Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Ναι γιατί δεν είναι αναγκαίο ότι θα πάρει όλους τους οβα. Μπορεί κάποιοι να μην έκαναν τα χαρτιά τους ή μπορεί να υπάρχουν άλλοι που έχουν περισσότερα μορια. Οπότε τίποτα δεν αποκλείουμε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Μην απογοητευεστε απο τωρα με τα νουμερα των ΟΒΑ.
Ναι οκ, θα ειναι μεγαλη ηττα να μη δει καποιος το ονομα του στους πινακες αλλα μη ξεχνατε πως θα γινει τρελος χαμος (μη το πω αλλιως) στις ΠΚΕ, δεν θα χαριζουν διοτι πρεπει να κοπει κοσμος απτις τοσες πολλες αιτησεις που εχουν γινει και οπως εγινε το 2009, στο 1000ρι τοτε, εκοβαν και για δευτερολεπτο καποιον, εκτος αν εχει καποιος χοντρο δοντι και δεν τον νοιαζει τοσο πολυ, τοτε παω πασο.
Εχει ψωμι η υποθεση, απλα οι πινακες ειναι το 1ο σταδιο.
Ναι οκ, θα ειναι μεγαλη ηττα να μη δει καποιος το ονομα του στους πινακες αλλα μη ξεχνατε πως θα γινει τρελος χαμος (μη το πω αλλιως) στις ΠΚΕ, δεν θα χαριζουν διοτι πρεπει να κοπει κοσμος απτις τοσες πολλες αιτησεις που εχουν γινει και οπως εγινε το 2009, στο 1000ρι τοτε, εκοβαν και για δευτερολεπτο καποιον, εκτος αν εχει καποιος χοντρο δοντι και δεν τον νοιαζει τοσο πολυ, τοτε παω πασο.
Εχει ψωμι η υποθεση, απλα οι πινακες ειναι το 1ο σταδιο.
Παιδες λιγες μερες εμειναν οτι ειναι να γινει θα γινει για ολους μας και οσοι δεν περασουμε ναι οκ κριμα αλλα υπαρχουν τοσες δουλειες εκει εξω οποιος θελει να δουλεψει θα βρει δεν σταματησε η ζωη σε μια προκυρηξη!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Mortar έγραψε:Πολίτη είναι μια ειδικότητα ο ΤΕΒ/ΠΑΡ που δε δίνεται σε οπλίτες θητείας από όσο γνωρίζω. Κατ επέκταση εφόσον οι ΟΒΑ κατατάσσονται με την ίδια ειδικότητα του οπλίτη θητείας, τότε δεν υπάρχει ΟΒΑ στην ειδικότητα αυτή. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό μα το πει. Το λέω με κάθε επιφύλαξη.
δίνετε έχω συναντήσει αλλά νομίζω όχι σε πολλούς όπως πχ οδηγούς
Το σημαντικό μάγκες δεν είναι μόνο πόσα μόρια έχετε και τι απόδοση έχετε στα αθλήματα το πρώτο και κύριο είναι ποιον ξέρετε και πόσα καλά τον ξέρετε. Αν πέσει τηλέφωνο ανοίγουν 10 δρόμοι για πάρτη σου είτε μόρια θες είτε αθλήματα θες στην τελική δεν πας να δώσεις καν και βλέπεις το όνομα σου στους επιτυχόντες οπότε αναμένουμε την 1η φάση που είναι και η απλή και ίδωμεν στην πορεία το λογικό είναι να έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Ιουνίου
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Πολύ σωστός βαρ. Αυτοί που δεν θα πάμε καθόλου πκε και είναι προ πολλού μέσα είναι σούπερ βισματα όσο δεν πάει όμως οι τόσο μεγάλοι ειναι λίγοι. Έπειτα είναι οι απλοί βισματουχοι που θα πάρουν πουλο. Και ύστερα οι αξιοκρατικοι που ευτυχώς είναι πολλοί. Και θα είναι πολλοί.
-
- Υποστράτηγος
ψηλά το κεφάλι σε όλους.ARMY1964 έγραψε:Παιδες λιγες μερες εμειναν οτι ειναι να γινει θα γινει για ολους μας και οσοι δεν περασουμε ναι οκ κριμα αλλα υπαρχουν τοσες δουλειες εκει εξω οποιος θελει να δουλεψει θα βρει δεν σταματησε η ζωη σε μια προκυρηξη!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Πολιτη σταματα να γραφεις βλακειες σε καθε νημα. Ελεος δηλαδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlias77 την Παρ Μάιος 21, 2021 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
δε ξέρω τι σε πείραξε. Τι να πω ξύδι. Ειδάλλως καλή σου επιτυχίαHlias77 έγραψε:Πολιτη σταματα να γραφεις βλακειες σε καθε νημα. Ελεος δηλαδη.
- Aetos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Και εγώ έχω δώσει για αυτήν την ειδικότητα αδερφέ με 400 μόρια αν δεν κάνω λάθος. Το πολύ 450 είμαι.
Παιδεία βγήκαν τα αποτελέσματα πείτε μου κάποιος παρακαλώ και που μπορώ να τα δω;
- M.A.R.C.H.
- Posts in topic: 7
Καλημέρα και καλη επιτυχία σε ολα τα παιδια του φορουμ,
Προς Δυκ ποσο καιρο πηρε απο τους πίνακες μεχρι τις ΠΚΕ το 09; Που ηταν τα εξεταστικα κεντρα κ ποσο κρατησε η ολη διαδικασία; Εγω απο Θεσσαλία θα δωσω στη ΣΜΥ τρικαλα η θεσ/νικη που ειναι πιο κοντα;
Εχεις ακουσει τπτ εκ των εσω; Ο πολιτης λεει μεχρι Τεταρτη με σιγουρια...
Προς Δυκ ποσο καιρο πηρε απο τους πίνακες μεχρι τις ΠΚΕ το 09; Που ηταν τα εξεταστικα κεντρα κ ποσο κρατησε η ολη διαδικασία; Εγω απο Θεσσαλία θα δωσω στη ΣΜΥ τρικαλα η θεσ/νικη που ειναι πιο κοντα;
Εχεις ακουσει τπτ εκ των εσω; Ο πολιτης λεει μεχρι Τεταρτη με σιγουρια...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Από πού Θεσσαλίας αδερφέ; Γιατί κι εγώ από Βόλο είμαι και δεν ξέρω πού θα πάμε
-
- Posts in topic: 27
Και εγω από τρικαλα ειμαι αλλα κατα πάσα πιθανότατα Θεσσαλονίκη πιστεύω
Ιατρικά ψυχομετρικα σίγουρα Θεσσαλονίκη θα είστε αλλά για αθλήματα υπάρχει η περίπτωση να δώσετε στα Τρίκαλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης