Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Εχω ελλειψη ενζυμου G6PD αλλα δεν μου εχει προκαλεσει ποτε θεμα. Μαλιστα στη θητεια μου, το αγνοησανε κατα παρακληση μου και βγηκα Ι1 για να υπηρετησω ΕΔ αν και συμφωνα με το πρωτόκολλο βγαινω Ι2. Στις ιατρικες εξετασεις των ΕΠΟΠ θα εχω θεμα και θα με βγαλουν Ι2 αυστηρα; Γιατι αυτο θα με αποκλεισει απο πολλες ειδικοτητες.
Δεν αναφέρεται κάπου στον ενδεικτικό πίνακα των κυριότερων αποκλειόμενων νοσημάτων και σωματικών ατελειών, συνεπώς θεωρώ πως δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
Τελεια. Σε ευχαριστω για την απαντηση DYK!
Όχι, δεν μάθαμε ποτέ. Και τα "κατά προσέγγιση" νούμερα δεν τα θυμάμαι καθόλου.
Ρε συ Αntrea,sorry αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω. Εγώ πχ δηλώνω θέση που ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου. Δεν θα πάω να βάλω και απολυτήριο και πτυχίο αει που έχω. Θα βάλω μόνο το αει. Οπότε και εσύ πως γίνετε να βάλεις και απολυτήριο και τεε και ιεκ; Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Από απορία το ρωτάω γιατί ξέρω ότι δεν δηλώνεις ότι έχεις αλλά αυτά που πρέπει για την κάθε θέση
Μα δεν λέει πουθενά βαλτα ολα! Ούτε θα μου μετρήσουν πχ το πτυχίο αει αν εγώ δηλώσω ειδικότητα που θέλει μόνο λύκειο. Έτσι και εσένα πχ αν δηλώσεις ειδικότητα που ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου τότε το ιεκ θα βάλεις που είναι ανώτερο. Δεν θα σου συμψηφισουν και απολυτήριο και τεε και ιεκ.
Αν λέω λάθος διορθώστε με, απλά το λέω για να μην μπερδευομαστε. Γι αυτό έβγαλες πριν τόσα μόρια, γιατί έκανες συμψηφισμό μοριων και απολυτηρίου και ιεκ και τεε
Mark26,
σωστά τα γράφεις.
σωστά τα γράφεις.
Ευχαριστώ Dyk!
Δεν το λέω ούτε για να τσακωθω ούτε για να αποθαρρυνω τον φίλο μας. Απλά μπερδεύτηκα ακόμη και εγώ που έχω ψάξει πολύ προκηρυξεις, μόρια κλπ. Αυτό που λέει ο φίλος μας δεν ισχύει. Δεν τους ενδιαφέρει να δουν αν είσαι από τεχνικό η γενικό λύκειο κλπ Αφού δηλώσει πχ ειδικότητα που θέλει τουλάχιστον απολυτήριο, τότε θα βάλει το ιεκ που είναι το ανώτερο. Οπότε στα μόρια ας υπολογίσει ιεκ και αυτό που έχει προϋπηρεσία όπως είπε για να δει πόσα εχει
Οπότε ας υπολογίσει ο φίλος μας ξανά τα μόρια γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τα 800+που λέει εκτός αν δεν υπολογίζω εγώ κάτι, τι να πω.Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, όχι να μπερδευομαστε
Δεν το λέω ούτε για να τσακωθω ούτε για να αποθαρρυνω τον φίλο μας. Απλά μπερδεύτηκα ακόμη και εγώ που έχω ψάξει πολύ προκηρυξεις, μόρια κλπ. Αυτό που λέει ο φίλος μας δεν ισχύει. Δεν τους ενδιαφέρει να δουν αν είσαι από τεχνικό η γενικό λύκειο κλπ Αφού δηλώσει πχ ειδικότητα που θέλει τουλάχιστον απολυτήριο, τότε θα βάλει το ιεκ που είναι το ανώτερο. Οπότε στα μόρια ας υπολογίσει ιεκ και αυτό που έχει προϋπηρεσία όπως είπε για να δει πόσα εχει
Οπότε ας υπολογίσει ο φίλος μας ξανά τα μόρια γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τα 800+που λέει εκτός αν δεν υπολογίζω εγώ κάτι, τι να πω.Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, όχι να μπερδευομαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Νοέμ 28, 2020 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Καλησπερα σε ολους και συγκεκριμενα στον Στελι... Εεε στην Βανια μας !

Antreas 93 έγραψε:
Ωραία πάμε με το ΙΕΚ λοιπόν Πτυχιο ΙΕΚ 300
Βαθμός πιστοποίησης ΙΕΚ 17*10,5
+ ΔΕΑ 250 + Ειδικότητα Διαβιβάσεις 70
620
Αντρεα με ολο το σεβασμο τα χεις κανει σαλατα στον υπολογισμο. Διαβασε παλι απο την αρχη τι δινει τι.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Καλησπέρα με 530 μόρια έχω ελπίδες για στρατό ξηράς πιστεύετε;
The only easy day was yesterday.
GreekGod έγραψε:
Καλησπέρα με 530 μόρια έχω ελπίδες για στρατό ξηράς πιστεύετε;
Θεωρητικά έχεις.
Ποια ειδικότητα ς'ενδιαφέρει;
Ανέλυσέ μας και τι χαρτιά έχεις για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες