Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
KWsta26 εμείς που έχουμε ιεκ μας συμφέρει να βγει μέσω ΑΣΕΠ. Αν την έβγαζε ο πασοκος με μόρια όπως των ΕΦ θα μπαίναμε πάλι οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι.
Ευτυχώς θα βγει μέσω ΑΣΕΠ.
Ευτυχώς θα βγει μέσω ΑΣΕΠ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Μέσω ΑΣΕΠ θα είναι η προκήρυξη είναι δεδομένο αυτό, ΔΕ φύλαξης που υπάρχουν ειδικότητες για αυτές τις θέσεις,
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παλιότερα έμπαιναν έτσι, τώρα έχει ο αλλάξει ο νόμος, μόνο από ΙΕΚ μπαίνουν η με απολυτήριο λυκείου, έχει ψηφιστεί και τροπολογία, ένστολο πολιτικό προσωπικό είναι, δεν είναι σώμα ασφαλείας για να μετράνε ειδικές δυνάμειςKwstas26 έγραψε:Αυτό άκουσα κ εγω σμρ που βρήκα έναν εξωτερικό μ ειπε οτι και αυτοί μπήκαν με ε. Δ μόρια κλπ με ΝΔ όπως έχουμε κ τωρα δλδ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 13, 2021 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όντως Κώστα έτσι έμπαιναν σωστά σου τα ειπε μέχρι και το 2007 νομίζω που μπήκαν οι τελευταίοι με προκήρυξη του υπουργείου δικαιοσύνης. Μετά λόγω μνημονίων πήραν μόνο με μεταταξη τους δημοτικούς και η Πρώτη προκήρυξη που βγήκε έξω ολόκληρου ΑΣΕΠ ήταν η 6κ και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό στο εξής.Kwstas26 έγραψε:Selby23 έγραψε:Είστε σίγουροι ότι θα είναι η ένα μέσω ΑΣΕΠ ; Γιατι ακουγεται και για εκτός ΑΣΕΠ μιας και πήγε στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.Λετε γι αυτο στον ΑΣΕΠ δεν ξέρουν τπτ για επικείμενη προκήρυξη για φυλακές ;
Αυτό άκουσα κ εγω σμρ που βρήκα έναν εξωτερικό μ ειπε οτι και αυτοί μπήκαν με ε. Δ μόρια κλπ με ΝΔ όπως έχουμε κ τωρα δλδ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Οπότε λέτε η καινούργια προκήρυξη θα βγει εκτός ΑΣΕΠ δηλαδή με άλλα κριτήρια.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Εγώ πιστεύω θα βγει εκτός ΑΣΕΠ. Μόνο για διοικοτικους βγαίνει πλεον με ΑΣΕΠ. Το υπουργείο θα την βγάλει. Τα αλλά που λετε ότι είναι ήδη στον ΑΣΕΠ είναι μεγάλο ψέμα και δεν ξέρω γιατί το λετε αυτο και παραπληροφορείτε. Πείτε τουλάχιστον ότι είναι άποψη σας και όχι ότι είναι δεδομένο. Η 6κ βγήκε επι ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ και Χρυσοχοΐδη θα βγει όπως την είχαν βγάλει επι ΠΑΣΟΚ τότε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΑΣΕΠ θα είναιCharlie Harper 13 έγραψε:Οπότε λέτε η καινούργια προκήρυξη θα βγει εκτός ΑΣΕΠ δηλαδή με άλλα κριτήρια.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Στον ΑΣΕΠ απ το 2019 είναι που πηγε να βγει της Δράμας και την απέσυρε η άχρηστη η Νικολάου. 2 χρόνια προσπαθούσαν να βρουν παράθυρό να την βγάλουν εκτός ΑΣΕΠ για να μοριοδότησει ο πασοκος τους 3τεκνους πολύτεκνους και τους νταλικέρηδες αλλά δεν του βγήκε, γιατί έπρεπε να τους κάνει Σώμα ασφαλείας, που δεν τους συμφέρει γιατί πρέπει να μπουν στο ειδικό μισθολόγιο.
Υπάρχει ευρωπαϊκή διαταγή οι προκηρύξεις να βγαίνουν από ανεξάρτητο φορέα εκτός του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας και της υπηρεσίας πληροφοριών.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν την τηρουσαν και έπαιρναν σωφρονιστικους, δημοτικούς κλπ που δεν είναι σώματα εκτός ΑΣΕΠ με ρουσφέτια.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Υπάρχει ευρωπαϊκή διαταγή οι προκηρύξεις να βγαίνουν από ανεξάρτητο φορέα εκτός του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας και της υπηρεσίας πληροφοριών.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν την τηρουσαν και έπαιρναν σωφρονιστικους, δημοτικούς κλπ που δεν είναι σώματα εκτός ΑΣΕΠ με ρουσφέτια.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Selby23 πρέπει να περάσει από τη Βουλή ρύθμιση που να Εξαίρει από τον ΑΣΕΠ τις προσλήψεις στα καταστατα κράτησης. Αυτό μέχρι και τώρα που μιλάμε δεν έχει συμβεί και δεν νομίζω να συμβεί. Βασικά το υπουργείο δεν θα περνούσε ρύθμιση για να αναλαμβάνει μόνο τις προκαταρκτικές εξετάσεις και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον ΑΣΕΠ.Selby23 έγραψε:Εγώ πιστεύω θα βγει εκτός ΑΣΕΠ. Μόνο για διοικοτικους βγαίνει πλεον με ΑΣΕΠ. Το υπουργείο θα την βγάλει. Τα αλλά που λετε ότι είναι ήδη στον ΑΣΕΠ είναι μεγάλο ψέμα και δεν ξέρω γιατί το λετε αυτο και παραπληροφορείτε. Πείτε τουλάχιστον ότι είναι άποψη σας και όχι ότι είναι δεδομένο.Η 6κ βγήκε επι ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ και Χρυσοχοΐδη θα βγει όπως την είχαν βγάλει επι ΠΑΣΟΚ τότε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επειδή βολεύει κάποιους να βγει εκτός ΑΣΕΠ δε πάει να πει ότι θα βγει έτσι, με ΑΣΕΠ θα βγεί πάμε παρακάτω.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Η 6κ ηταν στο υπουργειο δικαιοσυνης οι σωφρονιστικοι τωρα που ειναι στο υπουργειο δημοςιας ταξης μηπως βγει εκτος ασέπ οπως οι εγ κ σφ;
-
- Ανθυπασπιστής
Προστασιας του πολιτη*
-
- Αντισυνταγματάρχης
Pezonaytis έγραψε:Η 6κ ηταν στο υπουργειο δικαιοσυνης οι σωφρονιστικοι τωρα που ειναι στο υπουργειο δημοςιας ταξης μηπως βγει εκτος ασέπ οπως οι εγ κ σφ;
Καρμπον σαν την 6κ θα είναι, ένστολο πολιτικό προσωπικό είναι
-
- Ανθυπασπιστής
geomp έγραψε:Καρμπον σαν την 6κ θα είναι, ένστολο πολιτικό προσωπικό είναι
Και στην τραπεζα της ελλαδος πολιτικο προσωπικο ειναι αλλα με κριτηρια ΕΦ κ ΣΦ βγηκε η προκυρηξη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 14, 2021 5:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Pezonaytis έγραψε:Και στην τραπεζα της ελλαδος πολιτικο προσωπικο ειναι αλλα με κριτηρια ΕΦ κ ΣΦ βγηκε η προκυρηξη!
Ναι αλλά όσον αφορά τα καταστήματα κράτησης μέσω ΑΣΕΠ θα βγαίνουν, έχει ψηφιστεί νόμος,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 14, 2021 5:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες