xanthos πρέπει να το γουστάρεις εγώ κύριοι περιμένω από το 2012 μέρα νύχτα έμπαινα να. Δω αν βγήκε... Οι γονείς μου αστυνομικοί και ο πατέρας μου ήταν ταξίαρχος κιόλας και με είχε από κοντά σε γήπεδα σε εκπαιδέυσεις αυτός μου έμαθε ότι ο αστυνομικός ειναι άνθρωπος όχι γουρούνι όπως αποκαλουνε κάποιοι και επειδή δεν το είχα με τα μαθήματα μαζεύω δικαιολογητικά από το 2012 με την μέρα που θα βγει η προκήρυξη θα μαι μέσα και θα το οφείλω μόνο στους γονείς μου

Αυτοί που κάνουν αίτηση με τη λογική της "μιας θέσης στο δημόσιο" καλό είναι να ρίξουν και μια ματιά σε όλους αυτούς που έχουν σκοτωθεί, ακρωτηριαστεί και μείνει ανάπηροι στο καθήκον, που δεν είναι και λίγοι :)

Ακριβώς... ας αναλογιστουμε οτι ειχε γεμισει ολοκληρη πτερυγα στο 401 απο διας οταν δημιουργηθηκε. Οποτε παιδια καλα τα λεφτα αλλα αυτα που θα ζησετε στην Αθήνα δεν περνανε ούτε απο το μυαλό σας ειδικά οσοι δεν εχετε ερθει ποτε.. Ατομο που έχει μεγαλωσει σε χωριο και πηγε Αθήνα σαν πολίτης οχι αστυνομικός. Μεγαλη διάφορα σήμερα απο αυτο που νομιζετε μερικοι οτι είστε ραμπο και κομαντα επειδή κανατε 9 μηνες ειδικες δυνάμεις. Θα δειτε και μόνοι σας πόσοι θα φύγουν και λέτε είναι δυνατον;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες