35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
35 Commando Squadron
Δεν θυμάμαι πού πέρασα περιοδεύων, δεν θυμάμαι τί είχα δηλώσει πριν ή όταν πήρα αναβολή. Τώρα την έκοψα και δήλωσα ειδικές δυνάμεις αλλά δεν είχα επιλογή για Κύπρο (35ΜΚ). Τα αθλήματα τα περνάω και τώρα. Λογικά θα μπω Σεπτέμβρη. Θέλω να μου πείτε πότε δηλώνω για Κύπρο. Και πώς θα πάει η εκπαίδευση εδώ πότε θα με στείλουν κάτω (αν και όταν) κτλ. Δεν έχω ιδέα από τη ν διαδικασία.
Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα, τα παραπάνω που ρωτάς έχουν απαντηθεί λεπτομερέστατα.
Καλησπέρα, Κωνσταντίνος ονομάζομαι,19.
Μπαίνω μεθαύριο 6 ιουλίου παρουσιάζομαι πεύκο ειδικές δυνάμεις.
Σκέφτομαι να δηλώσω για 35μ. Κ. Πρώτα γιατι θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω στην πονεμένη Κύπρο και δεύτερον για τα χρήματα.
Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσα παίρνει κάποιος στην 35μ. Κ με σιγουρια;
Είτε φέτος είτε πέρσυ όχι πριν 15 χρόνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μπαίνω μεθαύριο 6 ιουλίου παρουσιάζομαι πεύκο ειδικές δυνάμεις.
Σκέφτομαι να δηλώσω για 35μ. Κ. Πρώτα γιατι θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω στην πονεμένη Κύπρο και δεύτερον για τα χρήματα.
Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσα παίρνει κάποιος στην 35μ. Κ με σιγουρια;
Είτε φέτος είτε πέρσυ όχι πριν 15 χρόνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Ο απλος καταδρομεας παιρνει 273 ευρω τον μηνα και αμα εισαι τυχερος και γινεις δεκανεας θα παιρνεις 360 ευρω τον μηνα. )
Καλησπέρα, σε 1 χρόνο κατατάγομαι στο στρατό και θα ήθελα να δηλώσω λοκ Κύπρο (από Κύπρο είμαι)
θέλω να με παραπέμψετε σε παλιά ποστ, ή να μου πείτε λίγα πράγματα για:
1) έχω μυωπία 5-6 στο κάθε μάτι με αστιγματισμό, αμα βγω Ι2 δικαιούμαι να μπω λοκ με φακους επαφής;
2) πως είναι η εκπαίδευση
3) υπάρχει λόγος να ανησυχώ για ξύλο και πολλά καψόνια από τους παλιούς
Γενικά θα ήθελα να έχω μια σκληρή εμπειρία από τον στρατό γι αυτό και θέλω να δηλώσω λοκ
1) έχω μυωπία 5-6 στο κάθε μάτι με αστιγματισμό, αμα βγω Ι2 δικαιούμαι να μπω λοκ με φακους επαφής;
Γενικά θα ήθελα να έχω μια σκληρή εμπειρία από τον στρατό γι αυτό και θέλω να δηλώσω λοκ
Με τη μυωπια που εχεις βγαινεις Ι2, συνεπως δεν μπορεις να υπηρετησεις στις ειδικες δυναμεις.Διαβασε παλαιοτερα θεματα και θα σου λυθουν οι αποριες σου.
3η ΜΑΛ έγραψε:Με τη μυωπια που εχεις βγαινεις Ι2, συνεπως δεν μπορεις να υπηρετησεις στις ειδικες δυναμεις.Διαβασε παλαιοτερα θεματα και θα σου λυθουν οι αποριες σου.
κρίμα, υπάρχει κάποιο άλλο σώμα που να έχει καλή εκπαίδευση (Κύπρο) και να αξίζει, ή θα μπω πεζικό αναγκαστικά;
Ανδρέας έγραψε:Καλησπέρα, σε 1 χρόνο κατατάγομαι στο στρατό και θα ήθελα να δηλώσω λοκ Κύπρο (από Κύπρο είμαι)
Με τη μυωπια που εχεις, οχι.
Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και λέιζερ λογω του αστιγματισμου. Μιλα με τον οφθαλμιατρο σου.
Ειπες εισαι απο Κυπρο. Θα καταταγεις στην Εθνικη Φρουρα ή στον Ελληνικο Στρατο;
3η ΜΑΛ έγραψε:Με τη μυωπια που εχεις βγαινεις Ι2, συνεπως δεν μπορεις να υπηρετησεις στις ειδικες δυναμεις.
Διαβασε παλαιοτερα θεματα και θα σου λυθουν οι αποριες σου.
lephleg έγραψε:
Με τη μυωπια που εχεις, οχι.
Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και λέιζερ λογω του αστιγματισμου. Μιλα με τον οφθαλμιατρο σου.
Ειπες εισαι απο Κυπρο. Θα καταταγεις στην Εθνικη Φρουρα ή στον Ελληνικο Στρατο;
Κανονικά στην Εθνική Φρουρά (όπως όλοι; )
θα ρωτήσω για λέιζερ ίσως την γλιτώσω, αλλά δεν ξέρω και λόγω ηλικίας τι παίζει (θα μιλήσω με τον οφθαλμίατρο μου)
Άρα έχω 2 επιλογές:
1) Υπάρχει κάποιο "αντάξιο" σώμα αν γνωρίζεται για Κύπρο που να υπάρχει καλή εκπαίδευση ή μόνο Ι2 πεζικό περνάω;
2) Αν στην εξέταση δηλώσω ότι έχω λιγότερη μυωπία από 4 ή πω ότι δεν ξέρω ακριβώς, τι παίζει;
Του 98 είσαι δεν παίζει να κάνεις laser, πρέπει να είσαι πάνω από 21 και να είναι η μυωπία σου σταθερή για 2 χρόνια.
Και μην δηλώσεις ψεύτικα στοιχεία, δεν είναι παιχνιδάκι, τα στρατοδικεία που γίνονται δεν είναι της πλάκας.
Και μην δηλώσεις ψεύτικα στοιχεία, δεν είναι παιχνιδάκι, τα στρατοδικεία που γίνονται δεν είναι της πλάκας.
cuervo έγραψε:Του 98 είσαι δεν παίζει να κάνεις laser, πρέπει να είσαι πάνω από 21 και να είναι η μυωπία σου σταθερή για 2 χρόνια.
σίγουρα δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, ούτε να ζω 2 χρόνια με το φόβο να με ανακαλύψουν
άλλο σώμα καλό δεν παίζει κατάλαβα, αφού ειδικές δυνάμεις δεν παίρνουν για μυωπία (;)
πάντως έχω μεγάλη απορία γιατί ο συμβουλος επ. Αγωγής (σεα) στο σχολείο μου έλεγε ότι και καλά δεν κάνουν εξέτασεις πλεον και μπαίνεις με μυωπία (;)
Εκτός και αν πάρω στο στρατολογικό να ρωτήσω για να είμαι καλυμμένος
Πάρε όποιον θέλεις και πίστεψε κάποιον τυχαίο σύμβουλο που δίνει συμβουλές χωρίς να γνωρίζει το ΦΕΚ Σωματικής Ικανότητας Οπλιτών! 
Μεγάλε οι βαθμοί μυωπίας δεν βγαίνουν χωρίς λογική, παίζουν ρόλο στις βολές, το μάτι ακόμα και αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς μπορεί να πάθει από την πίεση του όπλου.
Τράβα εσύ και ας μην κάνουν εξετάσεις, δήλωσε μικρότερη μυωπία και αν πάθεις ατύχημα, όχι μόνο δεν θα ευθύνεται ο στρατός αλλά θα φας και στρατοδικείο για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος.
Εσύ τώρα που είσαι το 98 γεννηθείς! Κάτσε και κάνε του κεφαλιού σου.

Μεγάλε οι βαθμοί μυωπίας δεν βγαίνουν χωρίς λογική, παίζουν ρόλο στις βολές, το μάτι ακόμα και αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς μπορεί να πάθει από την πίεση του όπλου.
Τράβα εσύ και ας μην κάνουν εξετάσεις, δήλωσε μικρότερη μυωπία και αν πάθεις ατύχημα, όχι μόνο δεν θα ευθύνεται ο στρατός αλλά θα φας και στρατοδικείο για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος.
cuervo έγραψε:Πάρε όποιον θέλεις και πίστεψε κάποιον τυχαίο σύμβουλο που δίνει συμβουλές χωρίς να γνωρίζει το ΦΕΚ Σωματικής Ικανότητας Οπλιτών!
Καλά ρε φίλε πως κάνεις έτσι, δεν υπάρχει λόγως να κάνω του κεφαλιού μου για μια εκπαίδευση που θα χάσω, άμα δε με παίρνουν τέλος δε με παίρνουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες