Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Λογικά απο οτι ειδα τωρα στο site του λιμενικου σχετικά πως έτρεξαν την προκηρυξη των σημαιοφορων απο τα 1200 ατομα μονο 763 πήγαν για υψομετρηση κ απο την ημερα που τους κάλεσαν μετα απο 3 μέρες υψομετρηθηκαν!
Ναι ομως περυσι η ημερομηνια της υψομετρησης υπηρχε ηδη στην εκδοθεισα προκηρυξη. Αρα, εγω υπολογιζω οτι θα βγαλουν τους πινακες κατα την αλλη βδομαδα κ ισως καλεσουν οσους εχουν αρτια τα χαρτια τους την μεθεπομενη.
-
- Επιλοχίας
Δεν ξερω αν θα καλεσουν για υψομετρηση την μεθεπόμενη βδομάδα... οπως φαίνεται κ απο τις υγειονομικές εξεταςεις θέλουν να την τρέξουν την προκηρυξη κ απο οτι φαίνεται δν θέλουν να χάσουν χρονο! μαλλον την πρώτη βδομάδα του ιουλιου θα περάσουμε υψομετρηση κ υγειονομικα! Τωρα αυτα με επιφύλαξη τα λέω μη σας παρω κ στο λαιμό μου!
Τι να σου πω... Παντως και στους αξιωματικους ειχε ακριβως το ιδιο στυλ. Ζητουσε τις εξετασεις κτλ. Θα δειξει ο καιρος.
-
- Επιλοχίας
Οκ πείτε οτι δεν μας καλούν κ θελουμε να κανουμε ένσταση... θα βγάλουμε άκρη ; Θα μας καλεσουν ´ η τσάμπα όλος ο σαματάς;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Paris_1988 έγραψε:Οκ πείτε οτι δεν μας καλούν κ θελουμε να κανουμε ένσταση... Θα βγάλουμε άκρη ; Θα μας καλεσουν ´ η τσάμπα όλος ο σαματάς;
Η προκήρυξη αναφέρει πόσα άτομα θα καλέσoυν ανά κατηγορία, δεν στέκει να κάνεις ένσταση για κάτι τέτοιο.
-
- Επιλοχίας
Οι αξιωματικοί είπαν θα καλεσουν περισσότερα στόμα απο οσα ορίζει η προκηρυξη! Εσεις ποσά λέτε να καλεσουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Όσα προβλέπει η προκήρυξη, δεν ξέρω σε τι αξιωματικούς ξερόλες έπεσες, αλλά μην πιστεύεις τι λένε.
5 ημέρες.
mysterio έγραψε:Ρε παιδια οκ πειτε οτι μας καλλουν οσους ειναι να καλεσουν αλλα το θεμα εινα ποτε; Αν πχ βγουν παρασκευη οι πινακες καλουμενων θα πουν τη δευτερα ελατε για υψομετρηση; Η θα υπαρχει μια διορια μιας εβδομαδας πχ για να ερθουν τα παιδια απο επαρχια και νησια;
5 ημέρες.
Ωραια κατι ειναι και αυτο φιλε μου για να εχουμε χρονο και για να ετοιμαστουμε να ερθουμε στον πειραια αλλα και για να προλαβουμε να κανουμε και τις ιατρικες εξετασεις!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
-
- Επιλοχίας
Καλημερα!!! Δηλ αν γινει ετσι ακριβως οπως ορίζει η προκηρυξη θα καλεσουν μονο 100 ατομα απο ΑΕΙ κ οι υπόλοιποι ουτε καν που συμμετέχουμε !!! Η προκηρυξη λεει το λιγότερο τον τριπλάσιο αριθμό !!! γιαυτο κ εμενα μου ειπε ο αξιωματικός οτι θα καλεσουν παρα πανω αποτ ο 3 πλασιο! Το 2011 παλι το ιδιο όρισε η προκηρυξη και κάλεσαν παρα πολυ κοσμο ασχέτως που μπηκαν μονο όσοι ειχαν τεράστιο βαθμο πτυχίου!!!
Μην αγχωνεστε χωρις λόγο. Σε 5-10 μερες θα βγουν πι πινακες. Δεν χριεαζεται να κανετε εικασιες. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Χαλαρωστε λιγο.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Στον πίνακα που θα βγει με τους συμμετέχοντες θα αναγράφονται τα μόρια των υποψηφίων; Γνωρίζει κανείς;
-
- Επιλοχίας
Λογικά ναι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Να μαι κ εγώ! Παιδιά καλησπέρα ! Με τον πίνακα τι γίνεται; Πόσους θα καλέσουν τελικά;
Κοιτα να δεις λογικα μεχρι την τριτη μπορουν να παραλάβουν ελτα επειδη μερικοι (κλασσικοι ελληνες) θα τα στειλουν με ημερομηνια 20/6 οποτε θελει δυο εργασιμες... Απο οτι ξερω η μηχανογραφιση γινετε αμεσως οποτε μεχρι αρχες ιουλιου... Τωρα το ποσοστο παιζεται ακομα θα δειξει... Υπομονη και ολα θα γινουν!
Καλη μας επιτυχια!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες