Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από mouse »

δημητρης25 έγραψε:Χαχαχα! Πορτοκαλα χωρις. Σταθερες αξιες εγω! Κατσε να δεις λιγο μπαλα κ αστα για αυριο τα υπολοιπα!

Αστα να πάνε... Έχασε και η αεκούλα μου.Εικόνα

Δεν πειράζει όμως... Με τον πάοκ είμαστε ξαδέρφια... Εικόνα

Μακάρι αύριο να έχουμε ευχάριστα για το φεκ. Καλό βράδυ.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
αγγελοσσσσ

Δημοσίευση από αγγελοσσσσ »

Ναι ρε δημητρη οι προηγουμενοι διαγωνισμοι δεν ειχαν ομως τοσες προκηρηξεις ταυτοχρονα να τρεχουν και παλι ομως παλι Ειχαν ατομα καβατζα οπως και στον 725 θα καλεσουν 1450 τους διπλασιους δε τους λεει κανενας οτι θα μπουνε ολοι ομως... Τεσπα να μην σε στεναχωρω αλλα τωρα πιστευω θα παρει μεχρι 350 το πολυ αν δεν μεινει στο 334 αλλα μετα θα σε καλεσουν... Απο τους 180 της βητα οι 50 πιστευω θα τη κανουν για την αλλη προκηρηξη... Και πιστεψε με η αλλη προκηρηξη μετραει πολυ εχει πολλα περισσοτερα θετικα απο αυτη των 5ετων... Μην ακουτε τη σας λενε οι πυροσβεστες οτι τζαμπα τα κανετε τα χαρτια σας το ιδιο ειναι και τετοια χαζα... Αν ηταν το ιδιο θα εβγαζαν μια προκηρηξη μια και καλη... Εχει μεγαλη διαφορα...
jim7

Δημοσίευση από jim7 »

ρε μάγκες σας διαβάζω τόσες μέρες μια μου δίνεται φτερά κ μια μου κόβεται τα πόδια. χαχχα!! εγω είμαι 808 σειρά γελ κ έχουν καλέσει μέχρι 975 αν δεν κάνω λάθος. αναμένουμε !!!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

mouse αεκαρα ειμαι κ εγω! Δεν πειραζει, ολα καλα θα πανε. Αγγελε μου αρεσει δεν μου αρεσει σε καποια πραγματα θα συμφωνησω μαζι σου Εικόνα. Καλημερα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

δημητρης25 έγραψε:mouse αεκαρα ειμαι κ εγω! Δεν πειραζει, ολα καλα θα πανε. Αγγελε μου αρεσει δεν μου αρεσει σε καποια πραγματα θα συμφωνησω μαζι σου Εικόνα. Καλημερα!

Όλοι ΑΕΚΑΡΕΣ είμαστε, κόσμο έχουμε, λεφτά δεν έχουμε! Καλημέρες

Πότε μην μετανιώνεις..
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Ενω βρισκομαι στη λιστα διορισμου εδω και 6 μερες και ενω περιμενω ανακοινωση οπως ολοι, για τον περιβοιτο πινακα των 600... Και ενω το F5 εχει παρει φωτια... Μου στελνουν το πρωι μυνημα οτι οι βουλευτες Καραογλου-Φαρμακη-Τσονογλου (Βουλευτες Θεσαλονικης απ'οτι καταλαβα) ζητησαν σε επιστολη τους προς τον υπουργο προστασιας του πολιτη κ. Παππουτση να αφαιρεθουν τα μορια οσων υποψηφιων δεν ειχανε το διπλωμα στη κατοχη τους πανω απο 6 μηνες! Και οτι αυτο ειναι παρατυπια του διαγωνιμου... Προσβολη και οτι αυτο καθοριζεται με ενα προεδρικο διαταγμα του 2006 κλπ. Ο λογος για οσους απο εμας βγαλαμε το διπλωμα την τελευταια στιγμη προσπαθωντας να παρουμε επιπλεον μορια. Στο συγκεκριμενο site στη συνεχεια απαντα ο υπουργος αλλα εμενα τρεμει το φιλοκαρδι μου. Δειτε και μονοι σας...http://forestfirefightersgreece.blogspot.com/
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Και γω αυτο πιστευο γιατη ετσι εχουν ολες η προκ προβλημα κ στης ατ τους πινακες θελουμε ποτε κ ποσους kapoioς να μαθει ποσους ρε παιδια
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από paman »

Γιωργος έγραψε: ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Ενω βρισκομαι στη λιστα διορισμου εδω και 6 μερες και ενω περιμενω ανακοινωση οπως ολοι, για τον περιβοιτο πινακα των 600... Και ενω το F5 εχει παρει φωτια... Μου στελνουν το πρωι μυνημα οτι οι βουλευτες Καραογλου-Φαρμακη-Τσονογλου (Βουλευτες Θεσαλονικης απ'οτι καταλαβα) ζητησαν σε επιστολη τους προς τον υπουργο προστασιας του πολιτη κ. Παππουτση να αφαιρεθουν τα μορια οσων υποψηφιων δεν ειχανε το διπλωμα στη κατοχη τους πανω απο 6 μηνες! Και οτι αυτο ειναι παρατυπια του διαγωνιμου... Προσβολη και οτι αυτο καθοριζεται με ενα προεδρικο διαταγμα του 2006 κλπ. Ο λογος για οσους απο εμας βγαλαμε το διπλωμα την τελευταια στιγμη προσπαθωντας να παρουμε επιπλεον μορια. Στο συγκεκριμενο site στη συνεχεια απαντα ο υπουργος αλλα εμενα τρεμει το φιλοκαρδι μου. Δειτε και μονοι σας...http://forestfirefightersgreece.blogspot.com/

Επερωτήσεις έχουν κάνει και έχουν απαντηθεί σε Φαρμάκη-Τσόνογλου. Καραογλου θα απαντηθεί γιατί την έκανε πρόσφατα (υποθέτω).

JIM 23

Δημοσίευση από JIM 23 »

Κολησε το σαιτ της πυροσβεστικης !
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Ολλα τα ειχαμε κολισε κ σελιδα της πυ η ανεβαζουν της λιστες μπα απο το που ριφρες τα παιξε
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μια χαρα ειναι ρε.
geo

Δημοσίευση από geo »

Κατι νεοτερο εχουμε; Αγωνια στο φουλ αναμενουμε
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

τι θα γινει με αυτη τη λιστα ρε γμτ; Αν και περιμενουμε ολοι αυριο εχω φουλ αγχος... Θα παθω τιποτα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Κάτι παίζεται. Αλλιώς δεν εξηγείται... Πολύ μαγείρεμα...
Πότε μην μετανιώνεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες