Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Guest1234 έγραψε: Σάβ Αύγ 17, 2024 6:11 pm Είμαι εποπ στο ναυτικό κι εγώ.
1ον δεν ισχύει ότι δεν θα μπεις στην ειδικότητα σου. Μπήκα επιστασία από την πρώτη μέρα που πάτησα το Ποδι μου στο καράβι.
2ον οι βάρδιες δεν είναι 10 εκτός από τον πρώτο μήνα που είσαι σε ενημερωτικές αλλά 6.
3ον βγαίνεις στεριά αλλά εξαρτάται από την ειδικότητα πχ διαχ/λογ και διαχ/υλ. Οι υπόλοιπες ειδικότητες πλην των μηχανικών θέλουν μέσο.
4ον η προσαρμογή δεν ισχύει σε όλα τα καράβια αλλά συνήθως μόνο στις μεκο και είναι 5 μέρες όχι 15

Τώρα να απαντήσω και σε αυτούς που έχουν άγχος τα αθλήματα. Εξαρτάται που δίνεις. Όσοι δίνουν επαρχίες και κυρίως βόρεια Ελλάδα δεν κοβουν απλά, πετσοκόβουν. Στην Αθήνα περνάνε άτομα που έκαναν το μίλι και 9 λεπτά 😂
Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε αν ξέρω θα σας διαφωτίσω.

Guest1234 εχω μια ερωτηση σχετικα με τα ουκ απο ΕΠΟΠ ΠΝ
1. Υπαρχει περιπτωση να μην σε αφησουν να πας στο σχολειο λοφω ελλειψης προσψπικο ή επηδει εισαι καινουριος στο πλοιο;
2. Υπαρχει χρονος και χωρος στο πλοιο για προετοιμασια;
Eole

Δημοσίευση από Eole »

Nikolaosk έγραψε: Σάβ Αύγ 17, 2024 8:20 pm
1ον δεν ισχύει ότι δεν θα μπεις στην ειδικότητα σου. Μπήκα επιστασία από την πρώτη μέρα που πάτησα το Ποδι μου στο καράβι.
2ον οι βάρδιες δεν είναι 10 εκτός από τον πρώτο μήνα που είσαι σε ενημερωτικές αλλά 6.
3ον βγαίνεις στεριά αλλά εξαρτάται από την ειδικότητα πχ διαχ/λογ και διαχ/υλ. Οι υπόλοιπες ειδικότητες πλην των μηχανικών θέλουν μέσο.
4ον η προσαρμογή δεν ισχύει σε όλα τα καράβια αλλά συνήθως μόνο στις μεκο και είναι 5 μέρες όχι 15

Τώρα να απαντήσω και σε αυτούς που έχουν άγχος τα αθλήματα. Εξαρτάται που δίνεις. Όσοι δίνουν επαρχίες και κυρίως βόρεια Ελλάδα δεν κοβουν απλά, πετσοκόβουν. Στην Αθήνα περνάνε άτομα που έκαναν το μίλι και 9 λεπτά 😂

Guest1234 εχω μια ερωτηση σχετικα με τα ουκ απο ΕΠΟΠ ΠΝ
1. Υπαρχει περιπτωση να μην σε αφησουν να πας στο σχολειο λοφω ελλειψης προσψπικο ή επηδει εισαι καινουριος στο πλοιο;
2. Υπαρχει χρονος και χωρος στο πλοιο για προετοιμασια;
Φεβρουαριο νομίζω ξεκινάει η εκπαίδευση των ουκ μπορείς να δηλώσεις ότι θες να πας
epopPN6seira
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από epopPN6seira »

Εγω αυτα που λες δεν τα χω δει 14 χρονια. Σε πια φρεγατα κανουν 6 βαρδιες και αυτοι που κανουν 6 τι ειναι ναυτοδιοποι και κελευστες; Ποιος διαχειριστης εποπ βγηκε απο εποπ στερια εκτος απο ΑΝΥΕ; Δε μιλαω για βυσματικη αποσπαση αλλα για μεταθεση.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά για την ειδικότητα τεχνολογος τροφιμων θέλω απλά υπεύθυνα οποίος γνωρίζει αν είναι για καράβι αυτή η ειδικότητα η στεριανη όπως αντίστοιχα του στρατού ξηρας που θα δηλώσω και εκεί ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Hrjskw

Δημοσίευση από Hrjskw »

Ξέρουμε πότε θα βγει η προκηρυξη?
Επισκέπτης

epopPN6seira έγραψε: Πέμ Αύγ 15, 2024 9:42 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 07, 2024 2:52 pm Άτομα που έχουν φοιτήσει μηχανοτρονικη από ΙΕΚ (ΣΑΕΚ)
τι δουλειά ή ασχολία έχουν στο ΠΝ;
δεν υπαρχει δυστυχως αντιστοιχη ειδικοτητα αλλα φανταζομαι με το πτυχιο σ να μπορεις να δηλωσεις ειδικοτητες ΗΝ η ΜΗΧ.
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ΗΝ και ΜΗΧ τι σημαίνουν; Χαζή ερώτηση :mrgreen:
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 07, 2024 2:52 pm Άτομα που έχουν φοιτήσει μηχανοτρονικη από ΙΕΚ (ΣΑΕΚ)
δεν υπαρχει δυστυχως αντιστοιχη ειδικοτητα αλλα φανταζομαι με το πτυχιο σ να μπορεις να δηλωσεις ειδικοτητες ΗΝ η ΜΗΧ.
Επισκέπτης

Ναυτικών δοκιμών έδωσες κ πέρασαν άτομα σρ 9; ’ Γιατί ΣΣΕ και ΤΑΤΟΙ δύσκολα περνάνε με 9’ αν εοναι καλοί μόνο ίσως. Πέρυσι ας πούμε στο υγειονομικό δν κόβανε αν έδινες ΤΑΤΟΙ χαρίζανε.
Beria

Δημοσίευση από Beria »

Αντε να βγει επίσης απο την μέρα που θα βγει ποσο κρατάει περίπου η διαδικασία μαζι με τα αθλήματα κτλ μέχρι την ημέρα που θα παρουσιαστιυν?
Επισκέπτης

Beria έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 7:34 am Αντε να βγει επίσης απο την μέρα που θα βγει ποσο κρατάει περίπου η διαδικασία μαζι με τα αθλήματα κτλ μέχρι την ημέρα που θα παρουσιαστιυν;
2 μήνες σιγουρα αλλιώς 1 κ κατι
epopPN6seira
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 17, 2024 11:40 pm
ην σημαινει ηλεκτρονικος αλλα εχει αρκετα παρακλαδια και μηχ σημαινει μηχανικος
epopPN6seira
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 17, 2024 11:14 pm Παιδιά καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά για την ειδικότητα τεχνολογος τροφιμων θέλω απλά υπεύθυνα οποίος γνωρίζει αν είναι για καράβι αυτή η ειδικότητα η στεριανη όπως αντίστοιχα του στρατού ξηρας που θα δηλώσω και εκεί ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
απο 1 εως 4 ατομα θα βγαλει με αυτην την ειδικοτητα ρωτησα και μου ειπαν οτι θα ειναι στεριανη. Για τα αλλα που μ ειπαν δε γραφονται δημοσια αλλα θα σ ελεγα οτι το σημα της ειδικοτητας ειναι η φωτογραφικη μηχανη.
epopPN6seira
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 11:29 am
Beria έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 7:34 am Αντε να βγει επίσης απο την μέρα που θα βγει ποσο κρατάει περίπου η διαδικασία μαζι με τα αθλήματα κτλ μέχρι την ημέρα που θα παρουσιαστιυν;
2 μήνες σιγουρα αλλιώς 1 κ κατι
επειδη τραβηξαν αρκετα ατομα για την παραλαβη της φρεμ στη γαλλια πιστευω πως μεχρι μεσα σεπτεμβριου θα την βγαλουν τη προκυρηξη
Επισκέπτης

Καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε κατάλληλα χωρίς να πάτε με το σκεπτικό ότι θα σας περάσουν στα αθλήματα. Ευελπίδων όντως βοηθάνε αλλά πρέπει να τους δείξεις ότι προσπαθείς και ότι είσαι κοντά στα όρια αλλιώς θα σας κόψουν. Έχετε δύο μήνες στο νερό ακόμη για προετοιμασία μην τούς σπαταλησετε!
epopPN6seira
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 12:52 pm Καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε κατάλληλα χωρίς να πάτε με το σκεπτικό ότι θα σας περάσουν στα αθλήματα. Ευελπίδων όντως βοηθάνε αλλά πρέπει να τους δείξεις ότι προσπαθείς και ότι είσαι κοντά στα όρια αλλιώς θα σας κόψουν. Έχετε δύο μήνες στο νερό ακόμη για προετοιμασία μην τούς σπαταλησετε!
πολυ σωστα τωρα το ποσο βοηθανε στην ΣΕ δε ξερω μιας κ στην εποχη π μπηκα απ οπου και να σουνα στη Δοκιμων εδινες. Τωρα το πανε με τις περιοχες πχ στη δοκιμων πρεπει για να δωσεις να μενεις αθηνα νοτια προαστια πχ αργυρουπολη οποτε αν εχει κανεις κανα θειο η συγγενη να δηλωσει οτι μενει εκει καλως...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης