Οχι σε βασεις τις αεροποριας πατε, οπου εχει δεν γνωριζω. Για αυτό εγινε χαμος στην αεροπορία απο αιτησεις και ειναι οι μεταθεσεις.ΓιωργοςΣ1998 έγραψε:Οι οβα αεροπορία ξέρεις πού πάνε ; Και αυτοί νησιά ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δηλαδή φίλε μου εγώ είμαι από Καλαμάτα εδώ έχει 2 στρατόπεδα υπάρχει περίπτωση να με φέρουν εδώ ; Έχω ακούσει ότι οι οβα αεροπορία τους πάνε εκεί που απολύθηκαν στην μονάδα εκείνη.. αν ξέρεις κάτι φίλε μου πες μου ευχαριστώ
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΓιωργοςΣ1998 έγραψε:Δηλαδή φίλε μου εγώ είμαι από Καλαμάτα εδώ έχει 2 στρατόπεδα υπάρχει περίπτωση να με φέρουν εδώ ; Έχω ακούσει ότι οι οβα αεροπορία τους πάνε εκεί που απολύθηκαν στην μονάδα εκείνη. Αν ξέρεις κάτι φίλε μου πες μου ευχαριστώ
Θα σου πω οτι γνωριζω και εχω δει για την αεροπορια. Η εκπαιδευση γινεται στην 124 πβε. Απο μεταθεσεις δε ξερω απλα εχω φιλο οβα που ειναι στο 401 αμα σε βοηθαει αυτο.
You couldn't beat me even if you wanted to.
-
- Υποδεκανέας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ωραία φίλε μου ευχαριστώ για της πληροφορίες. ξερεις πόσο καιρό κρατάει η ακπεδευση; Και ποτέ θα τους πάρουν τους οβα τέλος Ιουλίου ; Αύγουστο ; Η ποιο μετά
-
- Υποδεκανέας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ξέρεις κάνεις τον μισθό οβα αεροπορία ; Αυτή που θα μπουν τώρα δηλαδή οι καινούργιοι..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Λοιπόν στους οβα γίνετε η εκπαίδευση και μετά η τοποθέτηση ακαι όχι η μετάθεση. Μεταθέσεις δεν υπάρχουν διότι επιβαρυνονται με έξοδα μετάθεση, ενώ η τοποθέτηση όχι.1 φορά και τέλος όπου πάει ο καθένας. Ανάλογα με την ειδικότητα που έχει και έχει ζητηθεί από την προκυρηξη. Η τοποθέτηση γίνετε πάντα κοντά στην μόνιμη κατοικία αν μιλάμε για Έβρο και νυσια, οι υπόλοιποι ειδικές δυνάμεις και αεροπορία όπου έχει η ειδικότητα τους. Ένας αμφίβιο δεν μπορεί να πάει Κρήτη όπως και ένας αλεξιπτωτιστη δεν μπορεί να πάει Έβρο. Αυτά τα ολίγα
-
- Υποδεκανέας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δηλαδή φίλε μου για να καταλάβω για οβα αεροπορία μιλάμε τώρα άστα αλλά, θα σε πάνε κοντά στο σπίτι σου ; Η δεν υπάρχει αυτό ; Και σε πάνε όπου θέλουν και όπου έχουν ανάγκη γιατί από ότι κατάλαβα άμα με πάνε κάπου μετά δεν υπάρχει μετάθεση όπως μου τα λες άρα πρέπει να κάνω κάτι για να πάω κοντά στο σπίτι μου και να μείνω εκεί.. εγώ έχω ακούσει στην αεροπορία τους οβα τους πάνε στην μονάδα που τελείωσαν φαντάροι δηλαδή εκεί που μένουν... Δεν ξέρω μακάρι να είναι έτσι γιατί με 730 εύρο θες σπίτι νερό ρεύμα φαγητό και πολλά άλλα δεν είναι και εύκολο τώρα δε ξέρω...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δεν γνωρίζω με την προκυρηξη για αεροπορία τι ειδικότητες ζητάει, εάν υπάρχει ναι θα πας όσο πιο κοντά στο σπίτι σου βάση και με αυτό που έχεις ζητήσει σαν φρουρά, στην αεροπορία οβα υπάρχουν και Καλαμάτα και Ελευσίνα και παντού, σου είπα δεν ξέρω τις ειδικότητες πχ οδηγοί στα λεωφορεία κτλ εάν υπήρχε ιδιότητα για ραντάρ τότε παίζανε και τα φύλακα σε νησιά κτλ. Το ότι ο μισθός είναι πολύ χαμηλός το γνωρίζουν γιαυτό κοιτάνε η τοποθέτηση να είναι κοντά στα σπίτια, κατ εμέ είναι θέσεις εργασίας για όχι Αθηναίους και Πελοποννήσου γενικά. Άλλο που οι καταστάσεις είναι δύσκολες οικονομικά για όλους, αλλά δεν μπορούν και όλοι να βολευτούν εκεί που θέλουν εάν είναι υπεραριθμοι πιάνεις την αμέσως επόμενη φρουρά που έχεις δηλώσει.
-
- Υποδεκανέας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Κατάλαβα φίλε μου έχεις δίκιο.. η ειδικότητα μου είναι πυροβολητής.. τώρα μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι στο σπίτι μου.. ευχαριστώ για της πληροφορίες..
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φίλε γιώργο, μην αγχώνεσαι για αυτό. Πρώτα να δούμε αν θα μας πάρουν και στο κάτω κάτω αν δεν σε βολεύει οικονομικά εκεί που θα πας έχεις το δικαίωμα μετά απο 3 μήνες να την κάνεις. Εγώ πάντως είμαι κοντά πάτρα, και δύο φιλαράκια μου που είχαν μπει οβα τους βάλανε άραξο εκεί που απολύθηκαν και είχαν δηλώσει.
Εγώ είμαι ΒΕΛΠ και στον άραξο όταν υπηρετούσα με είχαν βάλει στο ΓΑΕΠ κανονικά να στέλνω σχέδια πτήσης οπότε φαντάζομαι η ειδικότητά μου θα τους είναι χρήσιμη και άμα μπώ εκεί θα με στείλουν.
Εγώ είμαι ΒΕΛΠ και στον άραξο όταν υπηρετούσα με είχαν βάλει στο ΓΑΕΠ κανονικά να στέλνω σχέδια πτήσης οπότε φαντάζομαι η ειδικότητά μου θα τους είναι χρήσιμη και άμα μπώ εκεί θα με στείλουν.
-
- Υποδεκανέας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έχεις δίκιο φίλε μου κάτσε να μπούμε και όλα τα άλλα τα φτιάχνουμε.. αυτό που λες άμα δεν μπορείς οικονομικά φεύγεις.. μακάρι να σε πανε και εσένα σπίτι σου.. και εγώ στην Καλαμάτα που είμουν σαν πυροβολητής έκανα πύλη συνέχεια 7 μήνες οπότε αν με πάρουν μπορεί να έρθω και εγώ πάλι εδώ που απολύθηκα και έκανα πύλη.. σε 2 μέρες θα μάθουμε αν μας πάρουν καλή επιτυχία σου εύχομαι να Σάι καλά !!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπερα. Συναδελφε ΒΕΛΠ τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται. Επισης πως προεκυψε το οτι θα ξερουμε σε δυο δερες;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σειρά έχω ξεχάσει αδερφέ, Γ'ΕΣΣΌ 2016.
Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό που λές.
Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό που λές.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Θενκς. Στον απο πανω πηγαινε που ειπε οτι θα ξερουμε αν μας παρουν σε δυο μερες. Να σαι καλα και καλη επιτυχια αδερφε
-
- Υποδεκανέας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σε 2 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα στην αεροπορία το λέει άμα μπεις στο σάιτ 15 του μηνός θα βγάλει ποιους και ποιους θα πάρουν..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες