Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Ρε ποιοι ήταν σήμερα στις ισοβαθμίες να μας πούνε για την Α τουλάχιστον,9 ηωρα εγιναν οι κληρώσεις ! Τι φάση κανείς δεν πήγε ;
KWstas26 απο που εμαθες οτι θα βγουν σημερα στις 8; Ησουν στις ισοβαθμιες?
Αντε Πάλι τα ιδια... Αμφιβάλλω πάρα πολύ οτι σήμερα θα βγούν "βασεις" και αποτελέσματα. Οι πίνακες ίσως να βγουν αυτή την βδομάδα, όπου και θα φανούν οι "βασεις".
Θα κανω μια υποθεση. Σημερα στις ισοβαθμιες στην Α κατηγορια κληθηκαν απο τον αριθμο 258 εως 213 συμφωνα με την ανακοινωση της Ελλας. Υποθετω οτι ο αριθμος των υποψηφιων αρκει για να καλυφθουν οι 105 θεσεις μαζι με τους επιλαχοντες που προβλεπει η προκυρηξη. Κανοντας τους υπολογισμους, προκειται για περιπου 80 εως 85 ατομα που ισοβαθμουν συν τα ατομα που εχουν πανω απο 2500 μορια που δε θα ειναι πολλα, φτανουμε στα 105. Ο Gpap95 διαγωνιζοταν στη θεση 237 με 2190 μορια. Επομενως, υποθετω οτι η βαση θα ειναι γυρω στα 2000 μορια.
Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει λογος να καλεσουν και τις 258 ισοβαθμιες... Απο τη στιγμη που καλυπτεται ο απαιτουμενος αριθμος υποψηφιων...
Κάποιος τη γνώμη του για 2440 Α κατηγορία για κεντρικό κατάστημα Αθηνών. Θεωρείτε να υπάρχει κάποια ελπίδα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Αρχικά παιδια υπάρχει κάποιο παιδί που παρουσιαστηκε Σήμερα Στην κλήρωση Και να επιβεβαιωνει ότι σήμερα θα βγούνε Αποτελεσματα; Η μας τρολλαρει ο Κώστας26.
Spyros94 νομιζω πως εχουμε πιθανοτητες. Κι εγω Α ειμαι με 2410 μορια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
spyros94 έγραψε:Κάποιος τη γνώμη του για 2440 Α κατηγορία για κεντρικό κατάστημα Αθηνών. Θεωρείτε να υπάρχει κάποια ελπίδα;
Επειδή στην Αθήνα είναι οι περισσότερες θέσεις υπάρχει πιθανότητα να έχει μικρότερη βάση από Θεσσαλονίκη Ιωάννινα Λάρισα Καβάλα. Αλλά γενικώς υπάρχει και η πιθανότητα να κοπει κάποιος και να ανέβεις θέση στον πίνακα. Ξέρει κανεις αν θα ανακοινωθούν και προσωρινοί πίνακες ανα κατάστημα ή μόνο ένας γενικός με φθίνουσα σειρά μορίων;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Α 2410 και εγώ. Πως και δεν ισοβαθμία με κανέναν; Μήπως δεν τα μέτρησες καλά; Από το lower δεν παίρνουμε μόρια...Nic27 έγραψε:Spyros94 νομιζω πως εχουμε πιθανοτητες. Κι εγω Α ειμαι με 2410 μορια
Ποσο πιστευετε περιπου για Β;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Dremetrious έγραψε:Α 2410 και εγώ. Πως και δεν ισοβαθμία με κανέναν; Μήπως δεν τα μέτρησες καλά; Από το lower δεν παίρνουμε μόρια...Nic27 έγραψε:Spyros94 νομιζω πως εχουμε πιθανοτητες. Κι εγω Α ειμαι με 2410 μορια
Προηγείται οποίος έχει μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου σε περίπτωση ισοβαθμίας
Οντως; Σωστα τα εχω μετρησει. Υπολογισα μονο το proficiency στα αγγλικα και το Β2 γερμανικα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Περίεργο τότε. Η κάποιο λάθος κάνουμε εμείς ή είμαστε απ'εξω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Υπάρχει περίπτωση οι ισόβαθμιες να έχουν να κάνουν και με τις επιλογές; Για παράδειγμα ο 2410 Α με πρώτη Θεσσαλονίκη με τον αντίστοιχο του;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες