Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Και γω όσα παιδιά ξέρω από Α επικουρία δε τους δεσμεύτηκε κανένα όπως κ μένα, επίσης ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ στη Βουλή όταν ρωτήθηκε για τα προσωρινά της 9κ2021 από βουλευτή Δράμας, του είπε ο, τι ελπίζει την άνοιξη να έχουν βγεί.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 76
Για Χίο έχει δηλώσει καποιος πρώτη επιλογή (από ΙΕΚ, Α ή Β) και με πόσα μόρια ή εντοπιότητα Εγώ έχω 1077,9 (Β επικουρία) Πρώτη επιλογή Χίος με εντοπιότητα και προϋπηρεσία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Κυρ Ιαν 23, 2022 2:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine έγραψε:Για Χίο έχει δηλώσει καποιος πρώτη επιλογή (από ΙΕΚ, Α ή Β) και με πόσα μόρια ή εντοπιότητα Εγώ έχω 1077,9 (Β επικουρία) Πρώτη επιλογή Χίος με εντοπιότητα και προϋπηρεσία
Με ΙΕΚ υπάρχουν 2 άτομα έχουν γράψει εδώ και ένας ειχε γράψει και στο φβ
Καλησπέρα σας εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία. Θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό μου σχετικά με τη φύση της δουλειάς για την οποία και είμαστε υποψήφιοι, εδώ θέλω να τονίσω ότι το όνειρο μου δεν είναι να γίνω σωφρονιστικός υπάλληλος το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια δουλεία που θα μου αποφέρει μονιμότητα και γιατί όχι και σε μέρος που θα με βολέψει. Αν πρώτα ο Θεός τα καταφέρω βέβαια δεν θα λειτουργήσω έτσι αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός υπεύθυνος και προσεκτικός γιατί δεν θα πάω να φυλάξω "κολεγιόπες" αλλά άτομα που στη πλειοψηφία τους δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο. Στο δια ταύτα τώρα τα γράφω όλα αυτά γιατί σήμερα σε μια κουβέντα που είχα με έναν αστυνομικό όταν του είπα ότι είμαι υποψήφιος μου είπε "το σκέφτηκες καλά; Σου προτείνω να δεις τι έγινε με την υπόθεση του Ίλια Καρέλη το 2014 στις φυλακές του Μαλανδρινού" σίγουρα αρκετοί θα το γνωρίζετε αν όχι μπορείτε να το ψάξετε στο διαδίκτυο. Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι ούτε φοβητσιάρης είμαι ούτε κάνω δεύτερες σκέψεις και με αυτά που γράφω δεν επιδιώκω να αλλάξω γνώμη σε κανένα μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε αν μας δοθεί η ευκαιρία ο βασικός μου προβληματισμός και εκεί που θα ήθελα και την τοποθέτηση όποιου έχει όρεξη είναι το κατά πόσο προστατευμένοι θα είμαστε ως αυριανοί εργαζόμενοι σε τέτοιες συνθήκες και με τέτοιους ανθρώπους απέναντι μας και πως το βλέπετε εσείς. Δεκτό οποιοδήποτε κράξιμο συμβουλή τοποθέτηση να είστε καλά και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 310LELE την Τρί Ιαν 25, 2022 11:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι εσωτερικοί φρουροί έχουν πολύ δύσκολη δουλειά.2 άτομα μόνιμοι εσωτερικοί έχουν έρθει στην ΟΠΠΙ γιατί ήταν δύσκολη δουλειά οι εσωτερικοί. Και μιλαμε ότι ήρθαν για να αντιμετωπίσουν αναρχικούς στα πανεπιστήμια.
Τουλάχιστον πήγαινε με βεβαιότητα των πραξεων σου γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Ο καθένας εκεί μέσα σκέφτεται πως να βγει από την φυλακή με κάθε τρόπο. Μου έχουν πει άπειρες ιστορίες με αυτοσχέδια όπλα και άλλα πολλά.
Φυσικά εξαρτάται και το που θα πας. Δεν είναι παντού τα ίδια.
Τουλάχιστον πήγαινε με βεβαιότητα των πραξεων σου γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Ο καθένας εκεί μέσα σκέφτεται πως να βγει από την φυλακή με κάθε τρόπο. Μου έχουν πει άπειρες ιστορίες με αυτοσχέδια όπλα και άλλα πολλά.
Φυσικά εξαρτάται και το που θα πας. Δεν είναι παντού τα ίδια.
310LELE έγραψε:Καλησπέρα σας εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία. Θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό μου σχετικά με τη φύση της δουλειάς για την οποία και είμαστε υποψήφιοι, εδώ θέλω να τονίσω ότι το όνειρο μου δεν είναι να γίνω σωφρονιστικός υπάλληλος το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια δουλεία που θα μου αποφέρει μονιμότητα και γιατί όχι και σε μέρος που θα με βολέψει. Αν πρώτα ο Θεός τα καταφέρω βέβαια δεν θα λειτουργήσω έτσι αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός υπεύθυνος και προσεκτικός γιατί δεν θα πάω να φυλάξω "κολεγιόπες" αλλά άτομα που στη πλειοψηφία τους δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο. Στο δια ταύτα τώρα τα γράφω όλα αυτά γιατί σήμερα σε μια κουβέντα που είχα με έναν αστυνομικό όταν του είπα ότι είμαι υποψήφιος μου είπε "το σκέφτηκες καλά; Σου προτείνω να δεις τι έγινε με την υπόθεση του Ίλια Καρέλη το 2014 στις φυλακές του Μαλανδρινού" σίγουρα αρκετοί θα το γνωρίζετε αν όχι μπορείτε να το ψάξετε στο διαδίκτυο. Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι ούτε φοβητσιάρης είμαι ούτε κάνω δεύτερες σκέψεις και με αυτά που γράφω δεν επιδιώκω να αλλάξω γνώμη σε κανένα μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε αν μας δοθεί η ευκαιρία ο βασικός μου προβληματισμός και εκεί που θα ήθελα και την τοποθέτηση όποιου έχει όρεξη είναι το κατά πόσο προστατευμένοι θα είμαστε ως αυριανοί εργαζόμενοι σε τέτοιες συνθήκες και με τέτοιους ανθρώπους απέναντι μας και πως το βλέπετε εσείς. Δεκτό οποιοδήποτε κράξιμο συμβουλή τοποθέτηση να είστε καλά και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους.
Όπως το δει ο καθένας. Ένας γνωστός εσωτερικός μου είπε ότι κάνει ζωαρα και πάλι καλά που δε το πήραν έξω. Ένας εξωτερικός στις ίδιες φυλακές μου είπε εάν ήθελε το παιδί μου να μπει εσωτερικός καλυτερα να τον έστελνα να ζητιανεύει. Θα μπεις θα κρίνεις και αν δε σου κάνει φεύγεις. Απο το 10 και μετα έχουν γίνει δυο δολοφονίες. Μια μέσα στις φυλακές η οποία δεν ήταν στοχευμενη και μια εξω απο το σπίτι του θύματος. Στη δεύτερη περίπτωση το θύμα ήταν βασανιστής κρατουμένων. Ειχε ανοίξει παρτίδες με βαριά ονόματα των φυλακών. Το θέμα είναι και πως θα κινηθείς μεσα στα καταστήματα κράτησης.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maria papadaki την Τετ Ιαν 26, 2022 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
και που κολλαει αυτο που λες; Ποιος θα μου ψαξει εμενα την ταυτοτητα; Και η ταυτοτητα δεν γραφει οδοMaria papadaki έγραψε:
-
- Ανθυπασπιστής
Καλημέρα σε όλη την ομάδα.
Από μέρες σκέπτομαι να εκφράσω μια προσωπική μου σκέψη που μου μπήκε στα μυαλό που ίσως βοηθήσει για τα συντομότερα αποτελέσματα της 9Κ όσο αφορά τα παιδιά που πέρασαν επιτυχώς στην 6Κ και δεν διορίστηκαν και έχουν κάνει και τα χαρτιά τους στην 9Κ. Αυτά τα παιδιά να απαλλαγούν από τα αθλήματα (με εξαίρεση την σφαίρα) για δυο λόγους Α) διότι αποδείχτηκαν ικανά στα αθλήματα και Β) προς αποφυγή συνωστισμού λόγο του κορονοϊού.
Αυτό εξαρτάτε από τις ενέργειες του κάθε υποψήφιου που έχει γνωριμίες ή διασυνδέσεις με βουλευτές για να πάει το θέμα στην βουλή. Έτσι και αλλιώς δεν θα χάσουμε κάτι .
Προς αποφυγή παρεξήγησης εγώ δεν ήμουν υποψήφιος της 6Κ
Από μέρες σκέπτομαι να εκφράσω μια προσωπική μου σκέψη που μου μπήκε στα μυαλό που ίσως βοηθήσει για τα συντομότερα αποτελέσματα της 9Κ όσο αφορά τα παιδιά που πέρασαν επιτυχώς στην 6Κ και δεν διορίστηκαν και έχουν κάνει και τα χαρτιά τους στην 9Κ. Αυτά τα παιδιά να απαλλαγούν από τα αθλήματα (με εξαίρεση την σφαίρα) για δυο λόγους Α) διότι αποδείχτηκαν ικανά στα αθλήματα και Β) προς αποφυγή συνωστισμού λόγο του κορονοϊού.
Αυτό εξαρτάτε από τις ενέργειες του κάθε υποψήφιου που έχει γνωριμίες ή διασυνδέσεις με βουλευτές για να πάει το θέμα στην βουλή. Έτσι και αλλιώς δεν θα χάσουμε κάτι .
Mak Marine έγραψε:Καλημέρα σε όλη την ομάδα.
Δεν γίνεται αυτό που λες, τα αθλήματα της 9κ θα έχουν διαφορά από τους τελευταίους επιλαχών της 6κ τουλάχιστον 9 μήνες, μπορεί κ ένα χρόνο... Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό το σενάριο και δεν ευνοεί και κανέναν. Εσυ μπορεί μετά από 1 χρόνο να τρως κάθε μέρα hot dog, θα πας να πάρεις τη θέση από εμένα επειδή έχεις δώσει πκε σε παλαιότερη προκήρυξη ; Ήρεμα παιδιά
Όλο πιπες εδώ μέσα.
-
- Ανθυπασπιστής
εσύ διάβαζε μόνο τα σοβαρά θέματα και μην κρίνεις τους άλλουςPlayer7 έγραψε:Όλο πιπες εδώ μέσα.
Σου απαντησε ο Λοχιας γιατι πρεπει να ξαναδωσουν αθληματα.Διοτι περασαν 2 χρονια συν απο τοτε που εδωσαν οι περισσοτεροι και τωρα μπορει να ειναι κουβαδες με ποδια. Γιατι να φανε τη θεση απο καποιον αλλον που εκανε τα χαρτια του; Και τη δικια σου θεση μπορει να φανε αν γινει αυτο που λες.
Δεν ειναι δικαιο και δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να γινει!
Δεν ειναι δικαιο και δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να γινει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες