Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 11:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 10:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 10:25 pm Μια χαρά επιτροπές υπάρχουν μέσα στις γιορτές, τώρα κάλεσαν επιλαχών από την 6κ/18 και μέσα στο Δεκέμβριο θα δώσουν αθλήματα.
Ποιος είπε ότι θα δώσουν αθλήματα μες στον Δεκέμβρη; Έχουν βγει ημερομηνίες;
Κάλεσαν 900 άτομα επιλαχών από την 6κ/18 για να στείλουν καρτέλες υγειονομικών μέχρι τις 11/12
Ναι για τις καρτέλες. Δεν σημαίνει ότι άμεσα θα πάνε και για αθλήματα. Θα βγούνε ξεχωριστές ημερομηνίες γι αυτά.
Markus

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Markus »

900 επιλαχοντες για κάτω από 150 θέσεις; Μωρέ μπράβο! Για όλους έχει τελικά!
Επισκέπτης

Markus έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 7:11 pm Δεν μίλησα για εκπαίδευση αλλά για πρόσληψη. Εδώ είναι το λινκ που αναφέρει ότι λέω. Αν πάει από το 24 χάνεται το κονδύλι.
νομιζω οτι δε χρειαζεται να γινει προσληψη για το κονδυλι... Το κονδυλι εγκριθηκε με το που ψηφιστηκε ο νομος στη βουλη για την ιδρυση της υπηρεσιας. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ετσι νομιζω γιατι δεν εχει λογικη οτι η ευρωπη δινει λεφτα στο χερι για αυτο το κανει οπως το ΕΣΠΑ λογικα δηλαδη το πληρωνει η Ελλαδα και μετα τα δινει η ΕΕ στην Ελλαδα αφου γινει το εργο και οχι για να. Γινει. Με επιφυλαξη το λεω δεν ξερω το υποθετω
Fulakas1

Δημοσίευση από Fulakas1 »

Markus έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:45 am 900 επιλαχοντες για κάτω από 150 θέσεις; Μωρέ μπράβο! Για όλους έχει τελικά!
ουτε οι μισοι δεν θα στειλουν φακελο
Sertumis

Δημοσίευση από Sertumis »

Τα καθήκοντα της δικαστικής αστυνομίας πραγματικά είναι για κλάματα και δεν νομίζω κανείς να λέει το αντίθετο.

Απορώ γιατί απλά δεν προσλαμβάνουν μια εταιρεία φύλαξης και ασφάλειας.
Salis999

Δημοσίευση από Salis999 »

Sertumis έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:14 pm Τα καθήκοντα της δικαστικής αστυνομίας πραγματικά είναι για κλάματα και δεν νομίζω κανείς να λέει το αντίθετο.

Κάνουν οι εταιρείες φύλαξης επίδοση δικογραφων και εκτέλεση ενταλμάτων; Επίσης δε μπορούν να έχουν όπλο.
Στο μέλλον η Δικαστική θα πάει κι άλλα καθήκοντα, καθηστε πρώτα να πιάσουν δουλειά να δουν πως θα πάει.
Επισκέπτης

Sertumis έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:14 pm Τα καθήκοντα της δικαστικής αστυνομίας πραγματικά είναι για κλάματα και δεν νομίζω κανείς να λέει το αντίθετο.

Πως φαίνονται τα άτομα που δεν καλέστηκαν να στείλουν φάκελο, Ε; Χαχαχαχα
Ναι ναι ξέρω φίλε, "σε κάλεσαν να στείλεις φάκελο, έχεις ΙΕΚ και κανείς τα αθλήματα σε χρόνους Ολυμπιάδας, αλλά έχεις ξενερώσει με τα καθήκοντα" και άλλα τέτοια γνωστά! 😂😂😂
Player777

Δημοσίευση από Player777 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:59 pm

Πως φαίνονται τα άτομα που δεν καλέστηκαν να στείλουν φάκελο, Ε; Χαχαχαχα
Ναι ναι ξέρω φίλε, "σε κάλεσαν να στείλεις φάκελο, έχεις ΙΕΚ και κανείς τα αθλήματα σε χρόνους Ολυμπιάδας, αλλά έχεις ξενερώσει με τα καθήκοντα" και άλλα τέτοια γνωστά! 😂😂😂
Ισχυει κομμενος ειναι!
Επισκέπτης

Παιδια οσοι εχετε ΙΕΚ ποιες περιοχες εχετε δηλωσει?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 4:02 pm Παιδια οσοι εχετε ΙΕΚ ποιες περιοχες εχετε δηλωσει;
Αθήνα.
Constantine1111

Δημοσίευση από Constantine1111 »

Καλησπέρα σε όλους, εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο… Έχω δηλώσει εντοπιότητα οπως και πολλοί άλλοι βέβαια. Πόσο πιθανό είναι να σε στείλουν στον τόπο σου εφόσον προσληφθείς; Ή για τα μάτια του κόσμου το βάζουν ;
Επισκέπτης

Και κάτι τελευταίο, αν κάποιος έχει δηλώσει εντοπιότητά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι από εκεί και απλώς θέλει να πάει εκεί τι γίνεται; Σου παίρνει έτσι απλά την θέση; Αν όντως εσύ έρχεσαι από εκεί; Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί δε νομίζω να είναι τόσο απλό. Σίγουρα θα θέλουν κάποια ένδειξη για το ότι κατοικούσες εκεί πέρα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 5:29 am Και κάτι τελευταίο, αν κάποιος έχει δηλώσει εντοπιότητά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι από εκεί και απλώς θέλει να πάει εκεί τι γίνεται; Σου παίρνει έτσι απλά την θέση; Αν όντως εσύ έρχεσαι από εκεί; Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί δε νομίζω να είναι τόσο απλό. Σίγουρα θα θέλουν κάποια ένδειξη για το ότι κατοικούσες εκεί πέρα.
Το ελεγε στην προκηρυξη απορω δεν την διαβασατε... Ζητουσε βεβαιωση μονιμης κατοικιας κατι που το δίνουν μονο οι δημοι αφου παρουσιασεις αντιγραφο της φορολογικης σου δηλωσης και η διευθηνση που εχεις δηλωμενη στην εφορια ειναι οντως εντος του συγκεκριμενου δημου και επρεπε να το στειλουμε στο φακελο. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι "πιστοποιητικο εντοπιοτητας" αυτο ειναι αλλο εγγραφο και οσοι εστειλα αυτο θα θεωρηθει ακυρο! "βεβαιωση μονιμης κατοικιας"

Βεβαιωση Μόνιμης κατοικίας/Διαμονής/Εγκατάστασης
Η ιδιότητα μόνιμου κατοίκου, όπου αυτή απαιτείται, βεβαιώνεται από τον Δήμαρχο ή τον Πρόεδρο της Κοινότητας. Η οικεία βεβαίωση χορηγείται εφόσον προκύπτει πραγματική εγκατάσταση στο Δήμο ή στην Κοινότητα, που αποδεικνύεται με την υποβολή από τον ενδιαφερόμενο απόδειξης λογαριασμού Δ. Ε. Κ. Ο. Ή αντιγράφου εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ. Ο. Υ.). Εάν, αιτιολογημένως, η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου δεν μπορεί να αποδειχθεί από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, αποδεικνύεται από τον ενδιαφερόμενο με κάθε άλλο πρόσφορο αποδεικτικό μέσο. Η υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό αποδεικτικό μέσο.

https://mitos.gov.gr/index.php/%CE%94%C ... E%B1%CF%82
Επισκέπτης

Constantine1111 έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 5:12 am Καλησπέρα σε όλους, εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο… Έχω δηλώσει εντοπιότητα οπως και πολλοί άλλοι βέβαια. Πόσο πιθανό είναι να σε στείλουν στον τόπο σου εφόσον προσληφθείς; Ή για τα μάτια του κόσμου το βάζουν ;
φιλε δεν το βαζουν για τα ματια του κοσμου το βαζουν γιατι δεν προκειται να παει κανεις σε αυτα τα μερη αν δεν μενει κοντα δεν συμφερει οικονομικα.
και οχι μονο θα τους παρουν εκει αλλα θα τους εχουν και 10 χρονια δεμενους χωρις δικαιωμα μεταθεσης.
Επισκέπτης

Ευχαριστώ παιδιά για την γρήγορη ανταπόκριση, άντε να δούμε πότε θα βγουν αυτοί οι πίνακες τώρα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες