Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
οπως τα λες κωστα. καλη μας επιτυχια.
Καλημερα σε ολους! Τι ωραια εδω ειναι ποιο ηρεμα τα πραγματα! Εχω κανει τα χαρτια μου για εποπ αλλα ελειπα στο εξωτερικο και δεν ξερω τι γινεται. Διαβάζω διαφορα οπως για 13 Νοεμβριου η και για τον Μαρτιο. Δεν ισχύει κάτι ετσι; Εξακρηβωμένο 3.500-4.00; Λιγες ημέρες έμειναν. Καλή επιτυχία σε όλους...
Όσον αφορά τις αιτήσεις παιδιά ναι είναι de facto.
Οχι δεν ισχυει. Τα αποτελεσματα βγαινουν 2 νοεμβρη κανονικοτατα.
Και εγω πηρα τηλ σημερα στο 2103630579. Προχθες μου ειπαν αλλα και σημερα οτι θα βγουν τη δευτερα τα ονοματα και θα σταλει η λιστα των επιτυχοντων-επιλαχοντωνστον αρχηγο του γεςγια να την υπογραψει. Αν γινει ετσι θα βγουν τα ονοματα κανονικα και θα τελειωσει το μαρτυριο μας τη δευτερα. Εκτος και αν δεν υπογραφει απο τον αρχηγο θα γινουν αλλες διαδικασιες μεχρι να βγει και η συνεντευξη γιατι μεχρι σημερα δε μπορεσαν να την καταργησουν αφου απο οσο ξερουν και αυτοι που απαντανε στα τηλεφωνα δε ψηφιστηκε ακομη καποια σχετικη ρυθμιση που να την καταργει
Απο που ξερετε για τον αριθμο των αιτησεων; Ειναι σιγουρα τα νουμερα αυτα; Μακαρι να ειμαστε τοσοι Οι υποψηφιοι;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
οτι κ αν γινει. δηλαδη ειτε βγαλουν τα μορια ειτε δεν τα βγαλουν ας βγουν ομως τα αποτελεσματα τα τελικα. να μαθουμε τι εχουμε κανει να μας φυγει το αχγος. και να δουμε απο εκει και περα τι θα κανουμε.
Εγω που πηρα μολις τωρα μου ειπαν φωναζοντας κιολας << Μπειτε στις 2 του μηνα στο αρμυ να δειτε>> Και μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα... 

Υπομονη παιδια. Υπομονη.3 μερες εμειναν. Αντε να τα δουμε να μας φυγει και το ανχοσ
Takis2 έγραψε:Απο που ξερετε για τον αριθμο των αιτησεων; Ειναι σιγουρα τα νουμερα αυτα; Μακαρι να ειμαστε τοσοι Οι υποψηφιοι;
Ναι φίλε μου είναι σίγουρα τα νούμερα!
Τώρα απο που τα ξέρω θα μου επιτρέψεις να μην αναφέρω την πηγή μου!
Ευχαριστώ και καλή επιτυχία.
Μαλλον τους εχουμε πριξει... ! Και εμεις με τοσα που ακουμε ομως τα χανουμ. Τη μια μας λενε κατι και μετα τα αλλαζουνε. Εμενα αυτα μου ειπαν σημερα. Τι να πω; Με γυναικα μιλησα εκει
ttsevekidou έγραψε:Εγω που πηρα μολις τωρα μου ειπαν φωναζοντας κιολας << Μπειτε στις 2 του μηνα στο αρμυ να δειτε>> Και μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα...
Χαχαχαχα σου ρίξανε άκυρο Τσέβ;
Δημοσιουπαλληλίκη αγαπητή μου, αφού ξέρεις τώρα!
Μακαρι να ειναι τοσοι οι υποψηφιοι και δεν νομιζω ο D.Y.K να λεει ψεμματα. Αλλα τακη θα παρουν τους μισους και οχι ολους 1/2 θα μπει. Να σκεφτεσαι τα μορια σου και να βγουν στην ωρα τους τιποτα αλλο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ξερεται ποσοι αντρες και ποσες γυναικες ηταν;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
τακη κ εμενα γυναικα ηταν αυτη που μου μιλησε. παιδια υπομονη τωρα. λεω να μην ξαναπαρουμε τηλεφωνο μεχρι την δευτερα. κι αν δουμε και δεν βγουνε ξαναπαιρνουμε. γιατι κ αυτοι δεν φταινε σε τιποτα. τους εχουμε πρηξει. το ξερω ολοι εχουμε αχγος αλλα κ αυτοι δεν φταινε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης