Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
ΠουStan20 δεν εχω κανει ποτε αιτηση για εποχικος, αμα θες σου δινω και ονομα να το ψαξεις στις λιστες του 2019-2020!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εφιαλτης σου γινει μεγαλε. Ισως στην επομενη ζωη σου γινεις πυροσβεστης... Σ αυτη παει πεταξε το πουλακι για σενα. Απο πολιτες θα μπουν παιδια που το αξιζουν και σεβονται καποια πραγματα. Οχι τυπακια ελεινα που βριζουν (εποχικους πυροσβεστες) που δινουν τη ζωη τους για να σωσουν την περιουσια σου η και σενα. Θα μου πεις που το ξερω... Απο βιωματα μου στη ζωη εχω καταλαβει οτι ο Θεος τα φερνει ετσι ωστε καθε βασιλιας να μπει στο θρονο του και καθε κλοουν στο τσιρκο του.Pezonautis194 έγραψε: Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
Player7 έγραψε:ΠουStan20 δεν εχω κανει ποτε αιτηση για εποχικος, αμα θες σου δινω και ονομα να το ψαξεις στις λιστες του 2019-2020!
Για δώστο να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 23, 2021 11:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Βρε ανίκανε τι νομίζεις ότι είσαι; Μπήκες επειδή είχες τις ειδικές μόνο αυτό ζηταγε εγώ δεν έκανα για να μην μένω άνεργος τον χειμώνα σαν και εσάς! Με περπατητο έμπαινα αν ήθελα κομμένε!Comando epoxikos έγραψε:Εφιαλτης σου γινει μεγαλε. Ισως στην επομενη ζωη σου γινεις πυροσβεστης... Σ αυτη παει πεταξε το πουλακι για σενα. Απο πολιτες θα μπουν παιδια που το αξιζουν και σεβονται καποια πραγματα. Οχι τυπακια ελεινα που βριζουν (εποχικους πυροσβεστες) που δινουν τη ζωη τους για να σωσουν την περιουσια σου η και σενα. Θα μου πεις που το ξερω... Απο βιωματα μου στη ζωη εχω καταλαβει οτι ο Θεος τα φερνει ετσι ωστε καθε βασιλιας να μπει στο θρονο του και καθε κλοουν στο τσιρκο του.Pezonautis194 έγραψε: Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι τρισαθλιε πεινασμενε, σου ξαμα. Ειπα οτι εχω δουλεια δικη μου χειμωνα καλοκαιρι, απλα μπηκα για να στερησω τη θεση απο. Κατι ξεφτιλισμενα υποκειμενα σαν εσενα, εσυ ολη τη μερα στο φορουμ εισαι και κλαις; Ποτε δουλευεις ρε τελειωμενε; Τωρα π θα παρεις και τον πουλο απ την αλλη προκυρηξη σε βλεπω στο μοναστηρακι σαν τον αντρεα τον ανεργο ... Χαχαχ ξεφτιλισμενεPezonautis194 έγραψε:Βρε ανίκανε τι νομίζεις ότι είσαι; Μπήκες επειδή είχες τις ειδικές μόνο αυτό ζηταγε εγώ δεν έκανα για να μην μένω άνεργος τον χειμώνα σαν και εσάς! Με περπατητο έμπαινα αν ήθελα κομμένε!Comando epoxikos έγραψε:Εφιαλτης σου γινει μεγαλε. Ισως στην επομενη ζωη σου γινεις πυροσβεστης... Σ αυτη παει πεταξε το πουλακι για σενα. Απο πολιτες θα μπουν παιδια που το αξιζουν και σεβονται καποια πραγματα. Οχι τυπακια ελεινα που βριζουν (εποχικους πυροσβεστες) που δινουν τη ζωη τους για να σωσουν την περιουσια σου η και σενα. Θα μου πεις που το ξερω... Απο βιωματα μου στη ζωη εχω καταλαβει οτι ο Θεος τα φερνει ετσι ωστε καθε βασιλιας να μπει στο θρονο του και καθε κλοουν στο τσιρκο του.Pezonautis194 έγραψε: Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
Pezonautis194 έγραψε:Βρε ανίκανε τι νομίζεις ότι είσαι; Μπήκες επειδή είχες τις ειδικές μόνο αυτό ζηταγε εγώ δεν έκανα για να μην μένω άνεργος τον χειμώνα σαν και εσάς! Με περπατητο έμπαινα αν ήθελα κομμένε!Comando epoxikos έγραψε:Εφιαλτης σου γινει μεγαλε. Ισως στην επομενη ζωη σου γινεις πυροσβεστης... Σ αυτη παει πεταξε το πουλακι για σενα. Απο πολιτες θα μπουν παιδια που το αξιζουν και σεβονται καποια πραγματα. Οχι τυπακια ελεινα που βριζουν (εποχικους πυροσβεστες) που δινουν τη ζωη τους για να σωσουν την περιουσια σου η και σενα. Θα μου πεις που το ξερω... Απο βιωματα μου στη ζωη εχω καταλαβει οτι ο Θεος τα φερνει ετσι ωστε καθε βασιλιας να μπει στο θρονο του και καθε κλοουν στο τσιρκο του.Pezonautis194 έγραψε: Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
Ναι έμπαινες δεν μπήκες κ δεν μας νοιάζει ο λόγος ... Αφού δε μπήκες εσύ, είναι αντιφατικό να λες ανίκανο έναν που μπήκε ... Ηρέμησε αλλιώς το χάπι ...
Δε θα το δώσω επειδή είστε ρουφιάνοι γυναικωτοι εδώ μεσα. Εγώ θα σου κάνω άλλη ερώτηση... Με ειδικές δυνάμεις, διπλωμα Γ, Δ και αγγλικά αν έκανα αίτηση δε θα έμπαινα πιστεύεις; Σε ρωτάω επειδή ασχολείσαι με πυροσβεστική να μου πεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και να εμπαινες θα ειχες παραιτηθει γιατι με το μυαλο π εχεις θα σε ειχαν μουρλανει στη σφαλιαραPlayer7 έγραψε: Δε θα το δώσω επειδή είστε ρουφιάνοι γυναικωτοι εδώ μεσα.Εγώ θα σου κάνω άλλη ερώτηση... Με ειδικές δυνάμεις, διπλωμα Γ, Δ και αγγλικά αν έκανα αίτηση δε θα έμπαινα πιστεύεις; Σε ρωτάω επειδή ασχολείσαι με πυροσβεστική να μου πεις.
-
Εσύ εκτιθεσαι! Είστε πραγματικά για κλάματα σας λυπάμαι! Τόση κακιά δεν έχω ξαναδεί ποτέ! Και ο λόγος απλά επειδή λένε ότι δεν θα μπουν όλοι οι εποχικοί!Pyr έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:Βρε ανίκανε τι νομίζεις ότι είσαι; Μπήκες επειδή είχες τις ειδικές μόνο αυτό ζηταγε εγώ δεν έκανα για να μην μένω άνεργος τον χειμώνα σαν και εσάς! Με περπατητο έμπαινα αν ήθελα κομμένε!Comando epoxikos έγραψε:Εφιαλτης σου γινει μεγαλε. Ισως στην επομενη ζωη σου γινεις πυροσβεστης... Σ αυτη παει πεταξε το πουλακι για σενα. Απο πολιτες θα μπουν παιδια που το αξιζουν και σεβονται καποια πραγματα. Οχι τυπακια ελεινα που βριζουν (εποχικους πυροσβεστες) που δινουν τη ζωη τους για να σωσουν την περιουσια σου η και σενα. Θα μου πεις που το ξερω... Απο βιωματα μου στη ζωη εχω καταλαβει οτι ο Θεος τα φερνει ετσι ωστε καθε βασιλιας να μπει στο θρονο του και καθε κλοουν στο τσιρκο του.Pezonautis194 έγραψε: Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
Ναι έμπαινες δεν μπήκες κ δεν μας νοιάζει ο λόγος ... Αφού δε μπήκες εσύ, είναι αντιφατικό να λες ανίκανο έναν που μπήκε ... Ηρέμησε αλλιώς το χάπι ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πεζοναυτη πρεπει να εχεις φαιει πολυ σφαλιαρα στη ζωη σου. Εισαι ο γνησιος καρπαζοεισπρακτορας, θα θελα πολυ να σ εχω στην υπηρεσια μου να βγαζω γουστα, πραγματικα θα περναγες πολυ ασχημαPezonautis194 έγραψε:Εσύ εκτιθεσαι! Είστε πραγματικά για κλάματα σας λυπάμαι! Τόση κακιά δεν έχω ξαναδεί ποτέ! Και ο λόγος απλά επειδή λένε ότι δεν θα μπουν όλοι οι εποχικοί!Pyr έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:Βρε ανίκανε τι νομίζεις ότι είσαι; Μπήκες επειδή είχες τις ειδικές μόνο αυτό ζηταγε εγώ δεν έκανα για να μην μένω άνεργος τον χειμώνα σαν και εσάς! Με περπατητο έμπαινα αν ήθελα κομμένε!Comando epoxikos έγραψε:Εφιαλτης σου γινει μεγαλε. Ισως στην επομενη ζωη σου γινεις πυροσβεστης... Σ αυτη παει πεταξε το πουλακι για σενα. Απο πολιτες θα μπουν παιδια που το αξιζουν και σεβονται καποια πραγματα. Οχι τυπακια ελεινα που βριζουν (εποχικους πυροσβεστες) που δινουν τη ζωη τους για να σωσουν την περιουσια σου η και σενα. Θα μου πεις που το ξερω... Απο βιωματα μου στη ζωη εχω καταλαβει οτι ο Θεος τα φερνει ετσι ωστε καθε βασιλιας να μπει στο θρονο του και καθε κλοουν στο τσιρκο του.Pezonautis194 έγραψε: Αν βγει η προκήρυξη και το όριο για τους πολίτες είναι 28 δικαίωμα αίτησης έχουν του 94 η του 95 και επειτα δηλαδή θα γίνει σαν τους ΕΠΟΠ που άφησε τους 93 απέξω γιατί η αστυνομία την έπιασε αλλιώς την ηλικία και ο στρατός αλλιως
Comando epoxikos έγραψε:Και να εμπαινες θα ειχες παραιτηθει γιατι με το μυαλο π εχεις θα σε ειχαν μουρλανει στη σφαλιαραPlayer7 έγραψε: Δε θα το δώσω επειδή είστε ρουφιάνοι γυναικωτοι εδώ μεσα.Εγώ θα σου κάνω άλλη ερώτηση... Με ειδικές δυνάμεις, διπλωμα Γ, Δ και αγγλικά αν έκανα αίτηση δε θα έμπαινα πιστεύεις; Σε ρωτάω επειδή ασχολείσαι με πυροσβεστική να μου πεις.
Όχι δεν θα έμπαινες και γι αυτό είσαι επιλαχων. Λοιπον συνέχισε να τρως τα λεφτά του μπαμπά σου όλο τον χρόνο και μην ξανα ασχοληθεις με τους εποχικούς πυροσβέστες δίνουν αγώνα σε αντίθεση με σένα που κάθεσαι όλη μέρα. Φανταζομαι την ντροπή των γονιών σου που ταΐζουν έναν τεμπέλη σαν και σένα κάθε κάθε μέρα για να γράφει βλακείες πίσω από μια οθόνη.
Ααχ και να ξερες κακομοιρη που δουλευω,2 μισθοι εποχικων μαζι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
και γιατί θες να πας μόνιμος Π. Σ για 750 ευρώ;Player7 έγραψε:Ααχ και να ξερες κακομοιρη που δουλευω,2 μισθοι εποχικων μαζι!
Επειδη σας γλενταω εδω μεσα καθε μερα και γραφω διαφορα, δε σημαινει οτι θελω να μπω κιολας.Τελευταια επιλογη εχω τη πυροσβεστικη, ακομα και αν τυχαινε να μπω δε ξερω αν θα δεχομουν τη θεση!
Απλα σας βλεπω να σπαζεστε με τα ηλικιακα ορια και περναει η ωρα!
Απλα σας βλεπω να σπαζεστε με τα ηλικιακα ορια και περναει η ωρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες