Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Κοίτα είναι μέσα στην συμφωνία των Rafale, διαχειρίζεται δηλαδή αυτό το θέμα. Και σε μια κουβέντα που είχαμε γιατί είναι πελάτης μου με λέει ανοίγει τώρα μέσα στον Φεβρουάριο. Το είπε με σιγουριά. Τώρα ότι και να πω ρε σεις δε ξέρω. Το τι σκέφτονται και το τι λένε κάνεις δεν το ξέρει δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από GreekGod »

Πιο πολύ με πείθει το σχόλιο σου παρά τα άρθρα που διαβάζω καθημερινά...
The only easy day was yesterday.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Ξαναλέω. Το έγραψα με κάθε επιφύλαξη χωρίς να είναι προσωπική μου άποψη και γνώμη. Γιατί βλέπω πολλά άτομα εδώ μέσα που ψοφανε για παρεξήγηση και θέλουν να την πουν στον οποιονδήποτε.(χωρίς παρεξήγηση το λέω). Δεν είναι δικά μου λόγια. Απλά είναι μια παρηγοριά μπροστά σε όσα διάβασα εδώ μέσα και στα όσα λένε τα Sites.
Terminator RB
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator RB »

Άντε παιδιά να βγεί η προκήρυξη να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κι εδώ χαρτιά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Δύο μήνες αργότερα δε χάθηκε ο κόσμος εεε. Μάλιστα μάλιστα. Η υγεία μας δεν απειλείται από τον ιό αλλά από τροχαία καρκίνους κλπ και από την θλίψη που προκαλεί η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Εγώ είμαι Απλα ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑας μην στοχοποιουμε τον sefi η τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ότι η προκυρηξη θα πάει άνοιξη καλοκαίρι... Μην λέμε μεγάλες κουβέντες διότι τα παιδιά μάλλον δίκιο είχαν... Και έχει ο θεός για την υγεία μας... Φυσικά
Terminator RB
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator RB »

Η αναμονή βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Hlias77
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Hlias77 »

Καινουριο αρθρο, μολις βγηκε. Τα συμπερασματα δικα σας.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οποτε εχει κολησει στο ΣΤΕ η προκηρυξη. Αντε να λυθει και το θεμα με τους τριτεκνους να βγει η προκηρυξη.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ναι δεν θελουν να φορτωσουν τα νοσοκομεια με τις εξετασεις ενω αυτους τους μηνες οι εσσο που μπαινουν ειναι τεραστιες για να προλαβουν την αυξηση θητειας. Τραγικοι Πολυ καλα κανει το armyvoice και τους κραζει μακαρι να ακολουθησουν και οι αλλοι μηπως και ξυμνησουν στο υπουργειο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Τρί Φεβ 16, 2021 4:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Εφόσον πήρε έστω και αυτή την έκταση το θέμα στα MME τότε πιστεύω ίσως δουλέψει ως κίνητρο για να το τρέξουν πριν τους πάρουν με τις πέτρες. Ίσως να μην είναι και τόσο κακό το ότι βγήκαν στη φόρα όλα αυτά. Μπορεί να είναι και υπερμας.(Πάντα αισιόδοξος) 😁😁😁
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Buddha έγραψε:Εφόσον πήρε έστω και αυτή την έκταση το θέμα στα MME τότε πιστεύω ίσως δουλέψει ως κίνητρο για να το τρέξουν πριν τους πάρουν με τις πέτρες. Ίσως να μην είναι και τόσο κακό το ότι βγήκαν στη φόρα όλα αυτά. Μπορεί να είναι και υπερμας.(Πάντα αισιόδοξος) 😁😁😁
Καλα κάνεις και είσαι αισιόδοξος, έτσι σου εύχομαι να τα αντιμετωπίζεις όλα στη ζωή σου!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αν τότε το πάμε λόγο ιού. Η ειδικοί φρουροι δεν πρέπει να βγουν πως θα περάσουν αθλήματα κλπ. Οι πυροσβέστες εποχικοί πως θα περάσουν αθλήματα κλπ. Μόνο οι εποπ τα περνάνε όλα εε.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Politis1994 έγραψε:Δύο μήνες αργότερα δε χάθηκε ο κόσμος εεε. Μάλιστα μάλιστα. Η υγεία μας δεν απειλείται από τον ιό αλλά από τροχαία καρκίνους κλπ και από την θλίψη που προκαλεί η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Εγώ είμαι Απλα ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑας μην στοχοποιουμε τον sefi η τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ότι η προκυρηξη θα πάει άνοιξη καλοκαίρι... Μην λέμε μεγάλες κουβέντες διότι τα παιδιά μάλλον δίκιο είχαν... Και έχει ο θεός για την υγεία μας... Φυσικά

Ο Σεφης εφαγε μπαν διοτι εγραφε κακοπροαιρετα συνεχεια προς ολους απτην στιγμη που εμαθε πως δεν μπορει να παρει μερος και οχι γιατι ελεγε πως θα αργησει. Ο Ηλεκτρολογος εχει καποια προσωπικα θεματα με τον εαυτο του μιας και εκανε ξαφνικη επιθεση σε εμενα οταν ζητησα τις βασεις και τα μορια της Π. Α του 2009 λεγοντας πως θα μου κανει μηνυση επειδη τα στοιχεια του ηταν εκει και νομιζε πως θελω να του κανω κακο (γελανε και οι πετρες) .

Μπορω να σου παραθεσω ολα τα μηνυματα τους οποτε θες επι προσωπικου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Φεβ 16, 2021 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 7 επισκέπτες