Κλαίω.papadopoulos1988 έγραψε:BilD έγραψε:papadopoulos1988 έγραψε:30 ετών (1991) 3.300 μόρια ! Καλη επιτυχια μαγκες.
Και το 88 που γράφεις τι είναι;
Ψευδώνυμο!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 104
papadopoulos1988 έγραψε:BilD έγραψε:papadopoulos1988 έγραψε:30 ετών (1991) 3.300 μόρια ! Καλη επιτυχια μαγκες.
Ψευδώνυμο!
Ξέρεις κάτι για ηλικία παπαδοπουλε;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Το ετος προστατευει την ανωνυμια σου δηλαδη;papadopoulos1988 έγραψε:BilD έγραψε:papadopoulos1988 έγραψε:30 ετών (1991) 3.300 μόρια ! Καλη επιτυχια μαγκες.
Ψευδώνυμο!
45 ετων 4420. Εχω ελπιδες ;
- ptyxioyxos
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 7
Fousekis έγραψε:45 ετων 4420. Εχω ελπιδες ;
32-35 θα παει
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣Fousekis έγραψε:45 ετων 4420. Εχω ελπιδες ;
Μη συγκρίνετε τους εποπ με ΟΠΠΙ.Εποπ μέχρι και τελευταία έμπαιναν με απολυτήριο γυμνασίου.
Το λαθος ήταν που είπαν την ΟΠΠΙ ΕΦ.
Ο μόνος λόγος που το έκαναν είναι καθαρά για λόγους ταχύτητας της προκήρυξης, δεν έχει καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη.
Έπρεπε να υποψιαστειτε πως δε θα σας κάνουν έτσι απλά ανακριτικους υπαλλήλους,
Όσο για το ποιος θα κάνει καλύτερα την δουλειά του, είτε εγώ είμαι σε εκείνη τη θέση είτε μια κοπέλα ΑΕΙ είτε ο ζαμπιδης, το ίδιο πράγμα θα κάνουμε σε περίπτωση ντου, ενημερώνουμε την αστυνομία, και μαζεύουμε ξύλο με καλύτερη μοίρα η κοπέλα. Απλά τα πράγματα.
Ένας φαλακλοκορακας με μπράτσα γυαλιά μύγα και φρύδια V απ τα νεύρα δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για αρχή τουλάχιστον.
Ο μόνος λόγος που το έκαναν είναι καθαρά για λόγους ταχύτητας της προκήρυξης, δεν έχει καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη.
Όσο για το ποιος θα κάνει καλύτερα την δουλειά του, είτε εγώ είμαι σε εκείνη τη θέση είτε μια κοπέλα ΑΕΙ είτε ο ζαμπιδης, το ίδιο πράγμα θα κάνουμε σε περίπτωση ντου, ενημερώνουμε την αστυνομία, και μαζεύουμε ξύλο με καλύτερη μοίρα η κοπέλα. Απλά τα πράγματα.
Ένας φαλακλοκορακας με μπράτσα γυαλιά μύγα και φρύδια V απ τα νεύρα δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για αρχή τουλάχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Παρ Απρ 02, 2021 11:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Ναι πολύ σωστά τα λες ενω λες ο φοιτητής που έξινε 7 χρόνια τα @@ του που έβγαλε μια τελευταίαRad. έγραψε:Μη συγκρίνετε τους εποπ με ΟΠΠΙ.Εποπ μέχρι και τελευταία έμπαιναν με απολυτήριο γυμνασίου.
Ο μόνος λόγος που το έκαναν είναι καθαρά για λόγους ταχύτητας της προκήρυξεις, δεν έχει καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη.
σχολή ΤΕΙ με απολυτήριο μαξ 5 με 6 χαριστικά και αυτό εννοείται. Με θητεία στο 401 θα είναι πιο ψύχραιμος και θα χειρίζεται καλύτερα την κατάσταση στα
πανεπιστήμια απο έναν που έχει βγάλει διάφορα σχολεία ειδικών εκπαιδεύσεων και διδαγένος πολεμικές
τέχνες κτλπα. Με τέτοια μυαλά σαν το δικό σου δεν θα πάμε καθόλου μπροστά γιαυτό είμαστε στην μοίρα που είμαστε δεν έχω να πω τίποτα άλλο απλά ντρέπομαι για την κατάντια αυτής της χώρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος El Chapo την Παρ Απρ 02, 2021 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
El Chapo πως μας γαμησαν έτσι ρε φίλε;
Καλά εσύ πρέπει να καπνισες τη φουντα που άφησε ο άλλος.ptyxioyxos έγραψε:Fousekis έγραψε:45 ετων 4420. Εχω ελπιδες ;
32-35 θα παει
Gpap με το σχολιο για την φουντα με πεθανες αδερφε ! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Παρ Απρ 02, 2021 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
El Chapo έγραψε:Ναι πολύ σωστά τα λες ενω λες ο φοιτητής που έξινε 7 χρόνια τα @@ του που έβγαλε μια τελευταία
σχολή ΤΕΙ με απολυτήριο μαξ 5 με 6 χαριστικά και αυτό εννοείται. Με θητεία στο 401 θα είναι πιο ψύχραιμος και θα χειρίζεται καλύτερα την κατάσταση στα
πανεπιστήμια απο έναν που έχει βγάλει διάφορα σχολεία ειδικών εκπαιδεύσεων και διδαγένος πολεμικές
τέχνες κτλπα. Με τέτοια μυαλά σαν το δικό σου δεν θα πάμε καθόλου μπροστά γιαυτό είμαστε στην μοίρα που είμαστε δεν έχω να πω τίποτα άλλο απλά ντρέπομαι για την κατάντια αυτής της χώρας.
Δεν ήξερα ότι θέλει ψυχραιμία και πολεμικές τέχνες να πάρεις ένα τηλέφωνο, ή πας με ερπινκ μέχρι τις κάμερες να πιάσεις ασύρματο; Χαλαρωσε λίγο, σε περίπτωση σαματά πίστεψε με μόνο εσένα δε θα περιμένουν να μπούνε μέσα τα γκοπ και τα πιστόλια.
Επίσης όσοι σκραπες με πτυχία υπάρχουν άλλοι τόσοι και περισσότεροι είναι χωρίς, δε τα ξύνουν όλοι, μη τους βάζετε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Σεβασμός λιγο στα παιδιά που έβγαλαν πανεπιστήμιο που κρίση ξεκριση μνημόνιο ξεμνημονια δε εχουν στον ήλιο μοίρα. Τώρα είστε του συναφιου σας όλοι εδώ και συμφωνείτε, αλλά κάνετε όλοι λάθος όσον αφορά αυτά τα παιδιά. Απλά και ωραία. Εγω θεωρώ κατάντια της χώρας όταν έχει επενδύσει σε παιδιά με όρεξη για μάθηση να τα δελεάζει να μπουν ΟΠΠΙ επειδή ξέρουν πως δεν υφίσταται εργασία γιαυτα πόσο μάλλον εξέλιξη. Αυτό είναι κατάντια.
ΥΓ. Από ΔΕΑ είμαι και εγώ χωρίς χαρτί ΑΕΙ.
Έχουμε 8 ώρες μιλάμε για την ηλικία εδώ μέσα ρε φίλε !nikos521 έγραψε:Gpap με το σχολιο για την φουντα με πεθανες αδερφε !
-
Apostolis1993
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 19
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα πραγματικά.
Ποιος είπε ρε φίλε να μην μετρήσουν τα πτυχία ;
Αλλά 1000 μόρια ξέρεις το σημαίνει ; Και άντε και καλά κάνει και δίνει τα μόρια, θεωρείς φυσιολογικό να σου κόβει εσένα μόρια από ειδικές δυνάμεις η δόκιμους ;
Σου φαίνεται φυσιολογικό να έχεις δώσει τόσα λεφτά σε διπλώματα και αυτά να πηγαίνουν στο κάδο ;
Αν εσύ το θεωρείς αυτό φυσιολογικό μαγκιά σου αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι και το σωστό.
Ποιος είπε ρε φίλε να μην μετρήσουν τα πτυχία ;
Αλλά 1000 μόρια ξέρεις το σημαίνει ; Και άντε και καλά κάνει και δίνει τα μόρια, θεωρείς φυσιολογικό να σου κόβει εσένα μόρια από ειδικές δυνάμεις η δόκιμους ;
Σου φαίνεται φυσιολογικό να έχεις δώσει τόσα λεφτά σε διπλώματα και αυτά να πηγαίνουν στο κάδο ;
Αν εσύ το θεωρείς αυτό φυσιολογικό μαγκιά σου αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι και το σωστό.
Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Εσυ πάνε στο Χρυσοχοιδη αν αυτό είναι το επιχείρημα σου και πες τον (κεφαλά εγώ έδωσα ένα χιλιάρικο για δίπλωμα τι να το κάνω τώρα) μη σου πω απάντηση που θα πάρεις.
Γράφεις τι άλλο θα διαβάσουμε και αυτά που γράφεις εσύ και πολλοί εδώ μέσα είναι αστεία.
Αυτή η προκήρυξη δεν ήταν για εσάς.
Δηλαδή θες με δίπλωμα για φορτηγό, αυτοκίνητου, μηχανής και χαρταετού να γίνεις ανακριτικος;
Αράξτε θα βγάλουν ΕΦ.
Για ΟΠΠΙ τα έχω ξανά πει δεν χρειάζονται ΕΔ ούτε ΔΕΑ.
Εσυ πάνε στο Χρυσοχοιδη αν αυτό είναι το επιχείρημα σου και πες τον (κεφαλά εγώ έδωσα ένα χιλιάρικο για δίπλωμα τι να το κάνω τώρα) μη σου πω απάντηση που θα πάρεις.
Γράφεις τι άλλο θα διαβάσουμε και αυτά που γράφεις εσύ και πολλοί εδώ μέσα είναι αστεία.
Αυτή η προκήρυξη δεν ήταν για εσάς.
Δηλαδή θες με δίπλωμα για φορτηγό, αυτοκίνητου, μηχανής και χαρταετού να γίνεις ανακριτικος;
Αράξτε θα βγάλουν ΕΦ.
Για ΟΠΠΙ τα έχω ξανά πει δεν χρειάζονται ΕΔ ούτε ΔΕΑ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες